Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így nyújtsd ki a gerinced otthon: napi 10 perc elég hozzá

Kiropogtat, kényeztet, masszíroz - szuper trükk a merev, fájó, görcsös hátra

2023. február 11. - naptermeke

Neked is gyakran fáj a hátad, derekad? Merevnek érzed izmaidat? Van kíút!

Ha Te is sokat ülsz székben vagy gyakran kell mozgatnod nehéz tárgyakat, akkor gerinced súlyos bántalmaknak lehet kitéve. A beállt, merev hát érzése akár állandósulhat is, ha nem vigyázol. Hosszú távon teljes életminőséged is veszélybe kerülhet.hat1.jpg

Szerencsére egy otthon is használható, ortopédusok által is ajánlott megoldással meggátolhatod és csökkentheted a hátfájdalmakat, napi 10 perc alatt kiropogtathatod gerinced. Tarts velünk és tegyél most hátad egészségéért!

Back Magic deréktámasz és hátnyújtó pad: kinyújt, kiropogtat és kellemesen megmasszíroz!

A Back Magic deréktámasszal rövid időn belül enyhítheted a hátfájást, szebb tartásod lehet, napról-napra érezheted a jól eső megkönnyebbülést. Ez a különleges kialakítású hátnyújtó pad segít visszaállítani gerinced természetes görbületét, újra rugalmassá teszi lemerevedett izmaidat. 60_3.jpgMi a titka?

A Back Magic azonnal megnyújtja a gerincet, ezáltal leveszi a terhelést a porckorongokról. Ezzel azt éri el, hogy a gerinc mentén futó izmok ellazulnak, ami a fájdalom csökkenéséhez vezet. Az akupresszúrás nyomópontok hatására a feszültség fokozatosan oldódik, az ágyéki gerinctől induló masszírozó, vérkeringést-serkentő golyócskák hozzájárulnak ahhoz, hogy tested energiával töltődjön fel. 
58.gif

Ha ülő- vagy fizikai munkát végzel, esetleg már régóta krónikus hátfájás gyötör, a Back Magic nélkülözhetetlen társ számodra!derek5.jpg

Hogyan kell használni?

Mi sem egyszerűbb: helyezd el egy stabil padlófelületre, állítsd be kezdetben a padlóhoz legközelebbi fokozatot, majd a derekaddal a szélesebbik oldalához közel feküdj rá először csak 2-5 percig. Lazíts, lélegezz egyenletesen, élvezd a nyújtást!59.gif

Mennyi idő után érezhető a hatása?

A tapasztalatok szerint már 3-5 nap után érezheted a jótékony változást, a fájdalom enyhülését. 2-3 hét rendszeres használattal javulhat a testtartásod, megszűnhet az izommerevség. A deréktámaszt használhatod a padlón, jógagyakorlatként, székben ülve az irodában vagy akár autóban is.

59_3.jpg

Hölgyeknek és uraknak is ajánlott, 38x24 cm-es mérete révén bárki kényelmesen tudja használni. Könnyen hordozható, így mindenhová magaddal tudod vinni.

Nézd, milyen öröm vele a nyújtás:

Kiknek javasolt a Back Magic ortopéd deréktámasz használata?

- akik állandó, szűnni nem akaró hátfájdalmaktól szenvednek
- irodai dolgozóknak, számítógép előtt ülőknek
- nehéz fizikai munkát végzőknek
- sportolóknak, aktív életmódot folytatóknak
- akik szeretnék elkerülni a hát-, gerinc- és vállfájdalmakat
- akik nem szeretnének drága fizioterapeutás vagy kiropraktőr kezelésre költeni
- akik otthonukban vagy akár munka közben szeretnének ellazulni, nyújtaniderek4.jpg

Nyújtsd ki Te is hátad percek alatt: a Back Magic hát- és deréktámasz most 5.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után! 

Előzd meg a fájdalmakat, tegyél most hátad, gerinced egészségéért! Használd Te is a Back Magic-et és ints búcsút a kínzó hát- és derékfájásnak!

A deréktámaszt blogunk 3 éves születésnapi akciójában most mindössze 5.990 Ft-ért érheted el, ha feliratkozol hírlevelünkre.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi két egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva. Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakoznod, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél):

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: nyomj az alábbi megrendelőlinkre és szerezd be most a Back Magic ortopéd deréktámaszt mindössze 5.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

03_33.jpg

süti beállítások módosítása