Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Zavar a horkolás? Itt az egyik legjobb módszer a pokoli lárma ellen

Gyors és kényelmes trükk, hogy végre jól aludj, kipihenten ébredj

2024. március 27. - naptermeke

Idegesít párod horkolása, vagy te magad is horkolsz? Fedezd fel azt a fortélyt, ami véget vethet az éjszakai zajongásnak!

A horkolás olyan jelenség, amely közvetve vagy közvetlenül minden második személy mindennapjait érinti. Ha te vagy a párod az, aki horkolva zavarja meg a pihentető éjszakát, az komolyan ronthatja a mindkettőtök által vágyott nyugodt alvást. A bosszantó horkolástól egyikőtök sem tudja igazán kipihenni magát.hork16.jpg

A horkolás nemcsak a nappali fáradtságérzetet és az állandó levertséget okozhatja, hanem az alvás során keletkezett elégtelen légzés miatt oxigénszegénység alakulhat ki a szervezetben. Kimutatták, hogy az ebből fakadó alvási apnoe súlyos egészségügyi kockázatokat rejthet magában: magas vérnyomást, szívinfarktust és stroke-ot is okozhat. A rendszeresen horkolóknál a cukorbetegség és a reflux kialakulásának esélye is megnövekedhet.

Ne tedd ki magad és a kapcsolatodat ezeknek a kockázatoknak! Egy szakértők által kifejlesztett új eszközzel rövid idő alatt csökkentheted az alvás közbeni zajokat.

Horkolásgátló állpánt - azonnali, komfortos eszköz a nyugodt pihenésért! 

A horkolásgátló állpánttal gyorsan és egyszerűen szabadulhatsz meg a horkolástól. Ezzel a könnyen használható eszközzel biztonságosan, fájdalom nélkül számolhatsz le a zavaró hangokkal. fejlec.jpgHogyan működik?

Az állpánt a horkolás legfőbb okát szünteti meg: mivel az alvás közben elernyedt szájpadlás és gége elzárhatja az orrüreg légútját, ezáltal rezgés keletkezik. Ez felel a jellegzetes, kellemetlen horkoló hangért. Az állpánt finoman megtámasztja az állad, ezáltal nyitva tartja orrüreged légútját, ami miatt helyesen tudod venni a levegőt. oldal5_4.jpg

Hogyan kell használni?

Mindössze annyit kell tenned, hogy felhúzod a pántot alvás előtt az álladra, és már kész is vagy. Állítható méretének köszönhetően bármilyen fejméretre alkalmas, egész éjszaka komfortosan viselheted. Ehetsz, ihatsz, beszélgethetsz is benne, nem gátol semmiben. Nők és férfiak egyaránt hordhatják! 

50.gif

Gondolj csak bele, milyen felemelő érzés lesz, hogy mostantól csendesen, nyugodtan együtt tudtok pihenni pároddal. Többé egyikőtöknek sem kell felébredni a horkolás miatt, frissen, energiával telve kezdhetitek a napot. Nincs több rázogatás, oldalba bökés, ismét összebújva aludhattok. 

 Mi mindent érhetsz el a horkolásgátló állpánttal?

- rövid időn belül mérsékelheted a horkolás mértékét, hangerejét
- növelheted a mélyalvásban töltött időt
- javíthatod szervezeted oxigénellátását
- megszüntetheted a nappali fáradtságérzetet
- csökkentheted a magas vérnyomás, stroke, infarktus kockázatát
- segít, hogy többé ne kelljen külön aludnod párodtól
- a környezetedben lévőket sem zavarod mostantól horkolásoddal82.jpg

Fékezd meg Te is mostantól a horkolást, javíts életminőségeden! 

Ne szenvedj többé a horkolástól, óvd meg párkapcsolatod, egészséged az állpánttal! Már néhány hét rendszeres használattal szinte minimálisra csökkentheted az alvás közbeni zajokat. 

Blogunk születésnapi akciójában a horkolásgátló állpántot mindössze 3.490 Ft-ért érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a horkolásgátló állpántot 3.490 Ft-os akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! hork80.jpg

süti beállítások módosítása