Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Szokott fájni a térded? Itt egy hatékony segítség!

Óvja, stabilizálja a térdet, segít enyhíteni a kínokat

2023. november 13. - naptermeke

Gyakran sajog, szúr, hasogat a térded? Nem kell tovább szenvedned!

A térdfájás hazánkban is rengeteg ember életét keseríti meg. Akár a sok ülés, állás, a sport vagy a túlsúly miatt jön létre, nem kíméli sem a fiatalokat, sem az időseket. Ez a fájdalom lehet éles, tompa vagy égető, de egy biztos: nagy mértékben befolyásolja életminőségünket.

terdvedo.jpgNe hagyd, hogy a fájdalom teljesen korlátozza mozgásodat és elvegye az életörömödet! Az újonnan kifejlesztett kompressziós térdvédő segítségével csökkentheted a fájdalmat és megelőzheted a további tünetek kialakulását.

KNEE PAD PRO – KÁPRÁZATOS TÉRDRÖGZÍTŐ, A BIZTONSÁGOS, FÁJDALMAK NÉLKÜLI JÁRÁSÉRT

A Knee Pad PRO egy kiváló minőségű, rugalmas anyagból készült eszköz, amely több irányból segíti a térd egészségét. Végre egy praktikus és mindenki által könnyen használható megoldás, amellyel mérsékelheted a kínzó térdfájást.
02_3.gif

A térdrögzítő kompressziós hatása serkenti a vérkeringést, így az oxigénáramlást is a térdekben. Továbbá javítja a hőszabályozást is, ami hozzájárulhat a fájdalmak csökkenéséhez. Sérülés után is aranyat ér: egy meniszkuszszakadás vagy szalag károsodás esetén is bátran hordhatod, hatalmas segítség a felépülés folyamatában.
04_37.jpg
Akár sétáról, lépcsőzésről, futásról, munkáról vagy egyéb tevékenységről van szó, a Knee Pad PRO mindig odafigyel a térdedre. Sportolóknak és aktív életmódot folytatóknak is ideális, hogy elkerüljék a sérüléseket.
19_11.jpg

A térdvédő rendkívül kényelmes, bőrbarát és puha 3D nylon anyagból készült, nem csúszik le, nem szorít, 360°-ban illeszkedik a térdedhez a vádli és a comb között. Kiváló légáteresztő képességének köszönhetően még melegben vagy ruha alatt sem okoz izzadást. Ne tűrd tovább a térdfájást: próbáld ki Te is a Knee Pad PRO térdvédőt és élvezd újra a szabad mozgás és a sportolás örömét!
904_1.jpg
Miért válaszd Te is a Knee Pad PRO-t? 5 előnyös hatása van:

  • képes mérsékelni a térdfájdalmat
  • támogatja és stabilan tartja a térdet
  • hozzájárul a gyulladások enyhítéséhez
  • visszaadja a mozgás szabadságát
  • segít megelőzni a sérüléseket

05_39.jpg

MOST MINDEN CSOMAGBAN 2 DB TÉRDVÉDŐ, SZENZÁCIÓS ÁRON!

Képzeld el, milyen fantasztikus lesz, amikor a térdvédővel könnyedén és fájdalommentesen végigjárhatod azokat a lépcsőket, amiket régóta kerültél. Mostantól akár újra hosszabb sétákat tehetsz a kedvenc helyeidre, ismét örömmel sportolhatsz, anélkül, hogy térdfájásod megakadályozna.

A Knee Pad PRO térdvédőt 5-féle választható méretben (M-3XL-ig), hihetetlen 2 db-os ajánlatban szerezheted be oldalunkon: egy pár térdvédő most csak 6.990 Ft! Tökéletes ajándék lehet kedvesednek, rokonaidnak, barátaidnak is.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes egészségmegőrző, műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a kompressziós térdvédőt kedvezményes áron:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

9fejlec01.jpg

süti beállítások módosítása