Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

3 meglepő veszély, ha oldalt fekve alszol

Erről tudnod kell: itt vannak a kockázatok és egy remek megoldás is

2023. április 28. - naptermeke

Te is az oldaladon alszol? Erről érdemes tudnod!

Te is imádsz az oldaladon pihenni? Felmérések szerint az emberek több mint fele szívesen alszik oldalfekvésben. Ez a népszerű alvópóz azonban, ha nem figyelsz oda eléggé, komoly panaszokat is okozhat. 
leg7.jpg

Miért lehet kockázatos az oldalfekvés?

Ebben a helyzetben a lábak keresztezik egymást, így a derék és a csípő elfordul, ami hatalmas nyomást helyez a porckorongokra. Emellett a gerinc is messzire kerülhet optimális görbületétől, ami súlyos hátpanaszokat is okozhat. Ezenkívül a térdek is veszélyben vannak, gyakran összekoccannak, ami szintén fájdalmakhoz vezethet. 
cikk01.jpg

Ha neked is sűrűn fáj a derekad, csípőd, hátad vagy térded ébredés után, nyúzottan ébredsz, akkor itt az ideje, hogy biztonságossá és kényelmessé tedd alvásod. 

Leg Pillow alvópárna - segít optimális helyzetben aludni egész éjjel

A Leg Pillow térd- és lábtámasztó párna szavatolja, hogy a teljes alvásidő során megfelelő pozícióban tudj aludni. Segítségével hatékonyan kiküszöbölheted az oldalfekvésben rejlő veszélyeket. A párna kialakítása révén ideális testhelyzetet vehetsz fel. Használd Te is ezt az ergonomikus párnát és ébredj frissen, feltöltődve, fájdalmak nélkül!09_3.jpg

Mitől különleges ez a párna?

A Leg Pillow speciális kialakítása megakadályozza, hogy derekad, csípőd elforduljon, valamint hogy térdeid összekoccanjanak. Ezzel az egyedülálló, kúpos formájú párnával megvédheted ízületeidet, gerincedet, egész éjszaka pihentetően, kényelmesen tudsz aludni. 02legpillow.gif

A Leg Pillow-val derekad, csípőd, teljes gerinced optimális, laza pozíciót vehet fel a pihenés során. Ennek köszönhetően a korábbi fájdalmak, sajgó, görcsös érzések rövid időn belül enyhülhetnek. 

04_9.jpg

A hagyományos párnák sokszor befüllednek, ellentétben a jól szellőző, lyukacsos kialakítású Leg Pillow-val. Télen-nyáron pihenhetsz vele anélkül, hogy beleizzadna a lábad. 

Hogyan kell használni?

Csak feküdj oldaladra, enyhén húzd fel a lábaidat, majd helyezd közéjük a Leg Pillow-t a tökéletes alvásért. Használhatod comb, térd vagy vádli közé rakva egyaránt, ahogy neked a legkényelmesebb. Minden korosztály számára ajánlott, hölgyek és urak is bátran használhatják. 

03_2.jpg

A párna 25x25x15 cm-es mérettel rendelkezik, levehető és mosható huzattal látták el, tisztítása nagyon egyszerű. 

Miután Te is megtapasztaltad a Leg Pillow egyedülálló komfortját, garantáljuk, hogy többé nem akarsz lemondani róla! Aludj mindig kényelmesen, ébredj energiával telve!

Bemutató videó - nézd, milyen remek vele az alvás:

A Leg Pillow ajánlott mindenkinek…

- aki az oldalán fekve szeret aludni
- aki fájó, sajgó ízületekkel ébred reggelente
- aki nehezen találja az ideális alvópozíciót
- aki megkímélné gerince, dereka, térdei egészségét
- aki szeretne egész éjjel komfortosan pihenni
- aki térdműtét után lábadozik
- aki imádja az újdonságokat 52_8.jpg

Szenzációs születésnapi akció minden hírlevél feliratkozónak!

Élvezd a kellemes pihenést egész éjjel a Leg Pillow-val, számolj le az oldalfekvés okozta fájdalmakkal, előzz meg egy súlyos mozgásszervi betegséget! Első osztályú ajándékötlet pároknak, szülőknek, nagyszülőknek egyaránt. 

Remek hírünk van: mivel 3 éves a Nap Terméke blog, ezért a Leg Pillow-t most mindössze 4.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozást követően. 

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Leg Pillow-t 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet szupergyorsan, másnap postázzuk:   

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

10_8.jpg

süti beállítások módosítása