Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így öntözd meg kerted, pázsitod, mosd le autód könnyedén!

Bemutatjuk a locsolócsövek királyát, a 60 m-es mágikus kerti slagot!

2020. május 18. - naptermeke

Blogunkon immár 6 hónapja hozzuk el a legnagyobb akciókat, legújabb ajándékötleteket. Gyakran napi 10.000 olvasó böngészi nálunk az aktuális kedvezményeket, érdekes otthoni, kerti, autós vagy egészségmegőrző eszközöket. Itt az ideje, hogy meglepjük azokat, akik továbbra is első kézből szeretnének értesülni a friss ajánlatokról - iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

Szeretnéd könnyen megöntözni kerted, növényeid, lemosni autódat? 

Itt a locsolószezon, lehet gondozni a kertet, öntözni a növényeket. Egy régi kerti locsolócsővel azonban rendkívül nehézkes bármilyen feladat. A legtöbb slag nagyon nehéz, ráadásul könnyen megtörik, összegabalyodik vagy kilyukad. Nem csoda, ha egy idő után megfájdul tőle a hátad, sajogni kezd a derekad és legszívesebben a pokolba kívánnád az egészet... 

hagyomanyoscso.gif

Vess véget a küszködésnek! A XHose gabalyodásmentes locsolócsővel álom lesz a kerti munka - még az autódat is villámgyorsan lemoshatod vele!

XHose 60 m-es locsolócső - ultra erős kerti slag, nem törik meg, nem gubancolódik!

A TV-ből már jól ismert XHose locsolóval bámulatosan egyszerű lesz megöntözni a gyepet, virágokat, veteményest vagy a gyümölcsfákat. Rendkívüli erejének köszönhetően kiválóan alkalmas tisztításra is, így a kerti bútoraidat és a kocsidat is pillanatok alatt letakaríthatod a segítségével.

xhose7_1.jpg

Mi a titka?

A XHose egy speciális, többrétegű csőből készült, mely soha nem törik meg, nem gubancolódik össze. Amint megnyitod a kerti csapot, azonnal hosszának háromszorosára tágul. A használatot követően automatikusan visszazsugorodik eredeti méretére. A hagyományos kerti slagokhoz képest igazán kis helyet foglal, szinte bárhol elfér.

xhose-poszt.jpg

Az 1.9 cm-es átmérő biztosítja az optimálisan erős vízsugarat, míg a 60 m-es hossz gondoskodik arról, hogy kerted bármelyik végébe el tudj érni vele. Képzeld el, hogy nem fogsz többé elfáradni munka közben: mivel nem tekeredik összevissza, nem kell emelgetned a nehéz csövet – szabadon mozoghatsz, az XHose-ból folyamatos, erőteljes vízsugár áramlik.

Bemutató videó - nézd, mennyire hatékony:

Milyen feladatokat tudsz megkönnyíteni az XHose 60 m-es locsolócsővel?

  • Öntözés, locsolás
  • Kocsimosás
  • Kisebb medencék feltöltése
  • Teraszok, kerti bútorok, egyéb felületek tisztítása
  • Bármilyen munka, ahol nagy erejű vízsugárra van szükség

ajanlott.jpg

Remek ár, plusz AJÁNDÉK szórófej!

Küldd nyugdíjba régi locsolótömlődet és élvezd az XHose nyújtotta kényelmet! Szerezd be ezt a mágikus locsolócsövet szenzációs tavaszi kedvezménnyel: most ráadásként egy sokoldalúan használható szórófejjel is meglepünk. Próbáld ki Te is az XHose-t és könnyítsd meg életed: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

xhose-8.jpg

süti beállítások módosítása