Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Bütyök a lábadon? Itt a zseni fegyver, hogy ne nyomja többet a cipő

Így számolj le a bőrkeményedéssel, szépítsd meg lábaid, enyhíts a kínokon!

2022. július 08. - naptermeke

Te vagy valamelyik családtagod bütyöktől szenved? Itt a módszer, amivel elkerülhető a fájdalom!

Ki kell mondani: a bütyök népbetegség hazánkban is, csaknem minden 3. embert érint. Sokan a csúnya elváltozások emiatt nem is szívesen járnak nyáron nyitott cipőkben, inkább takargatják lábujjaikat. Nem beszélve a fájdalmakról: a bütyköt egy idő után állandóan nyomja a cipő, folyamatosak a kidörzsölések, bőrkeményedések. butyok3.jpg

Ismerős a helyzet? Szerencsére létezik megoldás...

Ne szenvedj tovább! Egy ügyes trükkel idejekorán megfékezheted a deformációt, megállíthatod a kidörzsölést, megszépítheted lábaidat. Ismerd meg most ezt a módszert, és előzd meg a későbbi súlyos kínokat!

Bunion Corrector bütyökvédő - megállítja a kidörzsölést, segít visszaállítani a lábujjakat korábbi helyzetükbe

A Bunion Corrector egy rendkívül puha szilikonból készült gélpárna, ami segít megelőzni a bütyök kialakulását, illetve már kezdődő bütyök esetén is képes csökkenteni a kínzó tüneteken. A bütyökvédőt ortopédusokkal együtt alkották meg, hogy megállítsa a kidörzsölést és képes legyen visszaállítani a lábujjakat korábbi helyzetükbe.57_3.jpg

Mitől ilyen hatékony?

A Bunion Corrector enyhe nyomó hatást fejt ki a nagylábujjra. Ez a különleges gélpárna az ízülethez idomul, ezáltal fokozatosan eloszlatja a terhelést. Lábujj távtartóként is funkcionál: hatékonyan elválasztja és egyenesbe állítja lábujjakat, így napról-napra segít azokat természetes helyzetükbe hozni.

05-butyokgif_1.gif

Úgy tervezték meg, hogy óvja is a bütyköt, ezért nem fogja többé a kiálló csontot nyomni a cipő. Megszűnnek a bőrsérülések, a gyulladások, mérséklődik a fájdalom.

Hogyan kell használni?

Mi sem egyszerűbb: a bütyökvédő nagyobb gyűrűjét egyszerűen húzd fel a nagylábujjra, míg a kisebbet a szomszédos lábujjra. Bal és jobb lábon egyaránt viselheted. Figyelj rá, hogy az oldalsó része megfelelően fedje a bütyköt.best_bunion_corrector_helps_get_back_your_active_lifestyle_1.gif

A használók beszámolója szerint napi rendszeres 6-8 órás viseléssel már néhány héten belül érezhető a jótékony hatása.

Nézd, milyen jó az anyaga:

Kiknek ajánlott?

A Bunion Corrector mindenkinek ajánlott, aki idejében megfékezné az elváltozásokat, enyhítené lábfájdalmait. Időseknek, ízületi panaszoktól szenvedőknek, fizikai munkát végzőknek, aktív életmódot folytatóknak kiemelten javallott. Hölgyek és urak egyaránt használhatják.
fejlec2_13.jpg

Szépítsd meg Te is lábaidat nyáron: 1 pár bütyökvédő most zseni áron, ha feliratkozol!

Itt a remek lehetőség, hogy leszámolj a kínzó bütyökkel, megelőzd a fájdalmakat! A Bunion Correctort most fantasztikus 2.990 Ft-os áron érheted el nálunk születésnapi ajánlatunk keretében. Minden csomagban 1 pár (2 db) bütyökvédőt találsz. Ha valamelyik családtagodat bütyök gyötri, neki is kiváló ajándékötlet lehet.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi két egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Bunion Corrector bütyökvédőt 2.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

level2_3.jpg

süti beállítások módosítása