Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

BRUTÁLIS mozgásérzékelős lámpa vásár

Ez a legjobb, legkedvezőbb árú kültéri LED lámpa - most születésnapi kedvezménnyel!

2020. június 17. - naptermeke

Féléves lett blogunk - különleges születésnapi ajánlat hűséges olvasóinknak

Folytatódik féléves születésnapi akciónk: akik ingyenesen feliratkoznak hírlevelünkre, fantasztikus árelőnnyel érhetik el egy-egy népszerű termékünket.

A mai kedvezményes termék a napelemes COB LED lámpa, mellyel tökéletesen megvilágíthatod udvarod, teraszod, üzleted, telephelyed. Ezt a takarékos fényforrást most 1.990 Ft-os szuperáron érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

Iratkozz fel ezen a linken vagy az alábbi űrlapon és máris jogosult vagy a kedvezményre.

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új akciók mellett a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni! 

Szeretnél elegendő fényt kertednek, udvarodnak, telephelyednek?

Megfelelő kültéri világítást választani nem egyszerű feladat manapság. A nehézkes felszerelés, a bonyolult kábelezés sokszor megkeserítheti a dolgodat. Ha még hagyományos lámpákat használsz, az könnyen meg tudja dobni a villanyfogyasztást is. 

124_1.jpg 
Ismerd meg az új technológiás COB LED lámpát, mellyel kábelek nélkül, 0 Ft-os üzemeltetési költséggel világíthatsz kültéren bárhol. 

Napelemes, mozgásérzékelős COB LED lámpa - nagy erejű, időjárás-álló fényforrás 

A napelemes COB LED lámpával óriási fényerőhöz juthatsz, ahol csak szeretnél. Nem terheli a villanyszámlát, 100%-ban a nap erejét használja a feltöltéshez. Nem lesz szükséged vezetékekre, hosszadalmas szerelésre: elég felcsavaroznod, és már világít is!   

01_12.jpg

Beépített fény- és mozgásérzékelés

A COB LED lámpa beépített fény- és mozgásérzékelőjének köszönhetően akkor világít, amikor valóban szükség van rá. A magas hatékonyságú napelem világosban összegyűjti az energiát, hogy aztán a beállított üzemmódtól függően sötétben rögtön működésbe lépjen. Amint 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, azonnal felkapcsol a világítás. Ha nincs további mozgás, 30 másodpercen belül automatikusan kialszik a fény. Többé nem kell attól félned, hogy égve hagyod a lámpát odakint, nem fog égni feleslegesen a villany.

04_14.jpgÚj COB LED technológia, elképesztő fényerővel

A lámpa csúcsmodern COB LED-ekkel van szerelve, melyek akár 10-szer nagyobb területet is be tudnak világítani a hagyományos égőkhöz képest. Mostantól mindent jól láthatsz, garantáltan nem kell többé a sötétben botorkálnod. 

02-3db-os.jpg

Eső-, por-, és hőálló készülékház

A lámpát IP64-es védelemmel látták el, így a nagyobb viharokat is állja. A készülékház biztosítva van a por, a fagy és a hőség ellen is. Modern napeleme révén nemcsak tűző napon, hanem kissé felhősebb időben is képes töltődni, ezáltal minden évszakban jól használható.

07_9.jpg

Otthonra és cégeknek is ajánlott

Ezt a sokoldalú fényvetőt pillanatok alatt felszerelheted bármilyen falra, oszlopra vagy kerítésre. Tökéletes kertbe, udvarra, teraszra, kocsibejárók, garázsok köré. Céges használatra is ajánljuk: üzleteknek, telephelyeknek nagyszerű megoldás. Kisebb kertekbe 2-5, nagyobb üzemi területekre 10-20 db lámpa használata javasolt. 

17_4.jpg

A napelemes COB LED lámpát most hihetetlenül kedvező, 1990 Ft-os áron szerezheted be, ha ingyenesen feliratkozol hírlevelünkre.

Csak 2 lépés, és tiéd 1.990 Ft-os áron a napelemes COB LED lámpa

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz később, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni háztartási termék ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a lámpát 1.990 Ft-os akciós áron. (ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál). Megrendelésedet extra gyorsan, 2 napon belül szállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

level02.jpg

süti beállítások módosítása