Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Itt az egyik legjobb árú szolárlámpa: ház köré, udvarra, teraszra is jó

Nem kell hozzá plusz villany, kábel, brutális erővel világíthatsz

2023. március 09. - naptermeke

Készülj a jó időre hatalmas fényerejű napelemes LED lámpákkal!

Itt a tavasz, a kellemes időjárás, egyre többet vagyunk kint a kertben, teraszon, udvaron még sötétedés után is. Ilyenkor nagy szükség van megfelelő kültéri világításra. Sajnos a hagyományos lámpák hosszadalmas szerelést, kábelezést igényelnek, ráadásul sok áramot is fogyasztanak.  ledszamla.jpg

Ugye Te sem szeretnél brutális villanyszámlát? Mutatjuk a megoldást!

Áramzabáló, könnyen kiégő fényforrások helyett ismerj meg egy olyan megoldást, amivel nem kell körbekábelezned az udvart. Egy csúcsmodern találmánnyal külön üzemeltetési költség nélkül világíthatsz kültéren bárhol, ahol fényre van szükséged.  

Napelemes, mozgásérzékelős lámpa 100 LED-del - hatalmas erejű, automatikusan felkapcsoló fény

Képzelj el egy lámpát, ami ha a közelébe érsz, rögtön felkapcsolódik. Amint nem érzékel további mozgást, rövid időn belül lekapcsol. Akaszd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele! Mindössze arra kell figyelned, hogy érje napközben valamennyi napfény, hogy megfelelően tudjon töltődni: este bekapcsolod és már világít is, amikor szükséges!

poszt3-napelem_1.gif

A lámpa tervezésekor az egyik fő szempont volt, hogy a lehető legegyszerűbben üzembe lehessen helyezni. A fényvető kizárólag a nap energiáját használja áramforrásként, semmilyen elemre vagy plusz akkumulátorra nincs szükség a használatához. 100 db csúcsminőségű chip LED gondoskodik arról, hogy soha többé ne kelljen a sötétben botorkálnod. Világíts meg olyan zugokat is a kertben, amelyekre korábban nem volt lehetőséged!02gif-100nap.gif

A lámpa mintegy 25 m2-nyi területet tud ellátni fénnyel. Így egy átlagos 200-250 m2-es udvarral számolva 9-10 db lámpával az egész telket képes leszel kiemelkedő fényerővel megvilágítani.03_37.jpg

Ezzel biztosíthatod, hogy kertkapud, járdád, kocsibejáród, alsóépületed, bejárati ajtód is kifogástalan fényhez jusson. A korábbi típussal ellentétben kétoldalt is helyeztek el rajta LED-eket, így a hatalmas erejű 100 db LED-del együtt 270°-os fénynyalábot bocsát ki magából. 

Időjárás-álló, minden évszakban használhatod

A lámpa készülékháza a mostoha időjárási körülményeket is hősiesen állja. IP65-ös szabványú, maximálisan ellenáll a pornak és az esőnek is. Egész évben használhatod, minden évszakban tökéletesen működik, bírja a hőséget és a fagyot is. 08_37.jpg

Nézd meg a videón, milyen jól világít:

Hová ajánlott a napelemes LED lámpa?

- ház köré, falra, lugasra
- udvarra, teraszra, kertbe, erkélyre
- kerítésre
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- garázsokhoz, kocsibejárókhoz
- alsóépületek elé
- üzletek, boltok köré
- telephelyekre
- bárhová, ahol nincs bevezetve a villanyáram  html06.jpg

Szuper tavaszi áreső: 3 db lámpa most csak 8.990 Ft!

Világíts egész évben takarékosan a 100 LED-es lámpával! A fényvetőt most 3 db-os csomagban, szenzációs tavaszi árelőnnyel érheted el oldalunkon egy ingyenes feliratkozás után. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kedvezményes műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 db-os LED lámpa csomagot mindössze 8.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

11_20.jpg

süti beállítások módosítása