Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Őrület: multifokális szemüveg most 6.000 Ft alatt

Közelre-távolra is jó típussal nincs több hunyorgás - láss tisztán mindent!

2023. június 25. - naptermeke

Szeretnél közelre, távolabbra is jól látni? Ez neked szól!

Te sem mindig látod élesen a dolgokat? Bár van olvasószemüveged (vagy akár több is), mégis gyakran hunyorogsz? Ne aggódj, nem vagy egyedül: a hagyományos olvasószemüvegek általában csak közelre biztosítanak éles képet, így nem ideálisak számítógép előtti munkához vagy távolabbra nézéshez.szemfaradt.jpg

Jó hír, hogy nem kell tovább kínoznod a szemed: mostantól elérhető egy fantasztikus újítás, amellyel tiszta képet kaphatsz közvetlen közelre, középtávolságra és távolra is. Mától nem kell cserélgetned különböző dioptriájú szemüvegeidet, mert élesen láthatsz otthon, munka vagy akár utazás közben is.

Multifokális olvasószemüveg – dioptria-átmenetes lencsékkel a mindig éles látásért

Az új multifokális olvasószemüveggel végre jól fog menni az apróbetűk olvasása, a számítógép vagy a telefon kezelése, a TV-nézés, a távolabbi dolgok megfigyelése is. Képzeld el, milyen csodás lesz, hogy mostantól kiválóan láthatsz egyetlen szemüveggel, nem kell túlzottan előre dőlnöd a monitorhoz, nincs több fejfájás a túlzott megerőltetéstől.09_22.jpg

Mitől olyan különleges a multifokális szemüveg?

A hagyományos lencsékhez képest a multifokális lencséken egyszerre több dioptria is megtalálható. A lencsék felső része a távoli, középső átmeneti (progresszív) sávja a közepes távra, alsó zónája a közelre (kb. 30-40 centire) történő éleslátást biztosítja.szem1_1.jpgAttól függően, hogy épp merre nézel a szemeddel, úgy fogsz a lencsével igényeidnek megfelelő, kitűnő látást kapni. Az alsó zónával pl. szerelhetsz, mobilozhatsz, a középső részen tisztán láthatod a monitort, a TV-t, míg a felső zónával utazáskor, séta, sportolás közben láthatsz remekül. Ha a Te dioptriád is +1.00 és +4.00 között van, akkor nálunk megtalálod a számodra ideális szemüveget (a szemüvegek dioptriajelölése a lencsék alsó részén levő legerősebb dioptria értéket jelöli).05_34.jpg

A szemüveg erős fémkerettel, rendkívül strapabíró titánium szárral rendelkezik. Hölgyek és urak is bátran hordhatják, stílusos, kényelmes viselet. A rugalmasan hajlítható, ezáltal állítható szárnak hála, jól illeszkedik a különféle fejméretekhez. Nem szorít, nem nyom, mégis stabilan a fejen marad. 
multifokgif.gifBemutató videó - nézd, milyen strapabíró:

Kinek javasoljuk a multifokális szemüveget?

  • mindenkinek, akinek dioptriája +1.00 és +4.00 közé esik
  • mindenkinek, aki szeretne több távolságba élesen látni
  • mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket
  • mindenkinek, aki sokat dolgozik számítógép előtt
  • aki szeretné megtapasztalni a multifokális lencsék minden előnyét
  • aki nem akar vagyonokat olvasószemüvegre költeni
  • aki egy divatos, strapabíró, könnyen használható, elérhető árú olvasószemüveget keres

12_22.jpg

A multifokális szemüveg csak 5.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Olvass, szerelj, barkácsolj, gépezz, tévézz, kirándulj anélkül, hogy szemüveget kéne cserélgetned! Most neked is lehetőséged van megtapasztalni a multifokális olvasószemüveg előnyeit, hiszen oldalunkon 50% kedvezménnyel, mindössze 5.990 Ft-os szuperáron beszerezheted ezt a sokoldalú újdonságot. Mindezt biztonságos utánvétes fizetéssel és gyors kiszállítással.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, kerti, autós, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a multifokális olvasószemüveget 5.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

02_28.jpg

süti beállítások módosítása