Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

3 fő ok, amitől kialakul a ferde lábujj és a bütyök

Így szépítsd meg lábaid nyárra egy okos trükkel!

2024. április 02. - naptermeke

Görbe lábujj vagy bütyök kínoz? Még nem késő, hogy nyárra megszépítsd lábaidat!

A meleg időjárás beköszöntével sokan szeretnék büszkén viselni a nyitott cipőket, szandálokat, azonban a ferde lábujjak és a kialakuló bütyök rengeteg embernek okoz kellemetlenséget és fájdalmat. Ne hagyd, hogy ez megakadályozzon abban, hogy kényelmesen és magabiztosan élvezd a nyarat!

Fedezd fel a lábujj-deformáció okait, és találj hatékony módszert a kezelésére! Blogunk segítségével most megtudhatod, hogyan teheted széppé és egészségessé lábaidat, enyhítve a fájdalmakat. Ne rejtsd el többé lábujjaidat, vágj bele a nyárba teljes önbizalommal!
toe14.jpg

A mostani tavaszi időszak a legjobb lehetőség arra, hogy lábujjaid visszanyerjék természetes helyzetüket, hogy aztán nyáron újra magabiztosan járhass nyitott cipőkben. 

Nézzük, mi a három leggyakoribb ok, ami eltorzíthatja a lábujjakat:

1. Nem megfelelő méretű, túl szűk cipők viselése
2. Lúdtalp
3. Öröklött tényezők

Szerencsére egy remek vívmánnyal megelőzhetők vagy akár enyhíthetők is a súlyos elváltozások, megfékezhető a kidörzsölés és a helytelen testtartás. 

Toe Corrector lábujj távtartó - segít korrigálni a ferde lábujjakat!

A Toe Corrector szilikonos lábujj távtartóval ujjaidat fokozatosan a megfelelő irányba állíthatod, jelentősen csökkentheted a zavaró görbeséget. Mindezt fájdalom nélkül, rövid idő alatt, pihenés vagy akár munka közben érheted el! 62_2.jpg

Ez az ortopédusok segítségével megalkotott, rendkívül puha szilikonból készült lábtartó fokozatosan, napról-napra állítja helyre a deformációt, emellett védi az ujjakat a kidörzsöléstől is. Nagy előnye, hogy egész nap veled lehet, hiszen hordhatod mezítláb, zokniban, harisnyában és cipőben, csizmában is. 08_22.jpgHogyan működik?

A távtartó megfelelően elválasztja és egyenesen tartja ujjaidat. Ezzel, hogy természetes helyzetükbe kényszeríti az ujjakat, azok elkezdenek kiegyenesedni. Sőt, mivel enyhít a lábra nehezedő nyomáson is, ezért tartásod és járásod sokkal szebb, magabiztosabb lehet. Kialakult vagy már kezdődő bütyök és kalapácsujj ellen, valamint megelőzésre is kiváló. labujj2_1.gif

Hogyan kell használni?

Mi sem egyszerűbb: csak húzd fel egyesével a nagylábujjadtól kezdve mindegyik ujjadra a szilikongyűrűket, és már kész is vagy! Olyannyira kényelmes, hogy egy idő után fel sem tűnik, hogy rajtad van! Mivel univerzális méretű, jól nyúlik, így hölgyek és urak számára is alkalmas. lab6_1.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen jól használható:

Kiknek ajánlott a Toe Corrector? 

- mindenkinek, akiket bütyök, kalapácsujj vagy görbe lábujjak kínoznak
- akiknél már elkezdett a bütyök vagy kalapácsujj kialakulni, vagy szeretnék megelőzni azt
- akik szeretnék megszépíteni lábaikat nyárra
- sokat gyaloglóknak, kirándulóknak
- állómunkát végzőknek
- akiknek sokat kell magas sarkú cipőt viselniük
- időseknek, ízületi panaszokban szenvedőknek
- sportolóknak
- mindenkinek, akik szeretnének javítani egészségükön, testtartásukon, járásukon 

toe10.jpg

Káprázatos tavaszi kedvezmény: 2 db lábujj távtartó most csak 3.990 Ft!

Szépítsd meg Te is lábaidat, előzd meg a súlyos bütyköt és kalapácsujj betegséget! Ha most elkezded használni a Toe Correctort, akár már nyárra ujjaid sokkal egyenesebben állhatnak!

Tavaszi akciónk keretében minden csomagban 1 pár (2 db) távtartót kapsz szenzációs 3.990 Ft-os áron. 
Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy linken:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Toe Corrector lábujj távtartót 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

11_15.jpg

süti beállítások módosítása