Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Hideg ellen: így turbózd fel radiátorod teljesítményét!

Zseniális megoldás, hogy melegebb legyen és spórolni is tudj

2023. január 16. - naptermeke

Visszatér a kemény tél: így őrizd meg otthonod kellemes melegét!

A viszonylag enyhébb év eleje után megint visszatérnek a mínuszok, többet kell fűtenünk az elkövetkezendő időszakban. Mivel még csak a tél közepén járunk, ezért egyáltalán nem mindegy, mennyire hatékonyan tudunk fűteni ezután.  01_34.jpgA fűtőtestek hőjének egy része sajnos a falon keresztül távozik, ami sok energiát elpazarol. Ne hagyd elszökni a meleget: a Heat Shield fóliával visszairányíthatod a hőt a légtérbe. Használd Te is a hőtükröt és érj el akár 15-25%-os megtakarítást!

Heat Shield hővisszaverő fólia – hatékony trükk, hogy ne a falat fűtsd!

A Heat Shield fóliával elkerülheted, hogy radiátorod a falat melegítse a levegő helyett. Hővisszaverő hatásának hála, akár 3-5 fokkal is melegebb lehet otthonodban. Nincs több kihűlt szoba, feleslegesen elfűtött energia!02_2.gifA fóliával elérheted, hogy kevesebbet kelljen fűtened, ami szemmel látható csökkenést hozhat rezsiszámládon. A Heat Shield hosszú éveken át növelheti otthonod komfortját, önálló vagy kiegészítő hőszigetelő megoldásként is nagyon hasznos.hotukor4.jpg

Hogyan működik?

A Heat Shield képes meggátolni, hogy a falakon keresztül meleget veszítsen az ingatlan. Ez az egyre több háztartásban használt találmány megakadályozza a hőelvonást: a ráirányuló meleget egyből visszaveri a fűtendő légtérbe.03_38.jpg
Speciális, többrétegű alumínium felületével, légpárnás kialakításával javíthatod házad, lakásod, irodád, üzleted hőszigetelő képességét. A 2 alumínium és buborékrétegnek köszönhetően kb. 15-25%-os spórolást is elérhetsz ingatlanod adottságaitól függően.58_9.jpgEgy tekercs fólia 5 m hosszú, 0,5 m széles, 3 mm vastag. Elég nagy ahhoz, hogy több radiátor mögé is el tudj helyezni belőle. A fólia diszkrét megjelenésű, szinte észrevétlenül lapul meg a fűtőtest mögött. Mivel nem túl nehéz, így stabilan, tartósan rögzíthető, minőségi anyaga révén több éven át képes visszaverni a hőt.

Mit érhetsz el a fóliával?

Felrakás után azt fogod érezni, hogy egyenletesebb lesz a hőeloszlás az adott helyiségben. Mivel a fűtőtest által fal felé leadott hő mostantól visszaverődik, így kisebbre véve a radiátort sem fogsz fázni, kevesebb energiával is biztosíthatod a számodra kellemes hőmérsékletet. Ez egy átlagos lakás vagy családi ház esetében havonta 5-10 ezer forintos spórolást is jelenthet a rezsiszámlán. 

Bemutató videó:

A Heat Shield fólia most szuper áron, ajándék kétoldalas ragasztószalaggal!

Használd Te is a Heat Shield-et és érj el komoly fűtésmegtakarítást! Ne hagyd, hogy a magas rezsidíjak miatt fagyoskodnod kelljen! Ennek az okos hővisszaverő megoldásnak egész családod örülni fog.

Blogunkon most szenzációs áron érheted el az 5 m hosszú hőtükör fóliát. A csomagban egy ajándék kétoldalas ragasztószalagot is találsz, amivel könnyen rögzítheted a kívánt felületre. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: csatlakozz hírlevelünkhöz ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri feliratkoznod, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, műszaki, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz később, ha szeretnél).  

2. lépés: nyomj a lenti képre vagy linkre és rendeld meg a Heat Shield fólia csomagot mindössze 9.990 Ft-ért:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

08_41.jpg

 

süti beállítások módosítása