Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Őrült jó trükk, hogy tiszta maradjon a sütőd grillezéskor

Elindult a grillszezon: így nem tapad le, nem ég oda az étel, könnyebb a sütés

2023. április 24. - naptermeke

Itt a tavasz, irány a szabadba grillezni - így könnyítsd meg a sütést!

Elstartolt a grillszezon, végre ki lehet menni a kertbe fenséges fogásokat sütni. A szabad tűzön készült ételeknek van egy olyan hamisítatlan aromája, amit nem lehet mással pótolni. Egy jó hangulatú grillparti remek élmény lehet az egész családnak, baráti társaságoknak. 

bbq6.jpg

Azonban a sütés közben és után is felmerülhetnek nehézségek. Az apróbb hozzávalók könnyen lepottyanhatnak a parázsra, ráadásul oda is tapadhat az étel a rácsra. A sütés végeztével jön a legnagyobb vesződség: ki kell takarítani a tűzhelyet, le kell sikálni a rácsot.

1_5.jpgIsmerős látvány? A sütést követő takarítás sokszor felér egy rémálommal

Mit szólnál, ha mostantól nem ragadnának, égnének le többé az ételek, és még a súrolással sem kéne vesződnöd? Bemutatjuk a forradalmi BBQ grill sütőlapot, mellyel öröm lesz a grillsütés! 

BBQ tapadásmentes grill sütőlap - segít, hogy többé ne tapadjon le, ne égjen oda az étel!

A BBQ tapadásmentes grill sütőlapon az ételek sokkal gyorsabban elkészülnek, ráadásul elképesztően ízletesek lesznek. Csak helyezd rá a rácsra ezt a varázslatos sütőlapot és nem égnek többé oda a húsok, nem lesz piszkos a tűzhely. Mostantól olyan ételeket is elkészíthetsz, amiket csak a rácson lehetetlen lenne. 

bbqgif.gif

Ezzel a szupervékony alátéttel új távlatokat nyithatsz a sütésben: süthetsz rajta pl. tojást, lepényt, apróbb zöldségeket, húsokat is. Mivel a szaft sem csurog le, így semmilyen íz nem fog elveszni, minden sokkal zamatosabb lesz. Családtagjaid, barátaid garantáltan le lesznek nyűgözve: ne csodálkozz, ha mindenki repetát kér majd a BBQ sütőlapon készült finomságokból!

3_3.jpg

Mi a titka?

A BBQ grill lapot egy különleges teflonbevonatú, üvegszálas szövetből alkották meg, ami 400 °C-ig tökéletesen hőálló, szagtalan, tapadásmentes felületet nyújt. Elképesztően tartós, így több grillszezonon át használható eszköz. bbq3_1.jpg

Mivel nem zsírozza össze a sütőt, így gyerekjáték lesz utána a takarítás: búcsút inthetsz a hosszadalmas súrolásnak, grillsütőd tiszta maradhat. Magát a sütőlapot is könnyű lesz elmosni: csap alatt vagy mosogatógépben is tisztítható. 40x33 cm-es méretén számtalan ízletes fogást elkészíthetsz. Faszenes, elektromos, gázos grillsütőn egyaránt használhatod. 

Bemutató videó - nézd, milyen élmény rajta grillezni:

 

Mi mindent süthetsz a BBQ grill lapon?

- húsokat
- kolbászt
- halat
- zöldségeket
- gyümölcsöket
- tojást
- palacsintát, pizzát, lepényeket
- sajtot
- egyéb finomságokat 6_13.jpg

BRUTÁLIS tavaszi akció: 2 db sütőlap most csak 2.990 Ft! 

Szabadulj meg a fáradságos tűzhelytakarítástól, süss hihetetlenül finomakat a BBQ grill sütőlapon!  

Blogunk születésnapi akciója alkalmából most fergeteges árelőnnyel, mindössze 2.990 Ft-ért lehet Tiéd a 2 db sütőlapot is tartalmazó csomag, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

A feliratkozás teljesen ingyenes, ettől kezdve a jövőbeni kedvezményes ajánlatainkról is azonnal értesülhetsz. A leiratkozás csak egy kattintás.

2. lépés: kattints az alábbi linkre és rendeld meg a 2 db-os BBQ grill sütőlap csomagot mindössze 2.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec3_2.jpg

süti beállítások módosítása