Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Lefagy a szélvédőd? Ezzel soha többé nem fog!

Hatékony téli megoldás minden autósnak

2020. január 20. - naptermeke

Te is utálod, ha csupa jég a szélvédőd reggelente? 

Téged is ilyen dermesztő látvány fogad, amikor reggel az autódhoz érsz? 

poszt01_2.jpg

Ilyenkor aztán legtöbbször előkerül a jégkaparó, és fáradságos suvickolás veszi kezdetét. Sajnos a különféle kefék és takarítóeszközök meg is karcolhatják a szélvédődet. A jégoldók pedig gyakran visszafagyhatnak, sok esetben csak rövid ideig hatásosak. 

Fárasztó és nem túl hatékony módszerek helyett válassz egyszerű, tartós és biztonságos megoldást! Fedezd fel azt a trükköt, mely már hazánkban is autósok ezreinek segít elkerülni a lefagyást. 

Autós szélvédő takaró - mindig tiszta szélvédővel indulhatsz útnak!

Az autós szélvédő takaróval megvédheted kocsid üvegét a fagytól, hótól és a deresedéstől. Ez az időjárás-álló találmány a jelenlegi leggyorsabb és leghatékonyabb módszer a tél káros hatásai ellen.  

poszt02.jpg
Hogyan működik?

Este terítsd rá szélvédődre, a gumitappancsokkal rögzítsd az üveg belső felére, zárd rá az ajtót és már kész is vagy! Reggel elég lehúzni, lerázni és tökéletesen tiszta szélvédővel kezdheted a napot! Gondolj csak bele, mennyi időt és energiát spórolhatsz, ha nem kell fárasztó jégkaparással küszködnöd induláskor!

blog1.gif

A takaró speciális alumínium rétege megóvja szélvédőd a legzordabb időjárástól is. Esztétikus és tartós eszköz, melyet kész felüdülés lesz használni: felrakni és levenni is csak néhány másodperc!

Bármilyen autóra kiváló

146x70 cm-es mérete révén a legtöbb személyautó szélvédőjére tökéletesen illeszkedik. Használat után kicsire összehajtható, a csomagtartóban, az ülés alatt vagy akár a kesztyűtartóban is jól elfér. 

Sőt, mivel kétoldalú, ezáltal nyáron is használhatod az erős napsütés és a hőség ellen. Valódi 4 évszakos megoldás minden autós számára!

poszt04.jpg

Elkerülhetsz vele egy büntetést vagy balesetet is

Tudtad, hogy a megbüntethet a rendőr, ha lefagyott szélvédővel közlekedsz? A közelmúltban baleset is történt amiatt, mert a felelőtlen sofőr nem takarította le a jeget autójáról. 

Előzz meg egy bírságot vagy karambolt! A szélvédő takaróval gondoskodhatsz róla, hogy autód üvege mindig makulátlan legyen. 

Fantasztikus ár, ne maradj le! 

Számolj le Te is a jegesedéssel! Ezzel a sokoldalú eszközzel megkímélheted magad az időrabló jégkaparástól. Legyen neked is tiszta szélvédőd egész télen!

A szélvédő takarót most nagyszerű, 1990 Ft-os áron szerezheted be a készlet erejéig ezen a linken:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 14_2.jpg

 

 

____________________________________________________

 További "A nap terméke":

 

Ónos eső, fagyott utcák - többszörös a végtagtöréses balesetek száma!

Beköszöntöttek a kőkemény fagyok, ismét megnőtt a jég és az ónos eső általi balesetek száma. A csúszós járdákon egy pillanat alatt megtörténhet a baj: egy szimpla séta is nagyon könnyen zúzódással, ficammal vagy akár végtagtöréssel is végződhet. 

Csúszásgátló cipőtalp - speciális tüskékkel, bármilyen lábellire!

Ezzel a különleges tüskékkel szerelt talppal minden helyzetben tökéletes tapadást biztosíthatsz cipődnek, csizmádnak, bakancsodnak. Legyen szó jeges, havas vagy ónos eső borította járdáról, mostantól bárhol magabiztosan lépdelhetsz. Az elöl levő 6, illetve a hátul levő 4 db tüske garantálja, hogy soha többé ne csússz el télen. 

Ne várd meg, míg elesel és csúnyán megütöd magad! Gondoskodj saját magad, szeretteid védelméről ezzel a könnyen használható találmánnyal! 

fejlecbe.jpg


KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

Ez a legjobb, legkedvezőbb árú kültéri LED lámpa - kihagyhatatlan a sötétség idején

Végre egy lámpa, amit egyszerűen, szinte bárhol használhatsz! Nem lesz szükséged vezetékre, kapcsolókra, bonyolult felszerelésre. Pillanatok alatt rögzítheted a kívánt falra, kerítésre vagy akár oszlopra. Kizárólag a nap erejét használja a feltöltéshez, nem terheli a villanyszámládat. 

Hogyan működik?

A lámpát úgy tervezték, hogy sötétség esetén magától aktiválódjon. Ezután, ha mozgást érzékel 3-4 méteres körzetben, azonnal felkapcsol a világítás. Ha 30 mp-ig nem érzékel további mozgást, automatikusan elalszik a fény. Ezzel búcsút inthetsz az égve maradó lámpáknak, a feleslegesen pazarolt villanynak!

100%-ig vízálló, emellett ellennál a fagynak, hőnek és a pornak is. Készülékháza még mostoha időjárás esetén is tökéletesen védi a lámpát.

Borítsd fénybe kerted, udvarod, teraszod, kocsibejáród! Ezzel a csúcsmodern lámpával külön üzemeltetési költség nélkül világíthatsz. Számolj le a sötétséggel, rendeld meg most mindössze 1.990 Ft-ért!


da96c3d04eb0f7eefe7ab5a86c3074d2.png

 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

Vigyázat: életveszélyes fényhatások az utakon!

Veled is előfordult már, hogy semmit sem láttál a szembejövők erős fényeitől?

Napközben a szikrázó napsugarak, este a vakító reflektorok akadályozzák látásodat vezetés közben. Elég pár másodpercig elvakítva vezetni ahhoz, hogy megtörténjen egy baleset. Miért kockáztatnál, ha mostantól hatékonyan védekezhetsz a szembesütő fények ellen? 

Nappali + éjszakai látássegítő csomag: megóvja látásod vezetéskor

A Pro Cars Shop által összeállított autós látássegítő csomaggal elkerülheted a zavaró fényhatásokat. Többé nem fogja kisütni szemed a nap, nem zavarnak a szembejövők fényei. Nincs több hunyorgás, tökéletesen láthatsz mindent nappal és éjszaka is. 

19.jpg

 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

A trükk, amivel autód kisebb horpadásait eltüntetheted - ezt az autószerelők soha nem mutatják meg

Bármennyire is óvatosan közlekedsz, néhány horpadás biztosan keletkezik autódon a mindennapi használat során. Már egy kavicsfelverődés vagy ajtó rányitás is elég, hogy elcsúfítsa szeretett járművedet. Azonban egy műhelyi javítás sok időbe és súlyos tíz- vagy százezrekbe is kerülhet. 

horpadásjavító készlettel rengeteg pénzt és időt megspórolhatsz. Úgy tervezték meg, hogy bárki otthon, szaktudás nélkül is ki tudja vele húzni a kisebb és közepes horpadásokat. Ráadásul mindezt anélkül, hogy a fényezés vagy a karosszéria károsodna. A legtöbb benyomódást szinte észrevétlenül tüntetheted el vele, 100%-ig biztonságosan. 

Ezzel a sokoldalú készlettel egy műhelyi szervizelés árának a töredékéért teheted újra széppé autódat. Ha Te is szeretnéd megóvni járműved külsejét, a horpadásjavító szett elengedhetetlen számodra. Szerezd be most a komplett csomagot fantasztikus kedvezménnyel a lenti linken.

03_1.jpg

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

süti beállítások módosítása