Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Benőtt köröm kínoz? Így vágd, hogy ne fájjon!

Zseni találmány a vastag, fájó körmökre: kézre és lábra is jó

2023. március 11. - naptermeke

Neked is nehézkes a körömvágás? Leszámolnál a fájdalmakkal? Ezt szeretni fogod!

Hazánkban is rengetegen szenvednek vastag, gyulladt vagy benőtt körmöktől. A repedt, kemény, fájó körmök vágása sok odafigyelést igényel. Hagyományos ollókkal, csipeszekkel lehetetlen normálisan levágni a kényes részeket. lab501.jpg
Ne kínozd magad tovább: egy új manikűr és pedikűr készlettel erőkifejtés és fájdalmak nélkül gondozhatod körmeidet. Ismerd meg most és legyenek mindig szép és ápolt körmeid!

Magic Clipper PRO - 4 az 1-ben profi körömvágó csomag!

A Magic Clipper PRO egy komplett manikűr és pedikűr szett, amivel káprázatosan egyszerű a körmök vágása. A készletben található szuperéles körömvágó fogóval még a legvastagabb körmök is erőfeszítés nélkül vághatók le. A prémium minőségű rozsdamentes penge akár a forró kés a vajat, úgy vágja át a megvastagodott, kemény felületű körmöket is.

53_7.jpg

c

08-koromvago.gif

Legyen szó kéz- vagy lábápolásról, ez a profi készlet hatalmas segítséget nyújt hölgyek és urak számára is. Nyugdíjazd régi ollóidat, csipeszeidet, és számolj le a kínokkal!

Hogyan kell használni?

A legjobb hatáshoz 10 perc langyos vizes áztatást javaslunk a kezelés előtt. A mellékelt körömbőr csipesszel eltávolíthatod a felesleges bőrt a köröm körül. A kaparóval a köröm alatti és körüli szennyeződésektől szabadulhatsz meg.04_31.jpg

Ezután használd a körömvágó fogót és finoman vágd le körmeidet a kívánt hosszúságra. A hegyes és ívelt kialakítás révén a kényesebb részeket is könnyen elérheted. A vágás végeztével a reszelővel megfelelő formájúra csiszolhatod körmeidet.

10_25.jpg

Mivel a fogó könnyen összenyomható, így ízületi gyulladásban szenvedők, mozgáskorlátozottak, valamint idősek számára is ajánlott. A készlet az egészséges körmök mellett ideális benőtt, törékeny, az öregedés vagy cukorbetegség, illetve gombás fertőzés miatt megkeményedett körmökhöz egyaránt. Olyannyira tartós és prémium anyagú, hogy egy életen át megoldhatod vele a körömvágás kérdését. 

Nézd, milyen jól használható:

Kiknek ajánlott a Magic Clipper PRO készlet?

- Mindenkinek, akik szeretnék megelőzni a körömbetegségeket
- Akiknek elegük van az ollókkal, csipeszekkel való nehézkes körömvágásból
- Akik megvastagodott körömtől szenvednek
- Akiknek benőtt, gyulladt körmük, körömágyuk van
- Akiket körömgomba kínoz
- Akik egyszerűen, biztonságosan és gyorsan szeretnék megoldani a körömvágás
- Pedikűrösöknek, manikűrösöknek
- Orvosoknak, sebészeknek, ápolóknak
- Időseknek, nehezen mozgóknak11_23.jpg

Legyen Tiéd a szép és egészséges körmök forrása: a komplett csomag most szuper áron!

Vess véget a benőtt, fájdalmas körmök kegyetlen érzésének, legyenek mindig egészséges, gyönyörűen ápolt körmeid! A Magic Clipper PRO mindenkinek javasolt, aki nem akar többé körömbenövéstől, gyulladástól, repedezett körmöktől szenvedni.

Oldalunkon most fantasztikus bevezető áron érheted el a komplett 4 db-os kozmetikai csomagot egy ingyenes hírlevél feliratkozás után, amivel további akcióinkról is azonnal értesülhetsz.

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes egészségmegőrző, műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 4 db-os körömvágó szettet mindössze 4.990 Ft-ért:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

55_6.jpg

süti beállítások módosítása