Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Lábfájósok, figyelem: remek trükk a kínzó talp- és sarokfájásra

Lúdtalpra, tartásjavításra is nagy segítség ez a vívmány, használd te is

2023. november 21. - naptermeke

Neked is fáj a lábad? Ne várd meg, míg súlyosbodik a helyzet!

Sűrűn sajog a lábad? Lúdtalppal vagy lapos talp problémával küzdesz? A lábfájdalom gyakran nem csupán a lábfejre és a talpra koncentrálódik, hanem kihatással lehet a térdre, deréktájra, csípőre és a gerincre is, befolyásolva ezzel a testtartásodat. Még ha nem is tapasztalsz lúdtalppal kapcsolatos tüneteket, fontos, hogy gondoskodj lábaid egészségéről.
labfajas2.jpgA fokozott fizikai aktivitás, hosszantartó állás vagy a sporttevékenységek is okozhatnak lábfájdalmat, ha a lábaid nem részesülnek megfelelő támogatásban. Ne tűrd tovább a görcsöket: az Insole PRO talpbetét enyhítheti a panaszokat, és javíthatja a mozgásminőséged, testtartásod.

Az Insole PRO ortopéd talpbetét - a talpbetétek koronázatlan királya minden korosztálynak

A vadiúj Insole PRO talpbetét hozzásegít a lábfájdalom enyhítéséhez, amelyek lehetnek szúró, görcsös vagy nyomás által okozott kellemetlen érzések. A betét kialakítása támogatja a lábat az optimális alátámasztásban, csökkentve ezzel a fájdalomérzetet.51_11.jpg

Az Insole PRO speciális formája helyreállítja a talpad természetes ívét, támogatva ezzel a lábfejed boltozatát. Ennek köszönhetően a láb több ponton érintkezik a betéttel, enyhítve a talp terhelését.88.gif

Az Insole PRO cipőbetét egyedi formája egyenletesen osztja el a lábra nehezedő terhelést, serkentve ezzel a vérkeringést. Ez jelentősen csökkentheti a talpon érezhető fájdalmat és feszültséget.53_10.jpgAz Insole PRO a más talpbetétekkel szemben teljes körűen körbeöleli a lábadat, ezzel növelve a stabilitást és a kényelmet. A rendkívül precíz kontúrjainak köszönhetően, amelyek pontosan az anatómiai pontokhoz illeszkednek, kiváló minőségű támogatást biztosít a lelapult talpnak és a fáradt izmoknak, miközben leveszi a terhet a túlterhelt szalagokról.05_38.jpg

A talpbetét 3-féle méretben elérhető: S-es gyerek méretben, M-es (35-39), valamint L-es változatban (40-47) is kérheted. Egész napos, kényelmes viselet, hölgyek és urak is használhatják, minden korosztálynak ajánlott. Tegyél lábaid egészségéért, komfortodért, élvezd az életet és a mozgást fájdalommentesen!

Nézd meg bemutató videónkat a talpbetétről:

Kiknek javasoljuk az Insole PRO talpbetétet?

- lábfájással küzdőknek
- lúdtalppal, lapos lábbal élőknek
- derék- és hátfájástól szenvedőknek
- sportolóknak, aktív életmódot élőknek
- állómunkát végzőknek
- gyermekeknek, felnőtteknek
- mindenkinek, aki szeretné megelőzni a lábfájást
- mindenkinek, aki szeretne javítani testtartásán06_28.jpg

Fergeteges akció: 1 pár talpbetét 4.990 Ft, minden további pár csak 3.990 Ft!

Ne hagyd, hogy teljes életminőségedet elrontsa a lábfájás: az Insole PRO-val egyszerűen megelőzheted a későbbi súlyos tüneteket.

Fantasztikus hír, hogy most 1 pár talpbetét csak 4.990 Ft, minden további pár csak 3.990 Ft-ba kerül. Itt a remek lehetőség, hogy meglepd lábfájással küzdő családtagjaid plusz darabokkal. Ezért a szuper kedvezményért csupán egy ingyenes feliratkozást kérünk tőled. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes egészségmegőrző, műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az ortopéd talpbetétet kedvezményes áron:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

08-02-akcio.jpg

süti beállítások módosítása