Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Folyton bedugul az orrod? Itt egy természetes módszer ellene!

Elindult az influenzaszezon: mutatjuk, hogyan óvd meg egészséged

2022. december 23. - naptermeke

Egyre több a megfázásos beteg - tegyél most a kínzó tünetek ellen!

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szerint mintegy 270.000 ember fordult orvoshoz légúti fertőzéses betegséggel az 50. héten, közülük csaknem 25.000 főnél influenzaszerű megbetegedést mutattak ki.

beteg.jpg
Még sok van hátra a járványszezonból, így a mostani téli időszakban is kiemelten fontos, hogy megelőzzük a betegségeket, illetve tegyünk a már kialakult tünetek ellen. Ha Téged is orrdugulás, orrfolyás, köhögés, nehézlégzés gyötör, akkor itt a legjobb alkalom, hogy felvedd a harcot ellenük, tegyél saját magad, szeretteid egészségéért.

Új, továbbfejlesztett sópipa - segít, hogy szabadon vehesd a levegőt!

Az vadonatúj, hazai fejlesztésű sópipa rendszeres használatával szabadabbá teheted a légutakat, könnyebben veheted a levegőt. Nagyban csökkenhet az orrfolyás, az orrdugulás és a köhögés mértéke is, így javulhat közérzeted, nyugodtabban pihenhetsz éjszakánként. Gondolj bele, milyen óriási könnyebbség lesz, hogy végre nem kell bedugult orral, levegő után kapkodva, szipogással elaludnod. 

07_10.jpg

Mi a titka?

A sópipa úgy működik, akár egy mini sóbarlang: Európa leghíresebb sóbarlangjaiból válogatták bele a sókristályokat. A parányi kristályok belélegzése segít tisztítani, megnyugtatni a légutakat, hozzájárul regenerációjukhoz. Antibakteriális hatásuk elősegíti a szabad légzést, a panaszok mielőbbi leküzdését.

sopipa20.jpg

Ezt a légutakra gyakorolt pozitív eredményt jól dokumentált orvosi szakvélemények és klinikai tesztek is bizonyítják. 

Hogyan kell használni?

A sópipa használata nagyon egyszerű: szájba véve kell lélegezni vele, majd az orron keresztül kifújni a levegőt. Naponta több alkalommal, összesen 15-25 percet javallott használni. Egy készülék a használattól függően 3-6 hónapra elegendő, így a teljes téli szezonban szolgálatodra lehet.

sopipa_level-2-1_2.jpg

Minden belégzés után a sókristályok segítenek a légzőrendszer öntisztulásában, serkentik a levegő átjutását a nyálkahártyán. Azt fogod tapasztalni, hogy a már felhalmozódott váladék köhögés vagy orrfolyás útján hamarosan kiürül szervezetedből. 

Ha egy családban többen is használnák a sópipát, akkor mindenkinek több készülék javasolt az esetleges fertőzések elkerülése érdekében. 

Mi mindenre ajánlott?

A sóterápiát alkalmazhatod influenzás, megfázásos tünetekre, orrfolyás, orrdugulás, köhögés leküzdésére is. Hörghurut, egyéb légúti fertőzések esetén is bevethető.

sopipa5.jpg

Emellett a horkolás mérséklésére, valamint a dohányzásról való leszokás után a légutak regenerációjára is ajánljuk.

Bemutató videó - nézd, milyen jól használható:

Zseniális ünnepi kedvezmény, rendelj most!

Vedd fel a harcot a megfázásos, influenzás betegségekkel szemben! Itt a legjobb időszak, hogy megóvd magad és családod egészségét! Kisgyermekkortól időskorig egyaránt ajánlott találmány minden háztartásba.

Jó hír, hogy a sópipát most mindössze 4.990 Ft-ért érheted el blogunk ünnepi akciójában, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ezen a linken:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!


Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél).

2. lépés: rendeld meg a sópipát 4.990 Ft-os kedvezményes áron az alábbi linkre kattintva:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

sopipa7_1.jpg

süti beállítások módosítása