Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így nyújtsd ki a gerinced otthon: 10 perc alatt kiropogtat

Szuper trükk a merev, sajgó hátra - otthonra, irodába, autóba is remek

2022. november 10. - naptermeke

Kegyetlen hátfájás kínoz? Mutatjuk, hogyan ropogtasd ki gerinced!

Sokat ülsz számítógép előtt, ülőmunkát végzel? Netán gyakran kell nehéz tárgyakat cipelned? Bármelyik is igaz rád, egy biztos: a fokozott igénybevétel komolyan meg tudja terhelni a derekat és a gerincet. Ha Te is tapasztaltad már a beállt hát és derék kegyetlen érzését, akkor itt az ideje, hogy felvedd a harcot a kínok ellen. 
derekad1.jpg
Ne várd meg, míg állandó fájdalom jön létre! Sajnos csontkovácshoz nem mindenkinek van ideje és lehetősége eljárni, viszont egy ügyes, otthon is használható módszerrel megelőzheted és csökkentheted a hát- és derékfájdalmakat, súlyos tüneteket. Tarts velünk és tegyél most hátad egészségéért!

Back Magic derék- és háttámasz: kinyújtja, kiropogtatja és megmasszírozza sajgó tagjaid!

A Back Magic egy különleges kialakítású derék- és háttámasz, ami rövid időn belül képes mérsékelni a hátfájást, nyújtja a gerinced és visszaállítja annak természetes görbületét. Nagyban hozzájárul a lemerevedett hátizmok és vállízületek újra rugalmassá tételéhez.58.gif

Ha gyakran dolgozol számítógépnél, súlyos tárgyakat mozgatsz vagy már régóta krónikus hátfájás gyötör, a Back Magic nélkülözhetetlen számodra!

Hogyan működik?

A Back Magic megnyújtja a gerincet, ezáltal leveszi a terhelést a porckorongokról. Ezzel azt éri el, hogy a gerinc mentén futó izmok ellazulnak, ami a fájdalom csökkenéséhez vezet. 

derek3.jpg

88 darab akupresszúrás nyomóponttal látták el, amelyek hatására a feszültség folyamatosan oldódik. Ezek a kellemes, masszírozó, vérkeringést elősegítő golyócskák segítenek, hogy tested mihamarabb energiával töltődjön fel. Akár egy jó csontkovács: kinyújt, kiropogtat és megmasszíroz!

Hogyan kell használni?

A Back Magic használata rendkívül egyszerű: csak állítsd be kezdetben a padlóhoz legalacsonyabb fokozatot, majd a szélesebbik oldalához közelebb feküdj rá először csak pár percen keresztül. 51_4.jpg

Lazulj el, figyelj a légzésedre és élvezd a nyújtást! A háttámaszt székben ülve is használhatod, így pl. irodai székben vagy az autó ülésében is. Hölgyeknek és uraknak is ajánlott, 38x24 cm-es mérete révén bárki kényelmesen tudja használni. Könnyen hordozható, így mindenhová magaddal tudod vinni. 

Mennyi idő után érezhető a hatása?

A hátnyújtó pad hatását akár azonnal érezheted: a legtöbb használó 3-5 napon belül már komoly megkönnyebbülésről számolt be, 2-3 hét rendszeres nyújtás után pedig tovább javultak az eredmények. Ne várd meg, míg mozdulni sem tudsz a kínoktól: próbáld ki Te is a varázslatos deréktámaszt és előzd meg a súlyos fájdalmakat!

59_3.jpg

Nézd meg a videón, milyen jó vele nyújtani:

Kiknek javasolt a Back Magic ortopéd deréktámasz használata?

- akik állandó, szűnni nem akaró hátfájdalmaktól szenvednek
- irodai dolgozóknak, számítógép előtt ülőknek
- nehéz fizikai munkát végzőknek
- sportolóknak, aktív életmódot folytatóknak
- akik szeretnék elkerülni a hát-, gerinc- és vállfájdalmakat
- akik nem szeretnének drága fizioterapeutás vagy kiropraktőr kezelésre költeni
- akik otthonukban vagy akár munka közben szeretnének ellazulni, nyújtani

05_31.jpg

Számolj le a fájdalmakkal: a Back Magic háttámasz csak 5.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Szánj Te is napi 10 percet hátad, gerinced egészségére! Ropogtasd, nyújtsd ki gerinced biztonságosan a Back Magic-kel és számolj le a kínzó hátfájással! Ezt a csodálatos hátnyújtó padot most egy költséges masszőr vagy csontkovács kezelés árának a töredékéért érheted el oldalunkon egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi két egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva. Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakoznod, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél):

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: nyomj az alábbi megrendelőlinkre és szerezd be most a Back Magic ortopéd deréktámaszt mindössze 5.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

03_33.jpg

süti beállítások módosítása