Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

A távcsövek királya: zsebben is elfér, ajándéknak is kiváló

Kiránduláshoz, városnézéshez, horgászáshoz feltétlen vidd magaddal

2022. december 02. - naptermeke

Szeretsz kirándulni, városnézni? Nem akarsz lemaradni semmilyen érdekességről?

A ember alapvető igénye, hogy felfedezze a körülötte levő világot. Sajnos szabad szemmel nem mindig tudjuk olyan közelről látni a dolgokat, amennyire azt szeretnénk. Nagy és nehézkes duplacsöves távcsöveket viszont sokszor kínzás magunkkal cipelni. Mit szólnál egy olyan kompakt megoldáshoz, amit akár zsebben is hordhatsz?fejlec02_5.jpg

Az egyszemes távcsővel lenyűgöző látásélményt kapsz, bármerre is jársz. Fedezd fel most, hogyan működik, és mi mindenre alkalmas!

Egyszemes (monokuláris) távcső - akár 16x közelebbre hozhatsz vele minden látnivalót!

Az egyszemes távcsővel nem maradsz le semmilyen érdekességről: ha kell, pillanatok alatt előveheted, és máris szemügyre vehetsz vele bármit. Erdei, városi sétáknál, élőlények, égitestek, jelenségek vizsgálatánál, rendezvényeknél aranyat érhet. 01_21.jpg

Mitől ilyen hatékony?

A távcsövet 16-szoros nagyítású, tükröződésmentes lencsékkel látták el. Precízen, könnyen állítható fókuszrendszere segít kiválasztani a szemednek és igényeidnek legmegfelelőbb beállítást.

515.jpg

A távcsővel nem okoz gondot a messzebb levő feliratok elolvasása sem

52 mm-es átmérőjű, minőségi objektívje kristálytiszta, éles képet biztosít számodra, akár 8000 m távolságba is elláthatsz vele. 22°-os látószöge segít abban, hogy ne veszíts semmit szem elől. tavcso.gif

Élvezd Te is a tiszta, éles képet minden helyzetben!

A távcső masszív és erős, vízálló burkolattal rendelkezik, csúszásmentes gumiborítása révén stabilan a kézben marad. 

Ezzel a kukkerrel olyan érdekes dolgokat is felfedezhetsz, amiket szabad szemmel vagy gyengébb teljesítményű távcsővel képtelenség lenne. Mindenkinek ajánlott, aki szeretné jobban megismerni környezetét, a természetet.

Nézd, milyen remekül közelre hozza a látnivalókat:

Mi mindenhez használhatod?

- Kiránduláshoz, túrázáshoz, kempingezéshez: ha Te is aktív életet élsz, ez a messzelátó mindig hű társad lehet. Akár egy kempingezést, közeli erdei sétát is képes felejthetetlen élménnyé varázsolni.

- Városnézéshez: a távcsővel olyan építészeti megoldások tárulhatnak a szemed elé, amiket szabad szemmel sosem vehetnél észre. Készülj fel, hogy a híres épületek egy teljesen új oldalukat fogják mutatni feléd!

- Élőlények megfigyeléséhez: legyen szó szarvasokról, őzekről, énekesmadarakról, kisemlősökről vagy ragadozókról, mostantól mindent biztonságos távolságból szemlélhetsz, anélkül, hogy megzavarnád az állatokat.

- Horgászathoz, vadászathoz: a távcsővel könnyedén feltérképezheted a különféle nádasokat, akadókat, illetve észre tudod venni a vadakat. 

- Csillagászathoz, égi jelenségek vizsgálatához: tanulmányozhatod vele a csillagképeket, bolygóegyüttállásokat, valamint közelebbre hozhatsz egy holdfogyatkozást, csillaghullást is.

- Rendezvényekhez, sporteseményekhez, fesztiválokhoz: amint lehetőség lesz rá, vidd magaddal az egyszemes távcsövet és hozd a szemed elé az eseményeket! Még kedvenceid arckifejezéseit is le tudod vele olvasni, amit szabad szemmel, nagyobb távolságból képtelenség lenne.

01_21.jpg

2 egyszerű lépés és Tiéd remek áron, 4.990 Ft-ért a távcső! Ajándékba is elsőrangú ötlet!

Lásd új nézőpontból a világot! A távcső csúcs ajándékötlet karácsonyra is: lepd meg vele saját magad, párod, gyermeked, szeretteid!

Blogunk születésnapi akciójában mindössze 4.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

61_9.jpg

süti beállítások módosítása