Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Autósoknak: ezt tedd, ha karcos lett a kocsid

Így tüntesd el autód karcolásait azonnal, házilag, pár húzással!

2023. március 02. - naptermeke

Zavaró karcolások az autódon? Drága fényezés helyett van könnyebb megoldás!

Karcolás, csikarás lett szeretett autódon? Netán eladás előtt állsz, jó lenne egy kicsit feljavítani a kinézetét? Egy szervizes javítás horribilis összegbe és sok időbe telhet, megfelelő szakembert találni sem túl egyszerű mostanság. karc6.jpg

Ne keresgélj tovább, tüntesd el kocsid karcolásait házilag! Egy okos trükkel akár nyomtalanul is eltávolíthatod a kisebb sérüléseket autódról. 

Quick Fix karceltávolító toll - itt az első számú otthoni karceltüntető módszer!

A Quick-fix karctalanító tollal egyszerűen, pár húzással távolíthatod el autód kisebb és közepes karcolásait. Ez a varázslatos filctoll hatékonyan kitölti a sérülések helyét, az eredeti lakkréteget felhasználva akár nyom nélkül eltünteti a karcokat. poszt00karc.gif
Mitől ilyen hatékony?

A tollban található különleges karctalanító formula elfedi a barázdákat, majd a Nap UV-sugarait hívja segítségül, így épül be autód fényezésébe. Már a kezelést követő első 48 órában kifejti hatását. 

karc3.jpg

Előtte-utána - a Quick Fix-szel Te is megszabadulhatsz a zavaró karcoktól

Legyen mindig kesztyűtartódban, hogy akár azonnal kezelni tudd vele a kisebb horzsolásokat, kavicsfelverődéseket. Ha autóeladás előtt állsz, akkor is rendkívül hasznos: egy karcmentes kocsit sokkal gyorsabban, jobb áron el lehet adni.karc0925.jpg

Hogyan kell használni a tollat? 

- Helyezd be az egyik hegyet a lakkjavító toll elejébe, majd ütközésig dugd be
- Ezután határozott mozdulatokkal pumpáld a hegyet (kb. 20-30-szor), míg át nem itatódik a vége a karcolásjavító anyaggal
- Ezt követően húzd át a tollat az előzetesen megtisztított karcoláson 
- Egy puha ronggyal távolítsd el a felesleget
- A kezelt felületet közvetlen napfényben szárítsd meg - ilyen egyszerű!

karc18.jpg

A mostani tavaszi időszak a legalkalmasabb arra, hogy megszépítsd autódat. A Quick Fix-szel gyönyörű, tartós eredményt kaphatsz, egy toll több sérülés kezelésére is elegendő. Gondolj bele, milyen jó érzés lesz, hogy autódat saját kezűleg, villámgyorsan megújíthatod. 

Bemutató videó - nézd, mennyire hatékony:

Szuper tavaszi akció: 2 db karctalanító toll most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Szabadulj meg Te is a zavaró karcolásoktól, horzsolásoktól! Miért költenél drága fényezésre, ha mostantól házilag teheted újszerűvé kocsidat?

3 és féléves születésnapját ünnepli a Nap Terméke blog, ezért a legnépszerűbb termékeinket kedvezményesen érhetik el azok, akik ingyenesen feliratkoznak hírlevelünkre. Akciónkban most 2 db Quick-fix tollat kapsz 1 áráért, így csak 3.990 Ft-ba kerül a 2 db-os csomag. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: csatlakozz hírlevelünkhöz ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkoznod, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz később, ha szeretnél).  

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 2 db-os Quick-fix karctalanító csomagot 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

karc4.jpg

 

süti beállítások módosítása