Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ezt tedd, ha meleged van a kocsiban: zseni hővédő trükk nyárra

Marad a hőség, így kerüld el, hogy ne legyen 70 fok az utastérben

2024. július 22. - naptermeke

Figyelem, autósok: tovább tart a kánikula, még nem késő megvédeni autód, saját magad, utasaid!

Pokoli hőhullám tombol ezen a nyáron, a hőmérő higanyszála gyakran kúszik 35-40 fok fölé. A rekkenő kánikula mindannyiunkat megvisel, próbára téve tűrőképességünket. Ilyenkor egy napsütötte autó utastere pillanatok alatt kemencévé válhat, ahol a levegő hőmérséklete a 70 Celsius-fokot is elérheti. Ez a pokoli forróság nem csupán elviselhetetlen, de egyenesen életveszélyes is lehet.

8html02.jpg

Gondolj bele, milyen érzés beülni egy ilyen tűzforró autóba! A kormány szinte éget, a műszerfal izzik, az üléseket mintha parázsból szőtték volna. Minden egyes lélegzetvétel kínszenvedés, mintha egy szaunában rekedtél volna. Ráadásul a magas hőmérséklet nem csak kényelmetlenné, hanem veszélyessé is teszi a vezetést. A koncentráció romlik, a reflexek lassulnak, megnő egy baleset kockázata.

8html03.jpg

De a hőség okozta kellemetlenségek mellett más veszélyek is leselkednek autónkra. Az intenzív napsugárzás, különösen az UV-sugarak, felgyorsítják a műanyag alkatrészek és a kárpitok öregedését. A műszerfal megrepedezik, töredezetté válik, a belső borítások és ülések kifakulnak, elszíneződnek. Járművünk belseje idő előtt elhasználódik, esztétikailag és funkcionálisan is leromlik.

fal2.png

Itt az ideje, hogy véget vess ennek a kálváriának! Fedezd fel a prémium autós napernyőt, amely megvédi autód utasterét a kíméletlen napsütéstől és hőségtől. Ez a praktikus kiegészítő speciális kialakításának köszönhetően hatékonyan veri vissza az UV-sugarakat, akár 20-25 °C-kal csökkentve a belső hőmérsékletet. Így nem csak kellemesebbé, de biztonságosabbá is teszi az utazást a forró nyári napokon.

Ne hagyd, hogy a hőség pokollá tegye az autózást! Használj autós napernyőt és élvezd a hűvös, komfortos utastér nyújtotta kényelmet még a legforróbb napokon is.

Autós napernyő különleges védőréteggel – védd meg kocsid belsejét, saját magad, utasaid is!

Ha már torkig vagy attól, hogy járműved valóságos szaunává változik nyáron, égeti a feneked az ülés, süti a kezed a kormány, itt az ideje, hogy Te is beszerezd az autós napernyőt. Ezzel a szuper újdonsággal leszámolhatsz a hőséggel és megóvhatod autód belsejét is a káros hő- és UV-hatástól.04-autosblog.gif

Mi a titka?

Többrétegű alumínium felülete gondoskodik a hő és az UV-sugarak szinte teljes visszaveréséről. Ennek a fantasztikus hővisszaverő hatásnak hála, több 10 °C-kal kevesebbnek érezheted a hőmérsékletet az utastérben.02_27.jpg
Így megkímélheted magad és utasaidat a fullasztó melegtől, megóvhatod autód műanyag, bőr és kárpit elemeit a károsodástól. Az autós napernyő minden járművezető számára nélkülözhetetlen nyári kellék!

Hogyan kell használni a napernyőt?

Az árnyékoló használata pofonegyszerű: csak nyisd szét az utastérben, akár egy normál esernyőt, tedd a szélvédőhöz, és már kész is vagy! A napellenzőket lehajtva stabilan rögzítheted.

06_27.jpg

A napernyő 130x75 cm-es mérete révén a legtöbb személyautó szélvédőjére tökéletesen illeszkedik. Indulás előtt egy pillanat alatt összecsukhatod, majd a kesztyűtartóba vagy valamelyik tárolórekeszbe egyszerűen elrakhatod. A tárolást segíti a csomagban található ízléses bőrtok is.

05_35.jpgÍzléstelen, sok helyett foglaló, bumfordi takarók helyett válassz esztétikus megoldást!

Nézd, milyen könnyű használni: 

Kinek ajánlott az autós napernyő?

  • aki megóvná autóját a káros sugaraktól
  • mindenkinek, akinek elege van a felforrósodó utasterekből
  • aki utálja, ha süti a kormány a kezét
  • aki nem akar többé tűzforró ülésbe beleülni
  • aki megvédené saját magát, utastársait, háziállatát a hőségtől
  • akinek elege van a csúnya, nehezen összehajtható árnyékolókból
  • aki szereti a dizájnos, sokoldalú találmányokat

08_42.jpg

Készülj a hosszan tartó kánikulára: az autós napernyő most csupán 2.990 Ft!

Óvd meg magad, utastársaid és autód belsejét a káros hőségtől, napsugaraktól! Indulj útnak mindig kellemesen hűvös kocsiban, előzz meg egy esetleges rosszullétet, hőgutát!

Jó hír, hogy az autós napernyőt most különleges nyári ajánlattal érheted el oldalunkon, egy ingyenes feliratkozás után 2.990 Ft/db áron juthatsz hozzá. Érdemes többet is rendelned, így több járművet is elláthatsz védelemmel, vagy meglepheted szeretteid a plusz darabokkal.

Mit kell tenned, hogy aktiváld a kedvezményt? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: csatlakozz hírlevelünkhöz ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkoznod, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz később, ha szeretnél).  

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az autós napernyőket akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec01_10.jpg

Számolj le a kegyetlen fájdalmakkal: nyakra, vállra, derékra is remek trükk

Szinetár Gábor filmrendező is elégedetten ajánlja - érdemes kipróbálnod

Kínzó fájdalmak gyötörnek téged vagy szeretteidet? Van megoldás!

Bizonyára nem vagy egyedül, ha azt tapasztalod, hogy a gyötrő fájdalmak megkeserítik a hétköznapokat. Legyen szó szúró derékfájásról, hátfájásról, végtagok zsibbadásáról vagy kínzó nyakgörcsökről, ezek a panaszok gyakran uralkodnak el rajtunk.neck25_1.jpg

Az ülőmunkát végzők jól ismerik a hátfájás és a nyakmerevség okozta szenvedést. A fizikai munkások, az idősebb generáció és a sokat mozgók körében is gyakoriak a mozgásszervi gondok. Ne szenvedj tovább! Fedezd fel az ElectroPulse-t, az úttörő impulzusos fájdalomcsillapító eszközt, amely a modern technológia vívmányait kihasználva enyhíti a mindennapos fájdalmakat.impulzus-uj-magyar.gif

Szinetár Gábor, a neves filmrendező is megtapasztalta az ElectroPulse páratlan hatásosságát:
„Szinetár Gábor vagyok, filmrendező, jelenleg Thaiföldön élek. A közelmúltban kellemetlen nyak- és vállfájdalom gyötört. Bár kezdetben kételkedtem, kipróbáltam a Mini Elektromos Fájdalomcsillapítót. Az impulzusos masszírozó maximális fokozaton először túl intenzívnek bizonyult, de alacsonyabb fokozatra állítva remekül működött, enyhítette a fájdalmamat és ellazította a görcsös izmaimat.

html02_3.jpgMegosztottam tapasztalataimat a Thaiföldön élő magyarok Facebook csoportjában, így került a termék a magyar forgalmazó látókörébe. Őszintén javaslom mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd, vagy csak lazítani szeretne fáradt izmain. A masszírozó jelenleg raktárkisöprő akcióban, ingyenes regisztráció után rendkívül kedvező áron elérhető, és néhány napon belül megérkezik a magyar raktárból."

ElectroPulse Fájdalomcsökkentő Masszírozó – azonnali, valódi segítség a fájó, szúró, hasogató testtájakra

Az ElectroPulse egy forradalmi vívmány, amely az elektromos izomstimulációs (EMS) technológiát alkalmazza a fájdalmak megszüntetéséhez. Csak pihenj le, és érezd, hogy a görcsök kiáramolnak testedből!13_22.jpg

A készülék intelligens mikroáramokat bocsát ki, amelyek:

  • Aktiválják az izmokat
  • Oldják a feszültséget
  • Hosszantartó megkönnyebbülést biztosítanak
  • Elősegítik a vérkeringés javulását
  • Gyorsítják a test regenerálódását

10_1.gif

A mikroáramok finoman hatolnak be a fájdalmas területekre, ellazítva a görcsös izmokat. Olyan érzést nyújt, mintha egy fáradhatatlan masszőr dolgozna a testeden:

  • Feloldja az izomcsomókat
  • Megnyugtatja a fáradt végtagokat
  • 8 különböző masszázsmód közül választhatsz
  • 19 intenzitási szint állítható be

07_35.jpg

Célzottan, azonnal kezeli a fájdalmas területeket, mint a nyak, hát, derék, lábak, karok és vállak. Legyen szó otthoni pihenésről, irodai szünetről vagy utazásról, a személyi masszőröd mindig veled lehet. 
17_7.jpg

Masszírozd magad fájdalommentesre: a fájdalomcsökkentő most csak 1.990 Ft/db!

Csatlakozz Te is Szinetár Gáborhoz, és a további elégedett használókhoz, tapasztald meg az ElectroPulse egyedülálló azító erejét!

Raktárkisöprő ajánlatunk keretében 1.990 Ft/db áron juthatsz hozzá az ElectroPulse-hoz egy ingyenes hírlevél feliratkozás után. Egy rendelésnél maximum 20 db készüléket rendelhetsz ezen a kedvező áron. Így akár tested több pontján is használhatod egyszerre párhuzamosan, vagy megajándékozhatod családtagjaidat, kollégáidat, ismerőseidet a plusz darabokkal. 

Mit kell tenned, hogy aktiváld a kedvezményt? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: csatlakozz hírlevelünkhöz ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkoznod, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz később, ha szeretnél).  

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az impulzusos fájdalomcsillapítót akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

r812.jpg

 

A grillezés császára: így nem égetsz oda többé semmit

Pofátlanul jó trükk, hogy könnyebben és tisztábban süss - imádni fogod

Szereted a fenséges grill ízeket? Mutatjuk, hogyan tedd könnyebbé a grillezést!

Javában tombol a grillszezon, irány ki a kertbe a haverokkal, családdal! Nincs is jobb, mint egy vidám grillparti a szabadban, ahol a finom falatok mellett a jó társaság is garantált. De mi van, ha a hagyományos grillrácson nem sikerül tökéletesre a sütés? Az odaégett húsok, a lepotyogó zöldségek bizony elronthatják a hangulatot, nem beszélve a sütés utáni fáradságos takarításról.1_5.jpg

De van megoldás! A BBQ grill sütőlappal a grillezés gyerekjáték lesz. Csak helyezd a rácsra, és máris élvezheted a sütést. Többé nem kell aggódnod az ételek odaégése miatt, és a tűzhely tisztítása is pofonegyszerű lesz. Sőt, olyan fogásokkal is bátran kísérletezhetsz, amikkel eddig nem mertél próbálkozni a hagyományos grillrácson.grill111.gif

Szóval mire vársz még? Hívd össze a barátaidat, családodat, és vágj bele az idei grillszezon legjobb bulijába! A BBQ grill sütőlappal garantáltan mindenki megnyalja majd tíz ujját.

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - segít, hogy tiszta maradjon a tűzhelyed, ízletesebbek legyenek az ételek

A BBQ tapadásmentes grill sütőlapon olyan lesz sütni bármit, akár az álom: nem potyog le, nem ég oda vele semmi, ráadásul az ízletes szaft is hasznosul. Mivel nem esnek le róla a hozzávalók, a sütőd is sokkal tisztább marad, mintha szimplán csak a rácson sütnél. 4_9.jpg

Hogyan kell használni?

Csak tedd rá a rácsra, pakolj rá mindenféle finomságot, amit szeretnél: tehetsz rá húsokat, kolbászt, sajtot, zöldségeket, lepényt vagy akár tojást is. Az ételek sokkal hamarabb megsülnek, ráadásul a finom zsiradék sem csurog le a grill lapról. Családtagjaid, barátaid garantáltan le lesznek nyűgözve: ne csodálkozz, ha mindenki repetát kér majd a BBQ sütőlapon készült finomságokból!bbqgif_1.gif

Mi a titka?

A BBQ grill lapot egy különleges teflonbevonatú, üvegszálas szövetből alkották meg, ami 400 °C-ig tökéletesen hőálló, szagtalan, tapadásmentes felületet nyújt. Elképesztően tartós, így több grillszezonon át használható eszköz. 
3_3.jpg
Mivel nem zsírozza össze a sütőt, így gyerekjáték lesz utána a takarítás: búcsút inthetsz a hosszadalmas súrolásnak, grillsütőd tiszta maradhat. Magát a sütőlapot is könnyű lesz elmosni: csap alatt vagy mosogatógépben is tisztítható. 40x33 cm-es méretén számtalan ízletes fogást elkészíthetsz. Faszenes, elektromos, gázos grillsütőn egyaránt használhatod. bbq3_2.jpg

Nézd meg videón, milyen élmény rajta grillezni:

 

Mi mindent süthetsz a BBQ grill lapon?

- húsokat
- kolbászt
- halat
- zöldségeket
- gyümölcsöket
- tojást
- palacsintát, pizzát, lepényeket
- sajtot
- egyéb finomságokat 6_13.jpg

NYÁRI CSOMAGAKCIÓ: MOST 6 DB SÜTŐLAP CSAK 3.990 FT!

Varázsold csodássá a grillszezont a BBQ grill sütőlappal! Ideális családoknak, baráti társaságoknak, céges rendezvényeknek egyaránt. Nyári ajánlatunk keretében most 6 darab sütőlapot találsz egy csomagban, mindezt fantasztikus 3.990 Ft-os áron, ha feliratkozol hírlevelünkre.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ! 

A feliratkozás teljesen ingyenes, ettől kezdve a jövőbeni akcióinkról is azonnal értesülhetsz. A leiratkozás csak egy kattintás.

2. lépés: nyomj az alábbi linkre és rendeld meg a 6 db-os BBQ grill sütőlap csomagot 6.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


5db.jpg

Autóba hőség ellen: profi hővédő megoldás egész nyárra

Pofátlanul ügyes trükk, hogy ne sülj meg a kocsiban, imádni fogod

AUTÓSOK, EZ FONTOS: marad a kánikula, a 30-35 fokos hőség továbbra is kitart - így óvd magad, utasaid, kocsid belterét! 

Tombol a nyár, marad a 30-35 fokos embert és járművet próbáló hőség a következő hetekben is. Eleged van abból, hogy a forró nyári napokon szaunává (akár 70 °C-osra) változik az autód? Szeretnéd megóvni szeretteidet és járműved belterét a kíméletlen napsütéstől? Van egy remek hírünk számodra! Az autós napernyővel megvédheted saját magadat és kocsidat a tartós hőségtől.01_42.jpg

Ne szalaszd el a RAKTÁRKIÜRÍTÉSÜNK LIMITÁLT AJÁNLATÁT: a készlet erejéig a LEGJOBB ÁRON, csupán 2.990 Ft-ért érheted el a forradalmi autós napernyőt!

Miért éri meg MOST lecsapnod rá?

  • Elképesztően ALACSONY ÁR: 1.990 Ft/db, max. 10 db-ig!

Ez a KIHAGYHATATLAN nyári autós kiegészítő:

  • akár 20-25 °C-kal hűti az utasteret
  • 99%-os UV-szűrést, 80%-os hővisszaverést biztosít, óvva a belteret és az utasokat
  • megvédi a jármű belsejét a károsodástól
  • VILLÁMGYORS, 2 munkanapos kiszállítással a tiéd lehet!

02_33.jpg

Ne szenvedj tovább a rekkenő hőségben vezetés közben! Élvezd a kellemes utazást a legnagyobb kánikulában is! Rendelj most autós napernyőt, és készülj fel a következő hetek hőhullámaira! Vigyázz magadra és szeretteidre, védekezz a hőség ellen okosan!

Autós napernyő speciális védőréteggel – védd meg kocsid belsejét, saját magad, utasaid is!

Ha már torkig vagy azzal, hogy járműved valóságos kemencévé változik tavasszal és nyáron, égeti a feneked az ülés, süti a kezed a kormány, itt az ideje, hogy megismerd az autós napernyőt. Ezzel a szuper újdonsággal leszámolhatsz a hőséggel és megóvhatod autód belsejét is a káros hő- és UV-hatástól.48.jpgMi a titka?

Többrétegű alumínium felülete gondoskodik a hő és az UV-sugarak szinte teljes visszaveréséről. Ennek a fantasztikus hőgátló hatásnak hála, több 10 °C-kal kevesebbnek érezheted a hőmérsékletet az utastérben.05.gif
Így megkímélheted magad és utasaidat a döglesztő melegtől, megvédheted autód műanyag, bőr és kárpit elemeit a károsodástól. Az autós napernyő minden járművezető számára elengedhetetlen nyári kellék!

Hogyan kell használni a napernyőt?

Az árnyékoló használata pofonegyszerű: csak nyisd szét az utastérben, akár egy normál esernyőt, tedd a szélvédőhöz, és már kész is vagy! A napellenzőket lehajtva stabilan rögzítheted.

06_27.jpg

A napernyő 130x75 cm-es mérete révén a legtöbb személyautó szélvédőjére tökéletesen illeszkedik. Indulás előtt egy pillanat alatt összecsukhatod, majd a kesztyűtartóba vagy valamelyik tárolórekeszbe egyszerűen elrakhatod. A tárolást segíti a csomagban található ízléses bőrtok is.

05_35.jpgÍzléstelen, sok helyett foglaló, bumfordi takarók helyett válassz esztétikus megoldást!

Nézd, milyen könnyű használni: 

Kinek ajánlott az autós napernyő?

  • aki megóvná autóját a káros sugaraktól
  • mindenkinek, akinek elege van a felforrósodó utasterekből
  • aki utálja, ha süti a kormány a kezét
  • aki nem akar többé tűzforró ülésbe beleülni
  • aki megvédené saját magát, utastársait, háziállatát a hőségtől
  • akinek elege van a csúnya, nehezen összehajtható árnyékolókból
  • aki szereti a dizájnos, sokoldalú találmányokat

08_42.jpg

Vedd fel a harcot a kánikula ellen: az autós napernyő most 2.990 Ft raktárkisöprő akcióban!

Óvd meg magad, utastársaid és autód belsejét a káros hőségtől, napsugaraktól! Indulj útnak mindig kellemesen hűvös kocsiban, előzz meg egy esetleges rosszullétet, hőgutát!

Jó hír, hogy az autós napernyőt most raktárkisöprő ajánlattal érheted el oldalunkon, egy darab csupán 2.990 Ft. Ezen a kedvező áron érdemes többet is rendelned, így akár több járművet is elláthatsz védelemmel, vagy meglepheted szeretteid a plusz darabokkal.

Mit kell tenned, hogy aktiváld a kedvezményt? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: csatlakozz hírlevelünkhöz ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkoznod, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz később, ha szeretnél).  

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az autós napernyőket akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

13_21.jpg

Így számolj le a fájdalmakkal: itt a nyakra, derékra, végtagokra is kiváló eszköz

Szinetár Gábor filmrendező is ajánlja, neked is segíthet

Fájdalmak nálad, netán a családban, ismerősöknél? Van kiút!

Biztosan Te is tapasztalod magadnál vagy családi, ismerősi körben, hogy a kínzó fájdalmak mennyire meg tudják keseríteni a mindennapjainkat. Szúrás a hátban, hasogató zsibbadás a végtagokban, kegyetlen görcsök a nyakban – ezek a kínok bizony gyakran eluralkodnak rajtunk.

05_41.jpgAz ülőmunkát végzők jól ismerik a derékfájás és a nyakmerevség gyötrelmeit. Emellett a fizikai munkát végzők, az idősek és a folyamatosan mozgásban lévők körében is gyakoriak a mozgásszervi panaszok. Ne kínlódj tovább! Ismerd meg az ElectroPulse-t, a forradalmian új impulzusos fájdalomcsillapító készüléket, amely a modern technológia előnyeit felhasználva kínál megoldást a mindennapok fájdalmainak enyhítésére.

Szinetár Gábor, az elismert filmrendező is megtapasztalta az ElectroPulse egyedülálló hatékonyságát:
„Szinetár Gábor vagyok, filmrendező, jelenleg Thaiföldön élek. Nemrég kellemetlen nyak- és vállfájdalommal küzdöttem. Kipróbáltam a Mini Elektromos Fájdalomcsillapítót, bár eleinte szkeptikus voltam. Az impulzusos masszírozó maximális fokozaton először túl erős volt, de leszelidítve alacsonyabb fokozaton remekül működött, enyhítve a fájdalmamat és ellazítva a görcsös izmaimat.
html02_3.jpgMegosztottam felfedezésemet a Thaiföldön élő magyarok Facebook csoportjában, így került a termék a magyar forgalmazó figyelmébe. Őszintén ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd, vagy csak lazítani szeretne fáradt izmain. A masszírozó jelenleg raktárkisöprő akcióban, ingyenes feliratkozás után fillérekért elérhető, pár nap alatt megérkezik magyar raktárról.” 

ElectroPulse Fájdalomcsökkentő Készülék – gyors segítség a fájó, szúró, hasogató testtájakra

Az ElectroPulse egy úttörő vívmány, amely az elektromos izomstimulációs (EMS) technológiát alkalmazza a fájdalmak megszüntetéséhez. Csak pihenj le, és érezd, hogy a görcsök kiáramolnak testedből!

gif3.gif

A készülék intelligens mikroáramokat bocsát ki, amelyek:

  • Aktiválják az izmokat
  • Oldják a feszültséget
  • Hosszantartó megkönnyebbülést biztosítanak
  • Elősegítik a vérkeringés javulását
  • Gyorsítják a test regenerálódását

10_1.gif

A mikroáramok finoman hatolnak be a fájdalmas területekre, ellazítva a görcsös izmokat. Olyan érzést nyújt, mintha egy fáradhatatlan masszőr dolgozna a testeden:

  • Feloldja az izomcsomókat
  • Megnyugtatja a fáradt végtagokat
  • 8 különböző masszázsmód közül választhatsz
  • 19 intenzitási szint állítható be

07_35.jpg

Célzottan, azonnal kezeli a fájdalmas területeket, mint a nyak, hát, derék, lábak, karok és vállak. Legyen szó otthoni pihenésről, irodai szünetről vagy utazásról, a személyi masszőröd mindig veled lehet. 
17_7.jpg

Ne szenvedj tovább a fájdalmaktól: a masszírozó most csak 1.990 Ft/db!

Csatlakozz Te is Szinetár Gáborhoz, és a további elégedett használókhoz, tapasztald meg az ElectroPulse egyedülálló azító erejét!

Raktárkisöprő ajánlatunk keretében 1.990 Ft/db áron juthatsz hozzá az ElectroPulse-hoz egy ingyenes hírlevél feliratkozás után. Egy rendelésnél maximum 20 db készüléket rendelhetsz ezen a kedvező áron. Így akár tested több pontján is használhatod egyszerre párhuzamosan, vagy megajándékozhatod családtagjaidat, kollégáidat, ismerőseidet a plusz darabokkal. 

Mit kell tenned, hogy aktiváld a kedvezményt? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: csatlakozz hírlevelünkhöz ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkoznod, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz később, ha szeretnél).  

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az impulzusos fájdalomcsillapítót akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

r812.jpg

 

 

Autósok: hőségriadó jön, itt egy zseni hővédő megoldás a nyárra

Piszkosul jó trükk, hogy ne legyen 70 fok az autódban, most raktárürítő ajánlattal

Figyelem, autósok: jövő héten akár 35 fok is lehet odakint, az utastér pedig 70 fokosra hevülhet!

Érkezik a nyár, 30-35 fokos hőség jöhet napokon belül. A tartós kánikula komoly kihívást jelent a sofőrök, az utasok és a járművek számára egyaránt.
8html02.jpgEleged van abból, hogy a forró nyári napokon szaunává változik az autód? Szeretnéd megóvni szeretteidet és járműved belterét a kíméletlen napsütéstől? Van egy remek hírünk számodra! Az autós napernyővel megvédheted saját magad és kocsidat a hőségtől.
02_27.jpg
Ne szalaszd el a RAKTÁRKIÜRÍTÉSÜNK LIMITÁLT AJÁNLATÁT: a készlet erejéig a LEGJOBB ÁRON, csupán 1.990 Ft-ért érheted el a forradalmi autós napernyőt!

Miért éri meg MOST lecsapnod rá?

- Elképesztően ALACSONY ÁR: 1.990 Ft/db, max. 10 db-ig!

KIHAGYHATATLAN nyári autós kiegészítő, amely:
- akár 20-25 °C-kal hűti az utasteret
- 99%-os UV-szűrést, 80%-os hővisszaverést biztosít, óvva a belteret, utasokat
- megvédi a jármű belsejét a károsodástól
- VILLÁMGYORS, 2 munkanapos kiszállítással a Tiéd lehet!

Autós napernyő speciális védőréteggel – védd meg kocsid belsejét, saját magad, utasaid is!

Ha már eleged van abból, hogy járműved valóságos kemencévé változik tavasszal és nyáron, égeti a feneked az ülés, süti a kezed a kormány, itt az ideje, hogy megismerd az autós napernyőt. Ezzel a szuper újdonsággal leszámolhatsz a hőséggel és megóvhatod autód belsejét is a káros hő- és UV-hatástól.04-autosblog.gif

Mi a titka?

Többrétegű alumínium felülete gondoskodik a hő és az UV-sugarak szinte teljes visszaveréséről. Ennek a fantasztikus hővisszaverő hatásnak hála, több 10 °C-kal kevesebbnek érezheted a hőmérsékletet az utastérben.48.jpg
Így megkímélheted magad és utasaidat a fullasztó melegtől, megkímélheted autód műanyag, bőr és kárpit elemeit a károsodástól. Az autós napernyő minden járművezető számára nélkülözhetetlen nyári kellék!

Hogyan kell használni a napernyőt?

Az árnyékoló használata pofonegyszerű: csak nyisd szét az utastérben, akár egy normál esernyőt, tedd a szélvédőhöz, és már kész is vagy! A napellenzőket lehajtva stabilan rögzítheted.

06_27.jpg

A napernyő 130x75 cm-es mérete révén a legtöbb személyautó szélvédőjére tökéletesen illeszkedik. Indulás előtt egy pillanat alatt összecsukhatod, majd a kesztyűtartóba vagy valamelyik tárolórekeszbe egyszerűen elrakhatod. A tárolást segíti a csomagban található ízléses bőrtok is.

05_35.jpgÍzléstelen, sok helyett foglaló, bumfordi takarók helyett válassz esztétikus megoldást!

Nézd, milyen könnyű használni: 

Kinek ajánlott az autós napernyő?

  • aki megóvná autóját a káros sugaraktól
  • mindenkinek, akinek elege van a felforrósodó utasterekből
  • aki utálja, ha süti a kormány a kezét
  • aki nem akar többé tűzforró ülésbe beleülni
  • aki megvédené saját magát, utastársait, háziállatát a hőségtől
  • akinek elege van a csúnya, nehezen összehajtható árnyékolókból
  • aki szereti a dizájnos, sokoldalú találmányokat

08_42.jpg

Védekezz a kánikula ellen: az autós napernyő most 1.990 Ft raktárkisöprő akcióban!

Óvd meg magad, utastársaid és autód belsejét a káros hőségtől, napsugaraktól! Indulj útnak mindig kellemesen hűvös kocsiban, előzz meg egy esetleges rosszullétet, hőgutát!

Jó hír, hogy az autós napernyőt most raktárkisöprő ajánlattal érheted el oldalunkon, egy darab csupán 1.990 Ft. Ezen a kedvező áron érdemes többet is rendelned, így akár több járművet is elláthatsz védelemmel, vagy meglepheted szeretteid a plusz darabokkal.

Mit kell tenned, hogy aktiváld a kedvezményt? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: csatlakozz hírlevelünkhöz ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkoznod, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz később, ha szeretnél).  

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az autós napernyőket akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec01_10.jpg

Ezt tedd, ha meleged van a kocsiban: zseni hővédő megoldás nyárra

Pofátlanul jó trükk, hogy ne legyen 70 fok autódban

Autósok, figyelem: napokon belül itt a nyári hőség, így készülj fel!

Hamarosan ránk rúgja az ajtót a nyár, vele együtt 30 fok fölé is mehet a hőmérséklet. Ha már torkig vagy azzal, hogy a forró nyári napokon a kocsid egy mozgó szaunává válik, és szeretnéd megvédeni a szeretteidet plusz járműved belsejét a könyörtelen napsütéstől, akkor kapaszkodj meg, mert most mutatunk valami fantasztikusat!

8html03.jpg

Az autós napernyő egy NÉLKÜLÖZHETETLEN nyári autós kellék, ami:

• akár 20-25 °C-kal lehűti az utasteret
99%-os UV-szűrést és 80%-os hővisszaverést nyújt, így védi a belteret és az utasokat
megóvja a jármű belsejét a károsodástól
• VILLÁMGYORSAN, 2 munkanap alatt nálad lehet!
02_27.jpg

Ne hagyd ki RAKTÁRKIÜRÍTÉSÜNK LIMITÁLT AJÁNLATÁT: most BOMBA ÁRON, mindössze 1.990 Ft-ért megkaparinthatod a forradalmi autós napernyőt!

Miért érdemes az autós napernyőt választanod?

- Csúcstechnológia a fedélzeten: a speciális, többrétegű alumínium bevonat a napsugarak 99%-át is könnyedén lepattintja.
- Szuper hatásfok: akár 25-30 °C-kal is csökkentheti az utastér hőmérsékletét.
- Mindegy, milyen autód van: a 130x75 cm-es méretének hála szinte bármilyen személyautóra és kisteherautóra tökéletesen passzol.
- Maximális árnyék: egyedi kialakítása révén a szélvédő felületének nagy részét képes leárnyékolni.
- Gyerekjáték a használata: strapabíró anyagokból készült, mégis pillanatok alatt felrakható és összecsukható.
- Helytakarékos: a mellékelt bőr tároló toknak köszönhetően minimális helyet foglal, amikor épp nincs rá szükséged.04-autosblog.gif

Nézd, milyen könnyű használni: 

Kiknek ajánlott az autós napernyő?

  • aki megóvná autóját a káros sugaraktól
  • mindenkinek, akinek elege van a felforrósodó utasterekből
  • aki utálja, ha süti a kormány a kezét
  • aki nem akar többé tűzforró ülésbe beleülni
  • aki megvédené saját magát, utastársait, háziállatát a hőségtől
  • akinek elege van a csúnya, nehezen összehajtható árnyékolókból
  • aki szereti a dizájnos, sokoldalú találmányokat

08_42.jpg

ELINDULT A RAKTÁRKISÖPRÉS: MOST CSUPÁN 1.990 FT/DB A NAPERNYŐ!

Légy Te is egyike több ezer elégedett vásárlónknak, akik már élvezik az autós napernyő nyújtotta komfortot és védelmet! Most csupán 1.990 Ft befektetéssel gondoskodhatsz magad és utasaid egészségéről, autód értékállóságáról.

Szerezz be Te is 1-10 darabot a készlet erejéig, darabonként 1.990 Ft-ért. A fantasztikus árnyékoló magyar raktárkészletről azonnal beszerezhető, mindössze 2 munkanap a szállítási idő! Ne késlekedj, óvd meg szeretteid és járműved még ma, a raktárkiürítés napjai páratlan lehetőséget kínálnak erre:

Kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az autós napernyőket akciós áron:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec01_10.jpg

Brutálisan jó trükk, hogy ne legyen meleg kocsidban

Így kerüld el a hőgutát autódban, előzd meg a műszerfal, beltér károsodását

Korán beköszöntött a kánikula: így előzd meg a fullasztó meleget az autóban!

Az idei nyár hamar megérkezett, és vele együtt a 28 fokos hőség is. Biztosan te is tapasztaltad már, milyen gyorsan átforrósodik a napon parkoló autód. Néhány perc leforgása alatt az utastér hőmérséklete akár 60-70 °C-ra is felszökhet, ami amellett, hogy rendkívül kellemetlen, veszélyt is jelenthet mindannyiunk számára.

Azonban nem csupán a hőség okoz gondot. A káros UV-sugárzás gyakran akadálytalanul éri a műanyag elemeket és a kárpitokat. A nap és a sugárzó hő az idő előrehaladtával csúnyán megrepesztheti a műszerfalat, és kifakíthatja az autó belső részeit.

fal3.png

A műszerfalak jellemzően többrétegű műanyagból, leggyakrabban PVC-ből készülnek. Az UV-sugárzás károsítja a műanyagok kémiai szerkezetét, és elpárologtatja a lágyító olajokat. Ennek következtében a műszerfal kiszárad, törékennyé és repedezővé válik. A magas hőmérséklet szintén lebontja a műanyag molekulákat. Ha az autó rendszeresen ki van téve a tűző napsütésnek, a műszerfal egy idő után málló hatást kelthet.

8html03.jpg

A belső borítások és kárpitok szintén kifakulhatnak, elszíneződhetnek az erős napfény hatására. A kormány, a sebességváltó és az ülések felülete pedig annyira felforrósodhat, hogy szinte megégeti a bőrt. Mindez nem csupán esztétikai problémát jelent, hanem kényelmetlenné és balesetveszélyessé is teheti a vezetést.

Szerencsére létezik megoldás: az autós napernyő! Ez a praktikus kiegészítő megvédi járműved belsejét a kíméletlen napsugárzástól és hőségtől. Különleges alumínium bevonatának köszönhetően hatékonyan veri vissza a hőt és az UV-sugarakat, akár 20-25 °C-kal hűvösebben tartva az utasteret.

Autós napernyő különleges védőréteggel – védd meg kocsid belsejét, saját magad, utasaid is!

Ha már torkig vagy attól, hogy járműved valóságos szaunává változik tavasszal és nyáron, égeti a feneked az ülés, süti a kezed a kormány, itt az ideje, hogy megismerd az autós napernyőt. Ezzel a szuper újdonsággal leszámolhatsz a hőséggel és megóvhatod autód belsejét is a káros hő- és UV-hatástól.04-autosblog.gif

Mi a titka?

Többrétegű alumínium felülete gondoskodik a hő és az UV-sugarak szinte teljes visszaveréséről. Ennek a fantasztikus hővisszaverő hatásnak hála, több 10 °C-kal kevesebbnek érezheted a hőmérsékletet az utastérben.02_27.jpg
Így megkímélheted magad és utasaidat a fullasztó melegtől, megóvhatod autód műanyag, bőr és kárpit elemeit a károsodástól. Az autós napernyő minden járművezető számára nélkülözhetetlen tavaszi-nyári kellék!

Hogyan kell használni a napernyőt?

Az árnyékoló használata pofonegyszerű: csak nyisd szét az utastérben, akár egy normál esernyőt, tedd a szélvédőhöz, és már kész is vagy! A napellenzőket lehajtva stabilan rögzítheted.

06_27.jpg

A napernyő 130x75 cm-es mérete révén a legtöbb személyautó szélvédőjére tökéletesen illeszkedik. Indulás előtt egy pillanat alatt összecsukhatod, majd a kesztyűtartóba vagy valamelyik tárolórekeszbe egyszerűen elrakhatod. A tárolást segíti a csomagban található ízléses bőrtok is.

05_35.jpgÍzléstelen, sok helyett foglaló, bumfordi takarók helyett válassz esztétikus megoldást!

Nézd, milyen könnyű használni: 

Kinek ajánlott az autós napernyő?

  • aki megóvná autóját a káros sugaraktól
  • mindenkinek, akinek elege van a felforrósodó utasterekből
  • aki utálja, ha süti a kormány a kezét
  • aki nem akar többé tűzforró ülésbe beleülni
  • aki megvédené saját magát, utastársait, háziállatát a hőségtől
  • akinek elege van a csúnya, nehezen összehajtható árnyékolókból
  • aki szereti a dizájnos, sokoldalú találmányokat

08_42.jpg

Védekezz a kánikula ellen: az autós napernyő most több db-os ajánlattal akár 2.990 Ft!

Óvd meg magad, utastársaid és autód belsejét a káros hőségtől, napsugaraktól! Indulj útnak mindig kellemesen hűvös kocsiban, előzz meg egy esetleges rosszullétet, hőgutát!

Jó hír, hogy az autós napernyőt most különleges több db-os ajánlattal érheted el oldalunkon: az első darab ernyő csak 3.990 Ft, minden további ernyő 2.990 Ft-ba kerül mindössze. Így akár több járművet is elláthatsz védelemmel, vagy meglepheted szeretteid a plusz darabokkal.

Mit kell tenned, hogy aktiváld a kedvezményt? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: csatlakozz hírlevelünkhöz ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkoznod, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz később, ha szeretnél).  

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az autós napernyőket akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec01_10.jpg

Ez a 3 ok miatt lehetnek ferdék a lábujjaid - mutatjuk a megoldást is

Így szépítsd meg lábaidat nyárra egy káprázatos fegyverrel

Ferde ujjak, bütyöktől szenvedő nagylábujj? Mutatjuk, mi okozza az elváltozásokat és a megoldást is rájuk

Sokan küzdenek ferdén álló lábujjakkal vagy kezdődő bütyökkel, különösen a nyári időszakban, amikor előkerülnek a nyitott cipők. Ha Te is közéjük tartozol, itt az ideje, hogy felfedezd az okokat és egy hatékony módszert a lábujj-deformációk kezelésére!butyok11.jpg

A lábujjak elferdülésének 3 leggyakoribb oka:

  1. Nem megfelelő, szűk cipők viselése

    • A túl szűk, hegyes orrú vagy magas sarkú cipők gyakori viselése összenyomja a lábujjakat, ami egyenes út a ferdeséghez.
  2. Lúdtalp

    • Lúdtalp esetén a láb harántboltozata lesüllyed, emiatt nagymértékben változik a súlyeloszlás.
    • A láb statikai helyzete is módosul, az egyensúly felborul a lábujj hajlító és feszítő izmai között.
  3. Örökletes tényezők

    • Egyes kutatások kimutatták, hogy bizonyos lábfejforma, illetve a laza szalagok is okozhatják a bütyköt és a görbeséget, kalapácsujjat.

Szerencsére egy kiváló vívmánnyal megelőzhetők vagy akár enyhíthetők is a súlyos elváltozások, megfékezhető a kidörzsölés és a helytelen testtartás. 

Toe Corrector lábujj távtartó - segíthet helyrehozni az elváltozásokat, mérsékelheti a fájdalmakat

A Toe Corrector szilikonos lábujj távtartóval ujjaidat fokozatosan a megfelelő irányba állíthatod, megszüntetheted a zavaró görbeséget. Mindezt fájdalom nélkül, rövid idő alatt, pihenés vagy akár munka közben érheted el! 62_2.jpg

Hogyan működik?

A Toe Corrector 5 gyűrűje megfelelően elválasztja és természetes helyzetükbe kényszeríti a lábujjakat, ezáltal napról-napra segít őket kiegyenesíteni. A járásodra is kiváló hatással van: mivel a lábra nehezedő nyomás eloszlik, ezért stabilabb lesz tőle az egyensúlyod, sokkal szebb lesz a testtartás. Hatalmas előnye, hogy egész nap rajtad lehet, hiszen hordhatod mezítláb, zokniban, harisnyában és cipőben, csizmában is.

toecorrector0402.gif

Egyszerűen felvehető, bármilyen lábra alkalmas

Hogyan kell használni? A nagylábujjtól kezdve egyszerűen húzd fel a szilikongyűrűket mindegyik lábujjadra. Bal és jobb lábon is viselheted. Nagyon kényelmes, nem akadályoz a mozgásban. Bármilyen lábra alkalmas, hölgyeknek és uraknak is kiváló, megelőzésre is javasolt eszköz. 

labujj2_1.gif

Bemutató videó - figyeld, milyen jól használható:

Kiknek ajánlott a Toe Corrector? 

- mindenkinek, akiket bütyök, kalapácsujj vagy görbe lábujjak kínoznak
- akiknél már elkezdett a bütyök vagy kalapácsujj kialakulni, vagy szeretnék megelőzni azt
- akik szeretnék megszépíteni lábaikat nyárra
- sokat gyaloglóknak, kirándulóknak
- állómunkát végzőknek
- akiknek sokat kell magas sarkú cipőt viselniük
- időseknek, ízületi panaszokban szenvedőknek
- sportolóknak
- mindenkinek, akik szeretnének javítani egészségükön, testtartásukon, járásukon 

lab50.jpg

Káprázatos tavaszi kedvezmény: 2 db lábujj távtartó most csak 3.990 Ft!

Szépítsd meg Te is lábaidat a közelgő nyárra, előzd meg a súlyos bütyköt és kalapácsujj betegséget! 

Tavaszi akciónk keretében minden csomagban 1 pár (2 db) távtartót kapsz szenzációs 3.990 Ft-os áron. 
Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy linken:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Toe Corrector lábujj távtartót 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

11_15.jpg

5 súlyos tünet, ha helytelenül ülsz a székben - mutatjuk a kiutat is.

Így ülj mindig kényelmesen otthon, irodában, vezetéskor!

Te is sokat ülsz székben? Itt vannak a veszélyek és egy szuper trükk a kényelmes üléshez!

Tudtad, hogy a sok ülés komoly terhelést jelent a szervezetednek? A legtöbben nem is sejtik, milyen kockázatokat rejt magában a nem megfelelő testtartás és a kényelmetlen szék, pedig ezek már rövid távon is számos egészségügyi problémát okozhatnak.egg.jpg

Az alábbiakban összegyűjtöttük, melyek a leggyakoribb panaszok, amiket a helytelen ülés okozhat.

  • Fájdalom a nyak, a derék és a vállak területén
  • Porckorongsérv kialakulása
  • Visszértágulat megjelenése
  • Reflux és egyéb emésztési zavarok
  • Aranyér és székrekedés

Ismerősek ezek a tünetek? Ha te is gyakran tapasztalsz fájdalmat a derekadban, lábadban, nyakadban vagy a válladban, esetleg emésztési problémáid vannak, akkor itt az ideje, hogy megelőzd a komolyabb egészségügyi gondokat!

Fedezz fel egy hatékony módszert, amivel a legkényelmetlenebb széket is komfortossá varázsolhatod, és búcsút mondhatsz a kellemetlen tüneteknek. Ne várj tovább, kezdj el már ma tenni az egészségedért!

Egg Sitter zselés ülőpárna - segít mindig helyesen, kényelmesen ülni

Bemutatjuk az Egg Sittert - ez a különleges kialakítású ülőpárna segít egyenesen ülni, kényelmesen tartani magad még hosszú székben töltött órák után is. Képzeld el, milyen nagyszerű lesz, hogy többé nem fog sajogni a derekad, hátad, feneked a sok üléstől. fejlec1_18.jpg

Mi a titka?

Az Egg Sittert egy speciális méhsejt szerkezettel látták el: képes elnyelni a ránehezedő nyomást, ezáltal kíméli a derekat, a gerincet, a fenékrészt és a lábakat is. Ezzel az ülőpárnával megszüntetheted a hát-, derék- és lábfájást, csökkentheted az izmok túlterheltségét. 
3_5.jpg

Nagy előnye, hogy rendkívül kisméretűre összehajtható, így bárhol veled lehet. Ha úgy érzed, nem elég kényelmes az irodai széked vagy autód ülése, csak terítsd rá az Egg Sittert, és élvezd a teljes ellazulást! 41x34 cm-es ülőfelületű, bármilyen székre, fotelre, kanapéra, padra rárakhatod. 

2-eggsitter.gif

Ez a sokoldalú ülőpárna mindenkinek ajánlott, aki gyakran ül a számítógép előtt, sokat vezet, szeretné elkerülni a fájdalmakat és a porckopást, valamint kényelmesebbé kívánja tenni otthoni vagy munkahelyi székeit.  

Bemutató videó - ennyire jó rajta ülni:

Ülj mindig jól és komfortosan: az Egg Sitter csak 5.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Használd Te is az Egg Sittert, és garantáljuk, hogy derekad, gerinced, egész tested hálás lesz érte! Ezzel a tartós és sokoldalú ülőpárnával többé egy ülés sem fog nyomni, még egy végig ülve töltött munkanapot követően sem fogod magad olyan fáradtnak érezni, mint korábban.  

Az Egg Sittert most szenzációs 5.990 Ft-os áron, grátisz huzattal szerezheted be egy ingyenes hírlevél feliratkozás után.

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel ingyenesen a Nap Terméke hírlevélre az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási kiemelt ajánlatokról sem.

2. lépés: klikkelj az alábbi linkre és rendeld meg az Egg Sittert mindössze 5.990 Ft-ért (megrendeléskor használd a feliratkozáskor megadott e-mail címedet, hogy jogosult legyél a kedvezményre):

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

10_16.jpg

süti beállítások módosítása