Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

A távcsövek királya: zsebben elfér, több km-re elláthatsz vele

Kiránduláshoz, városnézéshez, túrázáshoz is remek, vízálló házas kukker érkezett

2023. március 27. - naptermeke

Te is imádsz kirándulni, városnézni? Szeretsz felfedezni új dolgokat?

Itt a várva-várt tavasz, végre többet lehetünk a szabadban, lehet menni városnézni, felfedezni természeti és ember alkotta csodákat. Azonban biztos veled is előfordult már, hogy közelebbről is szemügyre szerettél volna venni valamilyen érdekességet, de erre szabad szemmel nem volt lehetőséged. tavcso2.jpg

Sokan viszont nem szeretnek nagy duplacsöves távcsövet magukkal cipelni: sok helyet elfoglalnak, nehezek, ráadásul az áruk is sokszor nagyon borsos. Ilyenkor jöhet jól egy könnyen használható segítőtárs: az egyszemes távcsővel egy új dimenzió nyílhat meg előtted. Készülj fel, hogy mostantól úgy láthatod a világot, ahogy eddig még soha! Ez a könnyű, akár zsebben is elférő messzelátó mindig veled lehet. 

Egyszemes (monokuláris) távcső - a távcsövek új generációja, ami 16x közelebbre hoz mindent! 

A modern egyszemes (monukuláris) távcsővel legyen szó akár közeli dolgokról, apróbb állatokról vagy növényekről, illetve távoli objektumokról, mindent fantasztikus minőségben láthatsz. Ideális megoldás azoknak, akik nem akarnak nagy, bumfordi távcsöveket magukkal hurcolni: ezt a kukkert akár farzsebedben is hordhatod, annyira kompakt méretű!01_25.jpg

Vízálló felépítés, dupla fókuszrendszer

A távcső masszív és erős felépítésű, csúszásmentes gumiborítása révén stabilan a kézben marad. Lencséi teljesen tükröződésmentesek, így nem kell tartanod a zavaró becsillanásoktól. Dupla fókuszrendszerével 1.5 m távolságból a végtelenbe is el tudsz fókuszálni. 16-szor közelebbre képes hozni a látnivalókat, ennek köszönhetően a több száz méterre levő történések is olyanok lesznek, mintha a szemed előtt történnének!tavcso.gif

Akár 8000 m távolságba is elláthatsz vele, 22°-os látószöge révén nem veszítesz semmit szem elől. Mindenkinek ajánlott, aki szeretné jobban megismerni környezetét, a természetet. Még egy egyszerű kempingezést, erdei sétát is képes felejthetetlen emlékké varázsolni. 

6_10.jpg

A távcsővel a félénkebb állatokat is biztonságos távolságból meg tudod figyelni, anélkül, hogy megzavarnád őket. Próbáld ki Te is és tapasztalj meg egy eddig sosem látott nézőpontot!

Nézd, milyen szép képe van:

Mi mindenhez használhatod az egyszemes távcsövet?

- kiránduláshoz, túrázáshoz
- városnézéshez
- kempingezéshez
- horgászathoz, vadászathoz
- állatok, növények vizsgálatához
- távoli objektumok megfigyeléséhez
- rendezvényekhez, sporteseményekhez, fesztiválokhoz
- égi jelenségek (pl. holdfogyatkozás) vizsgálatáhoztavcso9.jpg

2 egyszerű lépés és Tiéd remek áron, 4.990 Ft-ért a távcső! 

Lásd új nézőpontból a világot! A távcső csúcs ajándékötlet szinte bárkinek: lepd meg vele saját magad, párod, gyermeked, szeretteid!

Blogunk születésnapi akciójában mindössze 4.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet extra gyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

523.jpg

süti beállítások módosítása