Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

2 gyakori ok, amiért nem látod jól a közeli dolgokat

Mutatunk rá egy megoldást, plusz óriási kedvezményt is elérhetsz.

2020. május 26. - naptermeke

Folytatódik születésnapi akciónk: újabb termék árelőnnyel, hírlevél feliratkozóknak!

Jó hírünk van: a nagy sikerre való tekintettel folytatjuk születésnapi akciónkat.

Mi is ez az akció?

Mivel féléves lett blogunk, ezért úgy döntöttünk, hogy alkalmanként 2 napon keresztül egyik népszerű termékünket HATALMAS árelőnnyel adjuk azoknak, akik feliratkoznak a hírlevelünkre. 

A mai kedvezményes termék a Big Vision nagyító szemüveg, mellyel szinte bármilyen parányi dolgot remekül láthatsz. Ezt a sokoldalúan használható látássegítőt 2.990 Ft-os szuperáron érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új akciók mellett a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Te sem látod jól a közeli dolgokat? Itt vannak az okok és a megoldás!

Neked is nehezen megy az apróbb betűk elolvasása? Egyre kevésbé látod jól a kisebb tárgyakat? Ha nem látsz valamit tökéletesen, pl. nem tudsz elolvasni egy fontos információt, az sok kellemetlenséghez vezethet. Sokszor a normál olvasószemüvegek csődöt mondanak, mivel nem lehet velük úgy közelebbre hozni a dolgokat, amennyire az legtöbbször szükséges lenne.

poszt1_12.jpg

A homályos közeli látásnak lehetnek genetikai okai, ez esetben a szemgolyó hossza kicsit rövidebb, a kép fókuszpontja a retina mögé esik. A másik tényező, hogy a kor előrehaladtával a szemlencse rugalmassága, fókuszálási képessége fokozatosan csökken. Ez főként 40 év felett válik érzékelhetővé: azt vesszük észre, hogy egyre nehezebb olvasni egy könyvet vagy dolgozni a számítógépen. Egy ügyes eszközzel mostantól bármilyen parányi dolgot is képesel leszel élesen látni. 

Big Vision nagyító szemüveg - káprázatos látásélmény közelre!

A Big Vision nagyító szemüveggel végre nem jelent nehézséget elolvasni egy betegtájékoztatót, útmutatót, befűzni egy cérnát vagy megszerelni kisebb tárgyakat. 

Ez a sokoldalú látássegítő káprázatos, torzításmentes képet biztosít, mellyel kinagyítva, élesen veheted szemügyre a körülötted levő dolgokat. 

gif.gif

Mitől ilyen hatékony?

A Big Vision különleges lencséje úgy működik, akár egy nagyító, azzal a különbséggel, hogy sokkal tisztább látást ad, ráadásul nem kell végig a kezedben tartanod. A szemüveg 160%-os nagyítást nyújt, így még a legkisebb betűk vagy tárgyak is jól láthatóak lesznek vele. 

08_9.jpg

Kényelmes viselet, vényköteles szemüveg felett is

Rugalmas szárral, csúszásmentes orrpárnával rendelkezik, hosszú távon is komfortosan viselhető. Hölgyek és urak számára egyaránt alkalmas. Ami nagyszerű benne, hogy vényköteles szemüveg vagy kontaktlencse felett is használható!

Mihez ajánlott?

- olvasáshoz (pl. gyógyszerekhez, receptekhez, útmutatókhoz, újságcikkekhez)
- munkához, szereléshez
- varráshoz, horgoláshoz
- horgászáshoz (pl. damil befűzésére)
- festéshez, rajzoláshoz
- modellezéshez
- bélyegek, érmék, ékszerek vizsgálatához
- apróbb élőlények (pl. rovarok) tanulmányozásához

14_4.jpg

Élvezd Te is a jobb látás minden előnyét! A Big Vision nagyító szemüveg most mindössze 2.990 Ft-ért, tartozék mikroszálas kendővel és tokkal lehet tiéd, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

Csak 2 lépés, és máris tiéd 2.990 Ft-os áron a Big Vision szemüveg:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kiemelt ajánlatokról sem.

2. lépés: klikkelj az alábbi linkre és rendeld meg a nagyító szemüveget hihetetlenül kedvező, 2.990 Ft-os akciós áron. (ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál). Megrendelésedet villámgyorsan, 2 napon belül szállítjuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 12_8.jpg

Új megoldás, amivel egész udvarod, kerted bevilágíthatod!

Extra erős fényforrás otthonra, üzleteknek, most hihetetlen kedvezménnyel.

Különleges szülinapi ajánlat minden hírlevél feliratkozónak 

Blogunkon immár féléve gyűjtjük össze a legizgalmasabb akciókat, legújabb ajándékötleteket. Gyakran napi 10.000 olvasónk böngészi az aktuális kedvezményeket, érdekes háztartási, kerti, autós vagy egészségmegőrző eszközöket. Eljött az idő, hogy meglepjük azokat, akik továbbra is első kézből szeretnének értesülni a friss ajánlatokról. 

anaptermeke.jpg

Úgy döntöttünk, hogy alkalmanként 2 napon keresztül egyik népszerű termékünket ÓRIÁSI árelőnnyel adjuk azoknak, akik feliratkoznak a hírlevelünkre. 

A mai akciós termék a napelemes, mozgásérzékelős COB LED lámpa, mellyel brutális fényerővel, külön üzemeltetési költség nélkül világíthatsz szabadtéren. Ezt a kertbe, teraszra, garázsok, kapuk és üzletek köré is ajánlott fényforrást mindössze 1.990 Ft-os szuperáron érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Napelemes, mozgásérzékelős COB LED lámpa - új generációs kültéri fényforrás, extra fényerővel

Te sem szereted, ha kevés fény van kertedben, udvarodon, üzleted körül? Hagyományos, vezetékes fényforrások helyett válassz takarékos, nagy fényerejű megoldást! Az új COB LED napelemes lámpával óriási fényárba boríthatod környezeted. 

01_8.jpg

Felejtsd el a kábelekkel való küszködést és a magas villanyszámlát: ezt a lámpát felrakod és már világít is! Nincs több kiégett égő, sötétben való botorkálás: a COB LED lámpa elképesztően tartós és erős, így örökre búcsút inthetsz a sötétségnek!

Mitől ilyen hatékony?

A lámpa a legújabb COB (chip on board) LED-ekkel van ellátva. A COB LED-ek a régi SMD LED-ekhez képest akár 10-szer nagyobb területet tudnak bevilágítani, energiatakarékosabbak, minimális hőt termelnek, ráadásul sokkal tartósabbak korábbi társaiknál. 

09_4.jpg

Hogyan működik?

A lámpa beépített fény- és mozgásérzékelője szavatolja, hogy azonnal működésbe lépjen a világítás, ha az szükséges. Amint a szenzor 3 méteres körzetben mozgást tapasztal, sötétben azonnal felkapcsol a világítás. Ha nincs további mozgás, 30 másodpercen belül automatikusan kialszik a fény. Többé nem kell attól félned, hogy égve hagyod a lámpát odakint, nem fog égni feleslegesen a villany. A bekapcsoló gombbal folyamatosan világító készenléti fényt is beállíthatsz. 

A napelemes lámpa strapabíró készülékháza még a legmostohább időjárási körülményeket is kiállja. IP64-es védelmet kapott, így a nagyobb viharok sem fognak ki rajta. Ellenáll a pornak, a fagynak és a hőségnek is.

Mekkora területet világít meg? Hány darabra van szükség?

A lámpa kb. 50 m2-es területet képes ellátni fénnyel. Így egy átlagos 250 m2-es területű kertet figyelembe véve 5 db lámpa használata javasolt. Ezzel biztosíthatod, hogy kertkapud, járdád, kocsibejáród, alsóépületed, bejárati ajtód is kifogástalan fényhez jusson.

 A COB LED fényvető otthoni, céges használatra is kiváló, biztonsági jelzőfénynek is ajánlott, költséghatékony lámpa, melyhez most 1.990 Ft-ért juthatnak hozzá azok, akik feliratkoznak a Nap Terméke hírlevélre.  

Csak 2 lépés, és máris tiéd 1.990 Ft-os áron a COB LED napelemes lámpa:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kiemelt ajánlatokról sem.

 2. lépés: klikkelj az alábbi linkre és rendeld meg a COB LED lámpát hihetetlenül kedvező, 1.990 Ft-os akciós áron. (ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál). Megrendelésedet villámgyorsan, 2 napon belül szállítjuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 24.jpg

3 fő ok, amiért kialakul a görbe lábujj és a bütyök

Mutatjuk a megoldást is, hogyan legyenek szép lábaid!

Féléves lett blogunk: nagy kedvezményt adunk minden hírlevél feliratkozónknak

Blogunkon immár 6 hónapja hozzuk el a legnagyobb akciókat, legújabb ajándékötleteket. Gyakran napi 10.000 olvasó böngészi nálunk az aktuális kedvezményeket, érdekes otthoni, kerti, autós vagy egészségmegőrző eszközöket. Itt az ideje, hogy meglepjük azokat, akik továbbra is első kézből szeretnének értesülni a friss ajánlatokról. 

0001.jpg

Úgy döntöttünk, hogy alkalmanként 2 napon keresztül egyik népszerű termékünket HATALMAS kedvezménnyel adjuk azoknak, akik feliratkoznak a hírlevelünkre. 

Ez a termék most a Toe Corrector lábujj távtartó, egy puha szilikonból készült lábujj távtartó, mely lábujjaidat fokozatosan a megfelelő irányba állítja. Mindezt fájdalom nélkül, rövid idő alatt, akár az otthonod kényelméből érheted el! Ezt kedvezményesen, 3.990 Ft-os szuperáron érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Téged is bütyök, ferde lábujjak kínoznak? Tudd meg az igazi okát és a megoldást!

Rengeteg ember szenved hazánkban is görbe lábujjaktól. Hiába itt a jó idő, sokan nem szívesen hordanak nyitott lábbeliket, mert nem tartják esztétikusnak kuszán álló ujjaikat. A ferde lábujj és a bütyök nemcsak a külsőt csúfítja el, hanem idővel súlyos, visszafordíthatatlan deformációhoz is vezethet, amit már csak fájdalmas műtéttel lehet korrigálni. 

butyok.jpg

Tegyél most lábaid egészségéért! Ismerd meg a görbe lábujjak okát és egy hatékony eszközt, mellyel kiegyenesítheted ujjaidat!

3 fő ok, ami a kalapácsujjért a és a bütyökért felelős

Mi a kalapácsujj és a bütyök?

A kalapácsujj alatt a lábujj meghajlását vagy lefelé görbülését értjük. Bármelyik lábujjon jelentkezhet, legtöbbször a nagy-, a második és a harmadik lábujjat érinti. A bütyök a nagylábujj alappercének kinövését jelenti. Ilyenkor az ujj töve kifelé mozdul, a hegye pedig befelé áll. 

kalapacs.jpg

Mindkét betegség sok esetben hasonló okok miatt jön létre. Itt a 3 fő ok, ami a kialakulásukhoz vezethet:

1. Nem megfelelő, szűk cipők viselése

A bütyök és a kalapácsujj leggyakrabban a magas sarkú, hegyes orrú cipők rendszeres viselése miatt alakul ki. Ezek a divatos cipők szinte kikényszerítik a változást, annyira összenyomják a lábujjakat. Ez főként a nőket érinti, de egy kisméretű, szűkebb cipő a férfiak lábaiban is okozhat komoly elváltozást. 

2. Lúdtalp

Lúdtalp esetén a láb süllyedt harántboltozata miatt változik a súlyelosztás. Emiatt fájdalmas gyulladás is felléphet, mely megnehezíti a cipőben való járást is. 

3. Örökletes tényezők 

Kutatások szerint örökletes tényezők is közrejátszhatnak a lábujj-deformáció kialakulásában. Bizonyos lábfejforma, illetve a laza szalagok is elősegíthetik a betegségek létrejöttét.   

Jó hír, hogy ügyes szakemberek ortopédusok segítségével kifejlesztették azt az eszközt, mely segít visszaállítani lábujjaidat természetes helyzetükbe.

Toe Corrector - egyenesítsd ki lábujjaidat, fájdalom nélkül!

A Toe Corrector egy puha szilikonból készült lábujj távtartó, mely lábujjaidat fokozatosan a megfelelő irányba állítja. Mindezt fájdalom nélkül, rövid idő alatt, akár az otthonod kényelméből érheted el!

lab50.jpg

Használd rendszeresen, és már pár héten belül érezhető javulást tapasztalhatsz. A fájdalmak fokozatosan enyhülnek, elmúlnak a bőrkeményedések, lábujjaid elkezdenek visszaállni helyes pozíciójukba. 

Hogyan hat?

A Toe Corrector a lábujjakat természetes helyzetükbe kényszeríti, ezáltal napról-napra segít azokat kiegyenesíteni. A járásod is javulhat vele: mivel a lábra nehezedő nyomás eloszlik, ezért stabilabb lesz tőle az egyensúlyod, sokkal szebb lesz a testtartás. 

labujj2.gif

Így használd:

A nagylábujjtól kezdve egyszerűen húzd fel a szilikongyűrűket mindegyik lábujjadra. Bal és jobb lábon is viselheted. Nagyon kényelmes, nem akadályoz a mozgásban. Mezítláb, zokniban, harisnyában, cipőben is veled lehet. Bármilyen lábra alkalmas, hölgyeknek és uraknak is kiváló, megelőzésre is ajánlott eszköz. 

Kiknek ajánlott? 

 • mindenkinek, akiket bütyök, kalapácsujj vagy görbe lábujjak kínoznak
 • akiknél már elkezdett a bütyök vagy kalapácsujj kialakulni, vagy szeretnék megelőzni azt
 • sokat gyaloglóknak, kirándulóknak
 • állómunkát végzőknek
 • akiknek sokat kell magas sarkú cipőt viselniük
 • időseknek, ízületi panaszokban szenvedőknek
 • sportolóknak
 • mindenkinek, akik szeretnének javítani egészségükön, testtartásukon, járásukon

toe-corrector4.jpg

Ehhez a lábbujj távtartóhoz most mindössze 3.990 Ft-ért juthatnak hozzá azok, akik feliratkoznak a Nap Terméke hírlevélre.   

Csak 2 lépés, és máris tiéd 3.990 Ft-os áron a Toe Corrector:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kiemelt ajánlatokról sem.

VAGY, feliratkozáshoz közvetlenül kattints IDE!

2. lépés: klikkelj az alábbi linkre és rendeld meg a lábujj távtartót hihetetlenül kedvező, 3.990 Ft-os akciós áron. (ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál). Megrendelésedet extra gyorsan, 2 napon belül szállítjuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

lab3.jpg

Egy jó tipp, hogy ne sülj meg nyáron a hőségben

Így frissülj fel kertben, teraszon, udvaron vagy erkélyen!

Hamarosan beköszönt a kánikula - Te hogyan védekezel?

Érkezik a jó idő, idén is nagy valószínűséggel sokszor kúszik majd 30 fok fölé a hőmérő higanyszála. Ha nem akarsz megsülni, akkor ideje felkészülnöd a közelgő kánikulára. 

fejlec-1.jpg

Ismerd meg azt a megoldást, mellyel pillanatok alatt felfrissülhetsz kertedben, teraszodon, udvarodon vagy erkélyeden. Egy ügyes találmánnyal a hűs tengeri fuvallatok érzését varázsolhatod otthonodba! 

Kültéri frissítő párakapu - akár 10 fokkal kevesebbnek érezheted vele a hőmérsékletet!

A kültéri frissítő párakapuval azonnal lehűtheted környezeted. Köztereken, strandokon vagy vendéglátóhelyeken már lehet, hogy találkoztál vele - most végre otthoni használatra is elérhető ez a hatékony hűsítő eszköz. Segítségével akár 10 fokkal is hűvösebbnek érezheted a levegőt. 

ezgif_com-video-to-gif_1.gif

Mitől ilyen hatékony? 

A párakapu a hideg vizet rendkívül apró szemcsékre porlasztja, így remek frissítő hatást biztosít. A 10 fúvóka folyamatosan adagolja a hűs párafüggönyt, mely rögtön felfrissít, ráadásul a finom cseppeknek köszönhetően nem áztat el. Remek érzés alatta ülni, állni vagy feküdni - igazi felüdülést nyújthatsz vele saját magadnak, családtagjaidnak vagy barátaidnak! Jöhet bármilyen forróság, a párakapu alatt mindig kellemesen hűvös lesz - a kánikulában egy ilyen találmány aranyat ér!
 
para-uj8.jpg

Hogyan kell használni?

Mindössze egy nyomás alatt levő csapra lesz szükséged és máris beüzemelheted a párakaput. Bármilyen normál méretű csapteleppel kompatibilis, csendes, takarékos eszköz. Fogyasztása maximum 2l/óra fúvókánként. Hossza 10 m, szükség esetén tovább is bővítheted, mivel az alkatrészek egymáshoz csatlakoztathatók. 

Bemutató videó - nézd, milyen jó alatta hűsölni!

Hová ajánlott?

 • családi házak udvarára, kertbe, teraszra
 • napernyőkre, sörsátrakra, filagóriákra
 • nyaralókhoz, hétvégi házakhoz, hobbikertekhez
 • erkélyekre (akár társasházak, panellakások erkélyére is)
 • kávézók, éttermek, bárok kerthelyiségeibe
 • strandokra, szállodákhoz, panziókhoz
 • kertészetekbe, ültetvényekhez

para-uj10_1.jpg

Fantasztikus bevezető ár!

Ne várd meg, míg beköszönt a tikkasztó forróság! Készülj fel az idei melegre, szerezd be a frissítő párakaput fantasztikus, 2.690 Ft-os áron. A minden alkatrészt tartalmazó komplett csomagot otthoni és céges használatra egyaránt ajánljuk. Rendeld meg most az alábbi linken és néhány napon belül kiszállítjuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

p_irakapu_dekor_05_1.jpg

Így kerüld el a balesetveszélyes szembesütő fényeket

Hihetetlen akció az éjjellátó szemüvegre - ezt látnod kell!

Félévesek lettünk, különleges ajánlat olvasóinknak 

A Nap Terméke blogon immár féléve szállítjuk nektek a legérdekesebb újdonságokat, termékeket, ajándékötleteket. Nagy öröm számunkra, hogy gyakran több mint napi 10.000 olvasónk böngészi az akciókat, részletes bemutatókat. Eljött az idő, hogy meglepjük azokat, akik szeretnének továbbra is értesülni a naprakész ajánlatokról. 

poszt11.jpg

Mi is ez a meglepetés? 

Úgy döntöttünk, hogy most az egyik legnépszerűbb termékünket HIHETETLEN kedvezménnyel adjuk azoknak, akik feliratkoznak a hírlevelünkre

Ez az akciós termék most az autós éjjellátó szemüveg, melyet nyáron is használhatsz a veszélyes szembesütő fények ellen. Az első darab szemüveg most csak 1.690 Ft, ha többet rendelsz, minden további darab mindössze 990 Ft!

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve első kézből kapod meg a legütősebb napi ajánlatokat. Ha esetleg nem nyerné el tetszésed hírlevelünk, egy kattintás a leiratkozás, így megéri kipróbálni! 

Mit kell tenned, hogy tiéd legyen a kedvezmény?

1. Iratkozz fel ezen a linken vagy az alábbi űrlapon! 

2. Ezután kattints lent a termék alatti megrendelő linkre vagy képre és 2 napon belül máris szállítjuk neked a kedvezményes autós szemüveget. Ilyen egyszerű! 

Autós éjjellátó szemüveg - így óvd szemed nyári vezetés közben is! 

Nem is gondolnád, mennyi veszély leselkedik rád és szeretteidre a nyári autós szezonban. A jó idő beköszöntével biztosan te is sokat utazol, kirándulsz a családdal. Ilyenkor megesik, hogy késő este értek csak haza. Ebben az időszakban többszörösére nőhet egy baleset kockázata.

csalad-esti_vezetes.jpg

szembejövők erős reflektorai és a városi fények nagyon hamar ki tudják fárasztani szemed, amik miatt csökkenhet a koncentrációd. Azonban a nyári időszakban rengeteg váratlanul előbukkanó gyalogosra, biciklisre vagy vadra kell figyelni, így nagyon fontos, hogy minden eseményt időben tudj észlelni. 

A Night Vision Pro-val megóvhatod látásod a zavaró fényhatásoktól este, éjszaka vagy szürkületkor. Mostantól szemed a vakító lámpák, szembesütő fények ellen is minden irányból védve lesz.

sze_1.jpg

Univerzális kialakítása révén szemüveget viselők is bátran használhatják. Méretének köszönhetően a legtöbb mai szemüveg fölé felvehető, férfiak és nők egyaránt hordhatják. Annyira kényelmes, hogy még hosszabb utak során sem fárasztó viselni.

ejjellato-gif.gif

Most mindössze 1.690 forintért gondoskodhatsz saját magad és környezeted biztonságáról. Védd a melletted ülő szemét is: a második szemüveget fél áron kapod!

Láss egész nyáron tisztán, bármilyen fényviszony mellett! Iratkozz fel hírlevelünkre és rendeld meg szuper kedvezménnyel a Night Vision PRO éjjellátó szemüveget:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

szemuveg-fejlec01_2.jpg

Mutatjuk, hogyan ülj kényelmesen!

Ezzel a trükkel megkímélheted gerinced, derekad, feneked a sok üléstől

Félévesek lettünk, különleges ajánlat olvasóinknak - 3 népszerű termék most ritka kedvező áron

A Nap Terméke blogon immár féléve szállítjuk nektek a legérdekesebb újdonságokat, termékeket, ajándékötleteket. Nagy öröm számunkra, hogy gyakran több mint napi 10.000 olvasónk böngészi az akciókat, részletes bemutatókat. Eljött az idő, hogy meglepjük azokat, akik szeretnének továbbra is értesülni a naprakész ajánlatokról. 

11_6.jpg

Mi is ez a meglepetés? 

Úgy döntöttünk, hogy most 3 népszerű termékünket HATALMAS kedvezménnyel adjuk azoknak, akik feliratkoznak a hírlevelünkre

A 3 akciós termék az Egg Sitter mágikus ülőpárna, az egyszemes távcső és az autós látássegítő csomag. Ha feliratkozol, bármelyik 3 termék közül választhatsz, melyiket szeretnéd megkapni akciós áron!

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve első kézből kapod meg a legütősebb napi ajánlatokat. Ha esetleg nem nyerné el tetszésed hírlevelünk, egy kattintás a leiratkozás, így megéri kipróbálni! 

Mit kelll tenned, hogy tiéd legyen a kedvezmény?

1. Iratkozz fel ezen a linken vagy az alábbi űrlapon! 

2. Ezután válassz a lenti 3 termék közül és kattints a választott termék alatti megrendelő linkre. 2 napon belül máris szállítjuk neked a kedvezményes árut. Ilyen egyszerű! 

Egg Sitter ülőpárna - segít, hogy komfortosan ülj bármilyen széken!

Az Egg Sitter zselés ülőpárnával egész nap kényelemben érezheted magad. Ez a mágikus ülés felveszi tested alakját, segít megfelelő helyzetben tartani magad. Mostantól nem fog elzsibbadni, megfájdulni semmid még hosszú székben töltött órák után sem.  fejlec1_7.jpg

Mi a titka? 

Az Egg Sitterben levő gélbetét és anatómiai alakú hab enyhíti a gerincedre, derekadra nehezedő nyomást. Elasztikus, kellemesen puha anyagból készült, ezáltal nem terheli túl az izmokat, idegeket, kíméli az egész testet. Elképesztően komfortos: amint ráülsz, úgy fogod érezni magad, mintha lebegnél! Tartásod szép, egyenes lesz, anélkül, hogy mindig külön oda kellene figyelne arra, hogy kihúzd magad. 

Az Egg Sitter remekül szellőzik, elképesztően strapabíró. 41x34 centis, összehajtva bárhová magaddal viheted. 

4_1.gif

Hol használható?

- munkahelyen, irodai székeken
- otthoni ülőalkalmatosságokon, foteleken, kanapékon
- autók ülésén
- buszon, vonaton
- szabadban, padokon
- bárhol, ahol sokat kell ülni 

7_5.jpg

Képzeld el, milyen jó lesz, hogy nem fog többé fájni semmid! Az Egg Sitterrel egyenesen tudod tartani magad mindenféle ülésben. Ehhez a varázslatos ülőpárnához most 4.990 Ft-ért juthatsz hozzá, ha feliratkozol hírlevelünkre:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! 


10_10.jpg

Egyszemes (monokuláris) távcső - ez a távcső mindig veled lehet!

Ezzel modern egyszemes messzelátóval szinte bármit szemügyre tudsz venni, amit szeretnél. A 16x-os nagyításnak köszönhetően akár kilométerekre is elláthatsz vele, de a közelebbi, apróbb dolgok megfigyeléséhez is tökéletes. Ideális megoldás azoknak, akik nem akarnak nagy, dupla lencsés távcsöveket magukkal hurcolni: ezt a kukkert akár farzsebedben is hordhatod, annyira kompakt méretű!

55_2.jpg

Mi mindenhez ajánlott?

 • kiránduláshoz, túrázáshoz, kempingezéshez
 • városnézéshez
 • horgászáshoz, vadászathoz
 • állatok, növények vizsgálatához
 • távoli objektumok megfigyeléséhez
 • égi jelenségek (pl. holdfogyatkozás) vizsgálatához

Ehhez a sokoldalúan használható távcsőhöz most 2.990 Ft-ért érheted el, ha feliratkoztál a Nap Terméke hírlevélre:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

blog2.jpg

Autós látássegítő csomag - védekezz az erős nyári fények ellen is!

Az autós látássegítő csomaggal megóvhatod látásod a zavaró fényhatásoktól vezetés közben. A csomag 2 darab szemüveget tartalmaz: az Ultra Vision nappali, a Night Vision PRO esti vezetéshez alkalmas. 

Ultra Vision napszemüveg

Az Ultra Vision különleges sötétített lencséi kiszűrik a szemből és oldalirányból sütő napfényt. Többé nem kell napellenzővel küszködnöd: viseld egész úton és nem süti ki szemed a nap, nem fogsz hunyorogni az erős fény miatt.  

8_3.jpg

Night Vision PRO éjszakai szemüveg

A csomag másik darabját, a Night Vision PRO-t kifejezetten esti vezetéshez alakították ki. Sárgás színű lencséje védi szemed a szembejövők erős reflektoraitól. Esőben, szürkületben vagy párás időben is nagy segítség: mivel sokkal kontrasztosabb képet ad, akár a látótávolságot is tudod vele növelni! 

fejlec4_1.jpg

A látássegítő szetthez most mindössze 1.990 Ft-ért juthatnak itt hozzá azok, akik feliratkoznak hírlevelünkre:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

naptermeke.jpg

Élj a különleges ajánlattal: iratkozz fel hírlevelünkre, válassz a fenti 3 termék közül akciós áron!

 

Így öntözd meg kerted, pázsitod, mosd le autód könnyedén!

Bemutatjuk a locsolócsövek királyát, a 60 m-es mágikus kerti slagot!

Blogunkon immár 6 hónapja hozzuk el a legnagyobb akciókat, legújabb ajándékötleteket. Gyakran napi 10.000 olvasó böngészi nálunk az aktuális kedvezményeket, érdekes otthoni, kerti, autós vagy egészségmegőrző eszközöket. Itt az ideje, hogy meglepjük azokat, akik továbbra is első kézből szeretnének értesülni a friss ajánlatokról - iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

Szeretnéd könnyen megöntözni kerted, növényeid, lemosni autódat? 

Itt a locsolószezon, lehet gondozni a kertet, öntözni a növényeket. Egy régi kerti locsolócsővel azonban rendkívül nehézkes bármilyen feladat. A legtöbb slag nagyon nehéz, ráadásul könnyen megtörik, összegabalyodik vagy kilyukad. Nem csoda, ha egy idő után megfájdul tőle a hátad, sajogni kezd a derekad és legszívesebben a pokolba kívánnád az egészet... 

hagyomanyoscso.gif

Vess véget a küszködésnek! A XHose gabalyodásmentes locsolócsővel álom lesz a kerti munka - még az autódat is villámgyorsan lemoshatod vele!

XHose 60 m-es locsolócső - ultra erős kerti slag, nem törik meg, nem gubancolódik!

A TV-ből már jól ismert XHose locsolóval bámulatosan egyszerű lesz megöntözni a gyepet, virágokat, veteményest vagy a gyümölcsfákat. Rendkívüli erejének köszönhetően kiválóan alkalmas tisztításra is, így a kerti bútoraidat és a kocsidat is pillanatok alatt letakaríthatod a segítségével.

xhose7_1.jpg

Mi a titka?

A XHose egy speciális, többrétegű csőből készült, mely soha nem törik meg, nem gubancolódik össze. Amint megnyitod a kerti csapot, azonnal hosszának háromszorosára tágul. A használatot követően automatikusan visszazsugorodik eredeti méretére. A hagyományos kerti slagokhoz képest igazán kis helyet foglal, szinte bárhol elfér.

xhose-poszt.jpg

Az 1.9 cm-es átmérő biztosítja az optimálisan erős vízsugarat, míg a 60 m-es hossz gondoskodik arról, hogy kerted bármelyik végébe el tudj érni vele. Képzeld el, hogy nem fogsz többé elfáradni munka közben: mivel nem tekeredik összevissza, nem kell emelgetned a nehéz csövet – szabadon mozoghatsz, az XHose-ból folyamatos, erőteljes vízsugár áramlik.

Bemutató videó - nézd, mennyire hatékony:

Milyen feladatokat tudsz megkönnyíteni az XHose 60 m-es locsolócsővel?

 • Öntözés, locsolás
 • Kocsimosás
 • Kisebb medencék feltöltése
 • Teraszok, kerti bútorok, egyéb felületek tisztítása
 • Bármilyen munka, ahol nagy erejű vízsugárra van szükség

ajanlott.jpg

Remek ár, plusz AJÁNDÉK szórófej!

Küldd nyugdíjba régi locsolótömlődet és élvezd az XHose nyújtotta kényelmet! Szerezd be ezt a mágikus locsolócsövet szenzációs tavaszi kedvezménnyel: most ráadásként egy sokoldalúan használható szórófejjel is meglepünk. Próbáld ki Te is az XHose-t és könnyítsd meg életed: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 

xhose-8.jpg

Elképesztő árelőnnyel Tiéd lehet az egyszemes távcső - láss mindent közelről!

Kiránduláshoz, városnézéshez, sportoláshoz is kiváló eszköz most akcióban

Féléves lett blogunk: 30%-os kedvezményt adunk minden hírlevél feliratkozónknak

Blogunkon immár 6 hónapja hozzuk el a legnagyobb akciókat, legújabb ajándékötleteket. Gyakran napi 10.000 olvasó böngészi nálunk az aktuális kedvezményeket, érdekes otthoni, kerti, autós vagy egészségmegőrző eszközöket. Itt az ideje, hogy meglepjük azokat, akik továbbra is első kézből szeretnének értesülni a friss ajánlatokról. 

0001.jpg

Úgy döntöttünk, hogy alkalmanként 2 napon keresztül egyik népszerű termékünket HATALMAS kedvezménnyel adjuk azoknak, akik feliratkoznak a hírlevelünkre. 

Ez a termék most az egyszemes távcső, mely hű társad lehet kirándulás, túrázás, városnézés során. Ezzel a sokoldalú messzelátóval káprázatos látásélményben lehet részed, bármerre is jársz. A távcsövet most 30%-kal kedvezőbben, 2.990 Ft-os szuperáron érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Egyszemes (monokuláris) távcső - ez a távcső mindig veled lehet!

Ezzel modern egyszemes messzelátóval szinte bármit szemügyre tudsz venni, amit szeretnél. A 16x-os nagyításnak köszönhetően akár kilométerekre is elláthatsz vele, de a közelebbi, apróbb dolgok megfigyeléséhez is tökéletes. 

55_2.jpg

Ideális megoldás azoknak, akik nem akarnak nagy, dupla lencsés távcsöveket magukkal hurcolni: ezt a kukkert akár farzsebedben is hordhatod, annyira kompakt méretű!

Vízálló felépítés, dupla fókuszrendszer

A távcső masszív és erős felépítésű, csúszásmentes gumiborítása révén stabilan a kézben marad. Lencséi teljesen tükröződésmentesek, így nem kell tartanod a zavaró becsillanásoktól. Dupla fókuszrendszerével 1.5 m távolságból a végtelenbe is el tudsz fókuszálni. Olyan érdekességeket is fel tudsz vele fedezni, melyeket szabad szemmel lehetetlen lenne! 

10_9.jpg

A nagy fényerejű optika szavatolja, hogy mostoha látási viszonyok közt is jól láss: jöhet eső, köd, párás idő vagy szürkület - a kép tiszta marad!

Mi mindenhez ajánlott?

 • kiránduláshoz, túrázáshoz
 • városnézéshez
 • kempingezéshez
 • horgászáshoz, vadászathoz
 • állatok, növények vizsgálatához
 • távoli objektumok megfigyeléséhez
 • égi jelenségek (pl. holdfogyatkozás) vizsgálatához

52.jpg

Ehhez a sokoldalúan használható távcsőhöz most mindössze 2.990 Ft-ért juthatnak hozzá azok, akik feliratkoznak a Nap Terméke hírlevélre.   

Csak 2 lépés, és máris tiéd 2.990 Ft-os áron az egyszemes távcső:

 1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kiemelt ajánlatokról sem.
   
 2. lépés: látogass el az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a távcsövet hihetetlenül kedvező, 2.990 Ft-os akciós áron. (ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál). Megrendelésedet extra gyorsan, 2 napon belül szállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

blog2.jpg

 

Te is imádsz grillezni? Ezzel még finomabb lesz az étel, nem ég oda semmi

Tapadásmentes sütőlap a grill ízek kedvelőinek

Szeretnél elsőként értesülni legújabb termékeinkről, legnagyobb akcióinkról?
 CSATLAKOZZ Te is a Nap Terméke hírlevélhez, iratkozz fel ide kattintva:
FELIRATKOZÁS!

 

Itt a jó idő, irány a szabadba grillezni!

Végre itt a grillszezon, a kertek, teraszok újra megtelhetnek káprázatos grill illatokkal. Nagyszerű program, mikor az egész család együtt szorgoskodik és varázsol végül ínycsiklandó fogásokat az asztalra. A szabad tűzön készült ételeknek van egy olyan hangulata, semmi máshoz nem hasonlítható íze, amit hagyományos sütőkben lehetetlen elérni. 

bbq2.jpg
Azonban a rácsos sütés sokszor nehézségekbe ütközik: odaéghet, leeshet, letapadhat az étel, ráadásul a takarítás utána felér egy kisebb rémálommal...

bbq1.jpg

Tedd egyszerűbbé a grillezést! Ismerd meg az új BBQ grill sütőlapot és készíts el bármit könnyedén!

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - segít, hogy többé ne tapadjon le, ne égjen oda az étel!

A BBQ grill sütőlap speciális teflonbevonatú üvegszálas felületén öröm lesz a sütés. Csak helyezd rá a rácsra és nem égnek többé oda a húsok, nem lesz koszos a sütő. Mostantól olyan ételeket is elkészíthetsz, amiket csak a rácson lehetetlen lenne. 

bbqgif.gif

Erre a hőálló sütőlapra szinte bármit ráhelyezhetsz: süthetsz rajta pl. sajtot, tojást, vékonyra szeletelt zöldségeket, kisebb húsokat is. Nem esnek le róla a fogások, egy mozdulattal bármit leszedhetsz, megfordíthatsz rajtuk. Sőt, az ízletes szaft is megmarad, nem csurog le, így a BBQ sütőlapon készült ételek elképesztően finomak lesznek. 

bbq3.jpg

Mivel nem zsírozza össze a sütőt, így gyerekjáték lesz utána a takarítás: búcsút inthetsz a hosszadalmas súrolásnak, grillsütőd tiszta maradhat. Magát a sütőlapot is könnyű lesz elmosni: csap alatt vagy mosogatógépben is tisztítható. 

Ez a sokoldalú BBQ grill lap minden egészségügyi szabványnak megfelel, biztonságosan süthető rajta bármilyen étel. Nem mérgező, szagtalan anyagú, 400 C°-ig tartósan hőálló, 40x33 cm-es méretű. Rendkívül tartós, így több grillszezonon át használható.

Bemutató videó - nézd, milyen jó rajta sütni:

 Mi mindent süthetsz rajta?

 • húsokat
 • kolbászt
 • halat
 • zöldségeket
 • gyümölcsöket
 • tojást
 • palacsintát
 • pizzát
 • sajtot
 • egyéb finomságokat 

6_3.jpg

Fantasztikus tavaszi akció: mindössze 2.990 Ft / 2 db!

Nyűgözd le családtagjaid, barátaid fenséges grill finomságokkal! A BBQ sütőlapon sült ételekkel garantáltan nagy sikert arathatsz. 

Most szuper tavaszi akció keretében minden csomagban 2 db sütőlapot adunk összesen 2.990 Ft-ért. Élj a kedvezménnyel, add le rendelésed az alábbi linkre vagy képre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

10_8.jpg

_______________________________

6 hónapos lett blogunk: különleges ajánlattal kedveskedünk olvasóinknak 

A Nap Terméke blogon immár féléve szállítjuk nektek a legérdekesebb újdonságokat, termékeket, ajándékötleteket. Eljött az idő, hogy meglepjük azokat, akik szeretnének továbbra is értesülni a naprakész ajánlatokról. 

blog1_2.jpg

Úgy döntöttünk, hogy alkalmanként 2 napon keresztül az aktuálisan legnépszerűbb termékünket HATALMAS kedvezménnyel adjuk azoknak, akik feliratkoznak a hírlevelünkre

Ez a termék most az autós látássegítő csomag, mellyel nappal és éjszaka is jobban láthatsz vezetés közben. A szettet most a korábbinál is kedvezőbb, 1.990 Ft-os szuperáron érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve első kézből kapod meg a legütősebb napi ajánlatokat. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így megéri kipróbálni - lássuk a medvét!

Autós látássegítő csomag - védekezz az erős nyári fények ellen is!

Az autós látássegítő csomaggal megóvhatod látásod a zavaró fényhatásoktól vezetés közben. Ezzel a csomaggal jobban láthatod a körülötted levő dolgokat, hamarabb reagálhatsz a váratlan eseményekre. Még hosszabb utak során sem fog elfáradni a szemed, ráadásul dioptriás szemüveg felett is használhatod. 

5_1.jpg

A csomag 2 darab szemüveget tartalmaz: az Ultra Vision nappali, a Night Vision PRO esti vezetéshez alkalmas. Mindkét szemüveg divatos, kényelmes viselet, hölgyek és urak számára is ajánlott:  

Ultra Vision napszemüveg

Védd szemed a vakító tavaszi-nyári napsütésben! Az Ultra Vision különleges sötétített lencséi kiszűrik a szemből és oldalirányból sütő napfényt. Többé nem kell napellenzővel küszködnöd: viseld egész úton és nem süti ki szemed a nap, nem fogsz hunyorogni az erős fény miatt.  

poszt5_3.jpg

Készülj fel az erős nyári fényekre, óvd látásod: kerüld el az életveszélyes látáskimaradást, vezess biztonsággal minden helyzetben! Az Ultra Vision-t egyéb szabadidős tevékenységekhez, így kiránduláshoz, strandoláshoz is használhatod. 

8_3.jpg

Night Vision PRO éjszakai szemüveg

A csomag másik darabját, a Night Vision PRO-t kifejezetten esti vezetéshez alakították ki. Sárgás színű lencséje védi szemed a szembejövők erős reflektoraitól. Esőben, szürkületben vagy párás időben is nagy segítség: mivel sokkal kontrasztosabb képet ad, akár a látótávolságot is tudod vele növelni! 

fejlec4_1.jpg
Ehhez a sokoldalú látássegítő szetthez most mindössze 1.990 Ft-ért juthatnak hozzá azok, akik feliratkoznak a Nap Terméke hírlevélre.  

Mindössze 2 lépés, és máris tiéd 1.990 Ft-os áron a látássegítő csomag:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. 

2. lépés: látogass el az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a látássegítő csomagot hihetetlenül kedvező, 1.990 Ft-os akciós áron. (ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál). Megrendelésedet extra gyorsan, 2 napon belül szállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 naptermeke.jpg

Hihetetlen akcióban az autós szemüvegek, amik védenek szembesütő fényektől

Féléves a Nap Terméke blog - most igazán megéri feliratkozni hírlevelünkre!

6 hónapos lett blogunk: különleges ajánlattal kedveskedünk olvasóinknak 

A Nap Terméke blogon immár féléve szállítjuk nektek a legérdekesebb újdonságokat, termékeket, ajándékötleteket. Nagy öröm számunkra, hogy gyakran több mint napi 10.000 olvasónk böngészi az akciókat, részletes bemutatókat. Eljött az idő, hogy meglepjük azokat, akik szeretnének továbbra is értesülni a naprakész ajánlatokról. 

blog1_2.jpg

Mi is ez a meglepetés? 

Úgy döntöttünk, hogy alkalmanként 2 napon keresztül az aktuálisan legnépszerűbb termékünket HATALMAS kedvezménnyel adjuk azoknak, akik feliratkoznak a hírlevelünkre

Ez a termék most az autós látássegítő csomag, mellyel nappal és éjszaka is jobban láthatsz vezetés közben. A szettet most a korábbinál is kedvezőbb, 1.990 Ft-os szuperáron érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve első kézből kapod meg a legütősebb napi ajánlatokat. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így megéri kipróbálni - lássuk a medvét!

Kövesd Facebook oldalunkat is, hogy ne maradj le semmiről: https://web.facebook.com/naptermeke/

Autós látássegítő csomag - védekezz az erős nyári fények ellen is!

Az autós látássegítő csomaggal megóvhatod látásod a zavaró fényhatásoktól vezetés közben. Ezzel a csomaggal jobban láthatod a körülötted levő dolgokat, hamarabb reagálhatsz a váratlan eseményekre. Még hosszabb utak során sem fog elfáradni a szemed, ráadásul dioptriás szemüveg felett is használhatod. 

5_1.jpg

A csomag 2 darab szemüveget tartalmaz: az Ultra Vision nappali, a Night Vision PRO esti vezetéshez alkalmas. Mindkét szemüveg divatos, kényelmes viselet, hölgyek és urak számára is ajánlott:  

Ultra Vision napszemüveg

Védd szemed a vakító tavaszi-nyári napsütésben! Az Ultra Vision különleges sötétített lencséi kiszűrik a szemből és oldalirányból sütő napfényt. Többé nem kell napellenzővel küszködnöd: viseld egész úton és nem süti ki szemed a nap, nem fogsz hunyorogni az erős fény miatt.  

poszt5_3.jpg

Készülj fel az erős nyári fényekre, óvd látásod: kerüld el az életveszélyes látáskimaradást, vezess biztonsággal minden helyzetben! Az Ultra Vision-t egyéb szabadidős tevékenységekhez, így kiránduláshoz, strandoláshoz is használhatod. 

8_3.jpg

Night Vision PRO éjszakai szemüveg

A csomag másik darabját, a Night Vision PRO-t kifejezetten esti vezetéshez alakították ki. Sárgás színű lencséje védi szemed a szembejövők erős reflektoraitól. Esőben, szürkületben vagy párás időben is nagy segítség: mivel sokkal kontrasztosabb képet ad, akár a látótávolságot is tudod vele növelni! 

fejlec4_1.jpg
Ehhez a sokoldalú látássegítő szetthez most mindössze 1.990 Ft-ért juthatnak hozzá azok, akik feliratkoznak a Nap Terméke hírlevélre.  

Mindössze 2 lépés, és máris tiéd 1.990 Ft-os áron a látássegítő csomag:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni ajánlatokról, exkluzív akciókról sem. 

2. lépés: látogass el az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a látássegítő csomagot hihetetlenül kedvező, 1.990 Ft-os akciós áron. (ügyelj arra, hogy a megrendelésnél ugyanazt az email címet add meg, mint a hírlevél feliratkozásnál). Megrendelésedet extra gyorsan, 2 napon belül szállítjuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 naptermeke.jpg