Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Az idősek fürdőszobai baleseteinek okai - erről tudnod kell

Itt a legnagyobb veszély, amivel az elesés járhat - mutatjuk a megoldást is

2024. április 10. - naptermeke

Szeretnéd biztonságosabbá tenni otthonod saját magad, idősebb szeretteid számára? Ezzel a megoldással könnyebben közlekedhetsz!

Az idősek számára a fürdőszoba az otthon egyik legveszélyesebb helye lehet. A csúszós, vizes felületek könnyen vezethetnek eleséshez, ami súlyos következményekkel járhat. Az időseknél gyakori a csontritkulás, így egy szerencsétlen esés akár csípőtáji törést vagy combnyaktörést is okozhat.

Sajnos az ilyen típusú sérülések hosszú, akár több hónapos fekvést igényelhetnek, ami további szövődményekhez, például tüdőgyulladáshoz vezethet. Az elesések miatti hosszú mozgásképtelenség jelentősen ronthatja az idősek életminőségét, sőt, akár végzetes kimenetelű is lehet.
kapaszkodo9.jpg

Éppen ezért rendkívül fontos, hogy megtegyünk minden óvintézkedést szeretteink biztonsága érdekében. Az öntapadós fürdőszobai kapaszkodó egy egyszerű, mégis hatékony megoldás az elesések megelőzésére.

Öntapadós fürdőszobai kapaszkodó - masszív fogantyú WC, fürdőkád, székek, lépcsők mellé

Ezt a rendkívül masszív, öntapadós fogantyút bárhol elhelyezheted, ahol nagyobb biztonságot szeretnél. Tökéletesen sima és szennyeződésmentes üveg- vagy csempefelületeken tapad a legjobban. Óriási előnye, hogy anélkül helyezheted el, hogy át kéne építened bármelyik helyiséget. 
kapaszkodo2.jpg

Nem lesz szükséged fúróra, szerszámokra: a kapaszkodó erős tapadókorongok segítségével, vákuummal ragad hozzá a felületekre. Felszerelni és leszedni is egyszerű: a vákuumot a kioldó fülekkel könnyedén megszüntetheted, így pillanatok alatt eltávolíthatod, áthelyezheted a fogantyút másik helyre. Úgy tervezték, hogy ne károsítsa a felületet, tartósan, hosszú időn át szolgáljon.

Fürdőkád, zuhanyzó, vagy WC mellett könnyebbé teheted vele felállást, leülést, megelőzhetsz egy esetleges elcsúszást. Lépcsők mellett is hasznos, nagymértékben növeli a biztonságot. kapaszkodo6.jpgMérete elég nagy ahhoz, hogy stabil fogást nyújtson bárki számára: 36 cm hosszú, a fogantyú kerülete 11 cm, a tapadókorongok pedig 9.4 cm átmérőjűek. 

Képzeld el, mennyivel jobb érzés lesz mostantól, hogy családtagjaid és Te is biztonságosabban tudtok közlekedni, nem kell félnetek az elcsúszástól. 

Bemutató videó - nézd, milyen jól tapad:

 Kiknek ajánlott a kapaszkodó?

  • időseknek, nehezen mozgóknak
  • fogyatékkal élőknek
  • kisgyermekes családoknak
  • mindenkinek, aki szeretné növelni otthona, üzlete biztonságát
  • mindenkinek, aki akadálymentes helyiséget szeretne kialakítani

kapaszkodo4.jpg

Szenzációs ár: iratkozz fel most, és Tiéd lehet 2.990 Ft-ért a fürdőszobai kapaszkodó! 

Könnyítsd meg a közlekedést Te is ezzel a masszív öntapadós kapaszkodóval! Helyezz el több darabot belőle a lakás különböző pontjain és védd meg magad, szeretteid! Ehhez minden segítséget megadunk: a kapaszkodót most hatalmas árelőnnyel, mindössze 2.990 Ft-os darabonkénti áron érheted el blogunk születésnapi akciójában, ha feliratkozol hírlevelünkre.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ezen linken:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (a feliratkozás teljesen ingyenes, később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a fürdőszobai kapaszkodót mindössze 2.990 Ft-ért a készlet erejéig. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 kapaszkodo7_1.jpg

süti beállítások módosítása