Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Balesetet okozhat a párás visszapillantó

Egy ügyes trükkel vízhatlanná teheted tükrödet

2020. január 06. - naptermeke

Súlyos balesetek a nedves, párás visszapillantók miatt

Te is utálod, ha nem látsz jól hátra a nedves, párás visszapillantód miatt? Rengeteg baleset forrása lehet, ha nem tudod, mi történik körülötted vezetés közben. Ilyenkor gyakoriak a ráfutások, gázolások, hátulról vagy oldalról való ütközések.

Menetközben folyton törölgetni az esős, bepárásodott tükröt azonban kész rémálom. Szerencsére egy ügyes trükkel visszapillantód mindig tiszta maradhat...

01_2.jpg

Ismerd meg a vízlepergetős fóliát, mely egész úton tökéletes látást biztosít! 

Vízlepergető fólia visszapillantó tükörre - soha többé nem lesz nedves a visszapillantód!

Ezzel a különleges, nanotechnológiás fóliával olyan víztaszító réteget hozhatsz létre, melyen az esőcseppek képtelenek lesznek megtapadni, azonnal legördülnek a tükörről. 100%-ig páramentes, így nyirkos, ködös időjárás esetén is tiszta marad vele visszapillantód. Ráadásul a fényszórók tükröződését is csökkenti, ezért azok nem fogják zavarni látásod, nem fárasztják ki a szemed. 

033.gif

A fóliát úgy tervezték, hogy ne torzítsa a képet és ne színezze a látóteret. Emellett a különféle szennyeződések, a karcok és a por ellen is véd. 14.5x10 cm-es mérete révén a legtöbb méretű és formájú tükörre illeszkedik. Ha szükséges, ollóval egyszerűen méretre szabhatod. 

04_1.jpg

Hogyan kell használni? 

A fóliát pillanatok alatt, könnyen felhelyezheted: 

  1. Tisztítsd meg a visszapillantó felületét a kosztól
  2. Egyenletesen permetezve vizezd be a tükröt
  3. Szedd le az 1-es számú réteget a fóliáról
  4. Igazítsd a fóliát a kívánt helyre, majd lassan nyomd rá a tükörre fentről lefelé
  5. Húzd le a 2-es számú réteget is
  6. Távolítsd el az esetleges légbuborékokat, nedvességet a fólia alól (pl. egy bankkártya segítségével) 

05_3.jpg

Minden csomagban 2 db fólia!

Ne kockáztass egy esetleges balesetet amiatt, hogy nem látsz jól hátra visszapillantódon! Gondoskodj biztonságodról vezetés közben! A vízlepergető fóliával tartós védelmet nyújthatsz tükrödnek. Most minden csomagban 2 db (1 pár) fóliát találsz, így a jobb és a bal visszapillantót is vízhatlanná teheted.

Szerezd be az alábbi linken szenzációs áron:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

08_4.jpg

 

 

 

 ____________________________________________________


További "A nap terméke":

 

Vigyázat: életveszélyes fényhatások az utakon!

 

Veled is előfordult már, hogy semmit sem láttál a szembejövők erős fényeitől?

a1e0a9b24824c9e7ae7a3bd54c20b86b.png

Napközben a szikrázó napsugarak, este a vakító reflektorok akadályozzák látásodat vezetés közben. Elég pár másodpercig elvakítva vezetni ahhoz, hogy megtörténjen egy baleset. Miért kockáztatnál, ha mostantól hatékonyan védekezhetsz a szembesütő fények ellen? 

Nappali + éjszakai látássegítő csomag: megóvja látásod vezetéskor

A Pro Cars Shop által összeállított autós látássegítő csomaggal elkerülheted a zavaró fényhatásokat. Többé nem fogja kisütni szemed a nap, nem zavarnak a szembejövők fényei. Nincs több hunyorgás, tökéletesen láthatsz mindent nappal és éjszaka is.

 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

____________________________________________________

 

Ez a legjobb, legkedvezőbb árú kültéri LED lámpa - kihagyhatatlan a sötétség idején

Végre egy lámpa, amit egyszerűen, szinte bárhol használhatsz! Nem lesz szükséged vezetékre, kapcsolókra, bonyolult felszerelésre. Pillanatok alatt rögzítheted a kívánt falra, kerítésre vagy akár oszlopra. Kizárólag a nap erejét használja a feltöltéshez, nem terheli a villanyszámládat. 

Hogyan működik?

A lámpát úgy tervezték, hogy sötétség esetén magától aktiválódjon. Ezután, ha mozgást érzékel 3-4 méteres körzetben, azonnal felkapcsol a világítás. Ha 30 mp-ig nem érzékel további mozgást, automatikusan elalszik a fény. Ezzel búcsút inthetsz az égve maradó lámpáknak, a feleslegesen pazarolt villanynak!

100%-ig vízálló, emellett ellennál a fagynak, hőnek és a pornak is. Készülékháza még mostoha időjárás esetén is tökéletesen védi a lámpát.

Borítsd fénybe kerted, udvarod, teraszod, kocsibejáród! Ezzel a csúcsmodern lámpával külön üzemeltetési költség nélkül világíthatsz. Számolj le a sötétséggel, rendeld meg most mindössze 1.990 Ft-ért!



da96c3d04eb0f7eefe7ab5a86c3074d2.png

 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

 

 

süti beállítások módosítása