Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így spórolhatsz a villanyon: a módszer, amiről egyre többen beszélnek

Utánajártunk, mivel csökkentheted fogyasztásod a mostani emelkedő árak idején

2022. október 08. - naptermeke

Fogyasztásmérővel csökkenhet a villanyszámla? Utánajártunk!

Az égbe szökő rezsiárak árnyékában mostanság gyakran szóba kerül a fogyasztásmérő készülék. Nem véletlen, hogy egyre több hazai és külföldi szakportál is foglalkozik vele. Tudd meg most, érdemes-e neked is használnod ilyen műszert, és hol szerezheted be könnyen!

fogy2.jpg
Miért jó a fogyasztásmérő?

Sokan gondolhatják, hogy elég felírni a villanyóra-állást vagy megnézni a havi számlákat, és máris tudjuk, mennyit fogyasztottunk. Azonban az elszámolás nem mutatja meg, hogy egyes eszközök pontosan mennyi villanyt használnak. Éppen ezért célszerű mérni a felhasznált áram mennyiségét egy fogyasztásmérő konnektorral. 03_9.jpg
Az ilyen konnektorok nagy előnye, hogy szinte azonnal lebuktatható velük valamelyik túlfogyasztó berendezés. Ha van pl. egy régi tévéd, mikród, hűtőd vagy mosógéped, és gyanakodsz, hogy valósággal eszi az áramot, akkor az LCD kijelzőről precízen megtudhatod, mennyi kWh áramot használ el a gyanús masina.02_16.jpg

Hogyan kell használni?

A fogyasztásmérő használata nagyon egyszerű: csak be kell dugni a fali konnektorba vagy egy elosztóba, majd csatlakoztatni hozzá a mérni kívánt eszközt. Ez lehet bármilyen 230V-tal üzemelő berendezés (pl. számítógép, TV, hajszárító, háztartási kisgép, szerszámgép, stb.). Ezután máris figyelheted a kívánt adatokat. Láthatod a mérés óta eltelt órákat vagy akár napokat, illetve megtudhatod eszközeid feszültségét, áramerősségét, frekvenciáját is.

05_12.jpg
Sőt, ami szuper hír, hogy az alábbi linken levő változat még forintban is ki tudja írni, hogy pontosan mennyit kell fizetned az elhasznált áramért. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy beállítod az áram aktuális tarifáját a készüléken. Ezután a fogyasztásmérő mindent kiszámol magától, így valós időben tudod követni az eseményeket. Mostantól semmi sem marad titokban, valóban elkezdheted a megtakarítást!

Bemutató videó:

Mennyit lehet vele spórolni?

Ha sikerül fényt deríteni egy áramzabáló berendezésre, akkor több dolgot is tehetsz: csökkentheted az üzemidőt, takarékosabb típusra tudsz váltani. A tudatos energiafelhasználás révén évente sok száz kWh áramot is meg tudsz spórolni, ami a mostani rezsiárak mellett már látványos megtakarítást eredményez.

fogy1.jpg
A fogyasztásmérő készülék hamar behozhatja az árát: nem véletlen, hogy egyre több háztartás, üzlet vagy iroda is él a lehetőséggel, hogy helyiségeiket ilyen műszerrel szereljék fel. Természetesen egy házban, lakásban vagy üzletben több wattmérőt is használhatsz, így több berendezést is megfigyelhetsz párhuzamosan.

Ez mind szép és jó… De vajon mennyibe kerül?

Szerencsére a legtöbb digitális fogyasztásmérő ára egy havi villanyszámla díjánál kevesebb, így sokak számára hozzáférhető. Jó hír, hogy az alábbi oldalon most mindössze 6.990 Ft-ért érheted el ezt a sokoldalú, pontos, forintos összeget is kiszámoló műszert:

RENDELD MEG ITT A FOGYASZTÁSMÉRŐT!

Ha Te is elkerülnéd a horror villanyszámlákat, akkor nem kérdés, hogy a fogyasztásmérő számodra is remek társ lesz a jövőben. A fenti linken most gyors kiszállítással lehet Tiéd, valóban kedvező áron, így szerintünk nem érdemes kihagyni.

Hozz egy jó döntést, válj tudatos energiafogyasztóvá!

08_6.jpg

süti beállítások módosítása