Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

5 tuti tipp a jobb alvásért - erről feltétlen tudnod kell

Így pihenj kényelmesen, jól, veszélyek nélkül

2023. október 08. - naptermeke

Felfedjük a hatékonyabb alvás titkát - zseni találmánnyal a kellemes pihenésért

Szeretnél Te is jobban aludni? A jó alvás kulcsfontosságú az egészségünk szempontjából. Fizikailag segít a szervezet regenerációjában és az immunrendszer erősítésében, míg mentálisan hozzájárul a stressz csökkentéséhez és az agyi funkciók, mint a memória és a koncentráció javításához. Az alváshiány hosszú távon komoly egészségügyi problémákat okozhat.alvas1.jpgÍme 5 tipp, amivel javíthatod alvásod minőségét:

- rendszeres lefekvési és felkelési időpontok betartása
- rendszeres fizikai aktivitás
- koffein és nehéz ételek kerülése este
- elektronikus eszközök használatának mérséklése lefekvés előtt
- kényelmes fekvőpozíció egy ideális párnával

Ha Te is az oldaladon alszol legszívesebben, akkor óvatosnak kell lenned. Az oldalt történő alvás során a derék és a csípő elfordulhat, ami jelentős nyomást gyakorolhat a porckorongokra. Ráadásul a gerinc is eltérhet ideális görbületétől, ami súlyos hátproblémákat okozhat. A térdek közötti súrlódás szintén kellemetlen fájdalmakhoz vezethet. Ha ébredés után gyakran érzed magad fáradtnak és nyúzottnak, vagy fájdalmakat érzel a hátadban, derekadban, csípődben vagy térdedben, akkor itt az ideje, hogy egy biztonságosabb és kényelmesebb alvási módszert találj.01-legpillow-fajdalmak.gifFedezd fel Leg Pillow egy térd- és lábtámasztó párnát, amely lehetővé teszi, hogy az egész éjszaka a megfelelő pozícióban tudj aludni. Segítségével hatékonyan kezelheted az oldalfekvés során keletkező veszélyeket.

50_7.jpg

Leg Pillow alvópárna - segít optimális helyzetben aludni egész éjjel

A Leg Pillow speciális kialakítása megakadályozza, hogy derekad, csípőd elforduljon, valamint hogy térdeid összekoccanjanak. Ezzel az egyedülálló, kúpos formájú párnával megvédheted ízületeidet, gerincedet, egész éjszaka pihentetően, kényelmesen tudsz aludni. 02legpillow.gif

A Leg Pillow-val derekad, csípőd, teljes gerinced optimális, laza pozíciót vehet fel a pihenés során. Ennek köszönhetően a korábbi fájdalmak, sajgó, görcsös érzések rövid időn belül enyhülhetnek. 04_9.jpg

A hagyományos párnák sokszor befüllednek, ellentétben a jól szellőző, lyukacsos kialakítású Leg Pillow-val. Télen-nyáron pihenhetsz vele anélkül, hogy beleizzadna a lábad. 

Hogyan kell használni?

Csak feküdj oldaladra, enyhén húzd fel a lábaidat, majd helyezd közéjük a Leg Pillow-t a tökéletes alvásért. Használhatod comb, térd vagy vádli közé rakva egyaránt, ahogy neked a legkényelmesebb. Minden korosztály számára ajánlott, hölgyek és urak is bátran használhatják. 03_2.jpg

A párna 25x25x15 cm-es mérettel rendelkezik, levehető és mosható huzattal látták el, tisztítása nagyon egyszerű. 

Miután Te is megtapasztaltad a Leg Pillow egyedülálló komfortját, garantáljuk, hogy többé nem akarsz lemondani róla! Aludj mindig kényelmesen, ébredj energiával telve!

Bemutató videó - nézd, milyen csodás vele az alvás:

A Leg Pillow ajánlott mindenkinek…

- aki az oldalán fekve szeret aludni
- aki fájó, sajgó ízületekkel ébred reggelente
- aki nehezen találja az ideális alvópozíciót
- aki megkímélné gerince, dereka, térdei egészségét
- aki szeretne egész éjjel komfortosan pihenni
- aki térdműtét után lábadozik
- aki imádja az újdonságokat 52_8.jpg

Zseni páros ajánlat: most +1 Leg Pillow jár minden csomagban!

Tegyél Te is a nyugodt alvásért és az egészségedért! 2 db-os ajánlatunkban most +1 darab Leg Pillow-t találsz változatlan áron minden csomagban, így 2 db párnát kapsz 1 áráért. A grátisz darabbal meglepheted párod, szeretteid, barátaid – csúcs ajándékötlet!

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Leg Pillow-t 9.990 Ft-os kedvezményes csomagáron. Rendelésedet szupergyorsan, másnap postázzuk:   

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

07_32.jpg

süti beállítások módosítása