Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így győzhető le a horkolás - ügyes trükk a zavaró lárma ellen

Óvd meg egészséged, párkapcsolatod egy hatékony, fájdalommentes megoldással

2022. augusztus 01. - naptermeke

Te vagy a kedvesed hangosan horkol? Erről fontos tudnod!

Te is a hangos horkolók táborát erősíted? Párod zajosan veszi a levegőt éjszaka? Bármelyik csoportba is tartozol, egy dolog biztos: a horkolás komoly veszélyekkel járhat, ha nem teszel ellene időben. Ha a kedvesed nem tud aludni horkolásodtól, akkor ez gyakran különalváshoz, elhidegüléshez vezethet. A felébresztés, rázogatás nem megoldás!snoring.jpg

A zajos éjszakai levegővétel az egészségre is súlyos kockázatot jelent. Mivel a horkolás miatt elzáródnak a légutak, ezért kevesebb oxigénhez tud jutni a szervezet. Emiatt gyakoriak az ún. mikro-ébredések, emellett kialvatlanság, egész napos fáradtság jelentkezik. Súlyos esetekben infarktus, agyvérzés, cukorbetegség is felléphet. hork35.jpg

Egy egyszerű, ám zseniális találmánnyal leszámolhatsz a hangos horkolással, megmentheted párkapcsolatod, egészséged.

Horkolásgátló állpánt - megfékezi a hangos horkolást, segít helyesen, halkan venni a levegőt egész éjjel

Gondold el, hogy mától te és a párod is nyugodtan végig tudjátok pihenni az éjszakát, senkinek sem kell felébrednie a horkolás miatt. Mindketten frissen, kipihenten, telve energiával indíthatjátok a napot. Ugye, milyen jól hangzik? Az amerikai szakemberek segítségével megalkotott horkolásgátló állpánttal mindezt elérheted! Ezzel a komfortos, hatékony eszközzel szinte azonnal lecsökkentheted a horkolás mértékét, hangerejét.  fejlec.jpgMit kell tenned?

Csak vedd fel alvás előtt és élvezd a csendes éjszakákat! Mostantól soha többet nem kell külön aludnotok kedveseddel. Újra együtt lehettek, kipihenten, feltöltődve ébredhettek minden nap egymás karjaiban.horkolas-blog-gif.gif

A pántot egész éjszaka kényelmesen, biztonságosan hordhatod. Nem akadályoz semmiben, ehetsz, ihatsz vagy beszélgethetsz is benne. Univerzális méretű, tépőzárral egyszerűen beállíthatod a kívánt nagyságra. Hölgyek és urak is bátran viselhetik. 

Hogyan működik?

Ez a finom, puha anyagból készült eszköz a horkolás fő okát szünteti meg. Tudtad, hogy legtöbbször az alvás közben elernyedt szájpadlás és gége rezgése okozza a jellegzetes horkoló hangot? Az állpánt ezt küszöböli ki azzal, hogy finoman megtámasztja az állad, nyitva tartva ezzel orrüreged légútját. Így mostantól helyesen az orrodon tudod venni a levegőt egész éjszaka. horkolas_2.gif

Bemutató videó:

 

Mi mindent érhetsz el a horkolásgátló állpánttal?

- rekordidő alatt állíthatod meg a horkolást
- minimálisra szoríthatod vissza az alvás közbeni zajokat
- növelheted a mélyalvásban töltött időt
- javíthatod az oxigénellátást
- csökkentheted a magas vérnyomás, stroke, infarktus kockázatát
- megszüntetheted a nappali fáradtságérzetet, energiával telve ébredhetsz
- együtt aludhattok pároddal, megmaradhat az intimitás82.jpg

Szabadulj meg most a káros horkolástól!

Tegyél egészségedért, párkapcsolatodért! Az alvási állpánttal már néhány alkalom után jelentősen lecsökkentheted az alvás közbeni zajokat. 

Blogunk 2 és féléves születésnapi akciójában a horkolásgátló állpántot mindössze 3.490 Ft-ért érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a horkolásgátló állpántot 3.490 Ft-os akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ! hork80.jpg

süti beállítások módosítása