Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

A grillezés császára: így nem égeted oda többé a húst

Fogadjunk, hogy nem ismerted ezt a trükköt - finomabb ételek, tisztább sütés

2023. június 28. - naptermeke

Szereted a fenséges grill ízeket? Mutatjuk, hogyan tedd könnyebbé a grillezést!

Te is imádod a grill lakomákat? A hagyományos sütőkön viszont könnyen letapadhat az étel, le is pottyanhatnak egyes fogások. Nem beszélve a sütés utáni fáradságos takarításról…1_5.jpgSzerencsére a BBQ grill sütőlappal megkönnyítheted a grillezést: csak helyezd a rácsra, és többé nem kell aggódnod a húsok odaégése miatt, valamint a tűzhely takarítása sem lesz nehéz. Ezen kívül olyan ételeket is elkészíthetsz, amelyeket korábban szinte lehetetlen lett volna a grillrácsra tenni.

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - segít, hogy többé ne tapadjon le, ne égjen oda az étel!

A BBQ tapadásmentes grill lapon álomszerű lesz a sütés: erre a különleges hőálló sütőlapra bármilyen fogást helyezhetsz, legyen az hús, kolbász, sajt, tojás vagy vékonyra szeletelt zöldség. Ráadásul lepényekhez, pizzákhoz és más finomságokhoz is ideális. Semmi sem fog leesni róla, könnyedén le tudod venni és megfordítani az összetevőket.grill111.gifAz ételekben a zamatos szaftok is megmaradnak, nem csurognak le, így a BBQ sütőlappal készült fogások rendkívül ízletesek lesznek. Emellett a takarítás sem okoz gondot, mivel nem zsírozza össze a grillt. Maga a lap könnyen tisztítható akár a csap alatt vagy a mosogatógépben is.63_7.jpg

Mitől ilyen hatékony?

A BBQ grill lap teflonbevonatú, üvegszálas szövete ellenáll a nagy hőnek, 100%-ig tapadásmentes felületet biztosít. Minden egészségügyi szabványnak megfelelő, biztonságosan használható, 400 C°-ig tartósan hőálló, szagtalan eszköz. bbq3_2.jpg

40x33 cm-es méretű, így sokféle fogás ráfér. Kimagasló tartóssága lehetővé teszi, hogy több grillszezonon át is hasznát vehesd. Nyűgözd le szeretteid, barátaid mennyei grill finomságokkal! A BBQ grill sütőlapon készült fogásokkal biztosan nagy sikert arathatsz ismerőseid körében.

Nézd meg itt, milyen élmény lesz vele sütés:

 

Mi mindent süthetsz a BBQ sütőlapon?

- húsokat
- kolbászt
- halat
- zöldségeket
- gyümölcsöket
- tojást
- palacsintát, pizzát, lepényeket
- sajtot
- egyéb finomságokat 13_15.jpg

Könnyítsd meg a grillezést ezzel a zseniális újdonsággal! A BBQ grill sütőlappal készült fogások garantáltan elnyerik még a legnagyobb ínyencek tetszését is.

BRUTÁLIS NYÁRI ÁRELŐNY: MOST 5 DB SÜTŐLAP CSAK 6.990 FT!

Tedd emlékezetessé a grillszezont a BBQ grill sütőlappal! Ideális családoknak, baráti társaságoknak, céges rendezvényeknek egyaránt. Nyári ajánlatunk keretében most 5 darab sütőlapot találsz egy csomagban, mindezt fantasztikus 6.990 Ft-os áron, ha feliratkozol hírlevelünkre.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ! 

A feliratkozás teljesen ingyenes, ettől kezdve a jövőbeni akcióinkról is azonnal értesülhetsz. A leiratkozás csak egy kattintás.

2. lépés: klikkelj az alábbi linkre és rendeld meg a 5 db-os BBQ grill sütőlap csomagot 6.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!


5db.jpg

süti beállítások módosítása