Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így nyújtsd ki a hátad otthon: napi 2x5 perc alatt kiropogtat

Kényeztet, masszíroz, javítja tartásod - zseni fegyver a merev, sajgó hát ellen

2022. november 24. - naptermeke

Neked is sűrűn fáj a hátad, hasogat a derekad? Sokat ülsz gép előtt? Erről feltétlen tudnod kell!

A kellemetlen hát- és derékfájás egyaránt gyakori jelenség az ülő- és a nehéz fizikai munkát végzők esetében is. Mindkettő kegyetlenül meg tudja terhelni a gerincet és a deréktáji izmokat. Ha Téged is gyötört már hátfájdalom vagy szeretnéd megelőzni a kínzó tüneteket, akkor itt az ideje, hogy megismerj egy zseni módszert ellenük. 

hat2.jpg

Egy fizioterapeuták által is javasolt megoldással napi 2x5 perc alatt érezhető javulást érhetsz el, csökkentheted a fájdalmakat, valamint testtartásodon is javíthatsz.

Back Magic varázslatos derék- és háttámasz: kinyújt, kiropogtat és megmasszíroz!

Back Magic egy különleges kialakítású hátnyújtó pad, mellyel visszaállíthatod gerinced természetes görbületét, újra rugalmassá teheted lemerevedett izmaidat. Használd rendszeresen és hátad, derekad garantáltan hálás lesz majd érte: a fájdalom napról-napra mérséklődhet, újra szabadabban mozoghatsz.derek3.jpg

A deréktámaszt 88 akupresszúrás nyomóponttal látták el, melyek hatására a feszültség fokozatosan oldódik. Az ágyéki gerinctől induló masszírozó, vérkeringést-serkentő golyócskák hozzájárulnak ahhoz, hogy tested energiával töltődjön fel.58.gif

A Back Magic megnyújtja a gerincet, ezáltal leveszi a terhelést a porckorongokról. Ezzel azt éri el, hogy a gerinc mentén futó izmok ellazulnak, ami a fájdalom csökkenéséhez vezet. 

Hogyan kell használni?

A Back Magic-et nagyon egyszerűen tudod alkalmazni: helyezd egy stabil padlófelületre, állítsd be kezdetben a padlóhoz legközelebbi fokozatot, majd a derekaddal a szélesebbik oldalához közel feküdj rá először csak 2-5 percig. Lazíts, lélegezz egyenletesen, élvezd a nyújtást!59.gif

A Back Magic deréktámasz férfiak és nők számára is ajánlott vívmány a hát egészségéért. 38x16 cm-es méretű, strapabíró, remek minőségű eszköz. A padot használhatod otthon, irodában vagy autóban ülve egyaránt. Mivel kompakt és kis súlyú, így bárhová magaddal viheted. 

Nézd meg a videón, milyen jó vele a nyújtás:

Mennyi idő után érezhető a hatás?

A tapasztalatok szerint már első alkalommal érezheted pozitív hatását. A beszámolók szerint 3-5 napon belül jelentősen enyhülhet a „beállt hát” érzés, 2-3 hét rendszeres használattal látványosan javulhat a testtartás is, a korábbi görcsök nagymértékben csillapodhatnak.

59_1.jpg

Kiknek ajánlott ez a varázslatos deréktámasz?

- ülőmunkát végzőknek, irodai dolgozóknak, számítógép előtt ülőknek
- fizikai munkát végzőknek
- akik krónikus hátfájdalmaktól szenvednek
- profi és amatőr sportolóknak, aktív életmódot élőknek
- akik szeretnék megelőzni a hát-, gerinc- és vállfájdalmakat
- akik nem akarnak drága fizioterapeutás vagy kiropraktőr kezelésre költeni
- akik otthonukban vagy akár munka vagy vezetés közben szeretnének ellazulni, nyújtani 

05_31.jpg

Nyújtsd ki Te is gerinced könnyedén: a hátnyújtó pad most zseni áron egy ingyenes feliratkozás után!

Használd otthon, munkában vagy autóban is a Back Magic-et, és számolj le a kínokkal! Dőlj hátra és élvezd a nyújtást, tegyél hátad, gerinced, vállaid egészségéért! Tökéletes ajándékötlet a közelgő ünnepre saját magadnak, szeretteidnek.

A deréktámaszt a Nap Terméke blog 3 éves születésnapi akciójában most mindössze 5.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi két egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva. Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakoznod, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél):

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: nyomj az alábbi megrendelőlinkre és szerezd be most a Back Magic varázslatos deréktámaszt mindössze 5.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

03_33.jpg

süti beállítások módosítása