Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Meghökkentően jó ez a késélező: 10 mp alatt szuperéles lesz vele késed

Pár húzás és megújíthatod vele vágóeszközeid, szerszámaid is

2022. június 29. - naptermeke

Nem elég élesek a késeid? Megújítanád szerszámaidat? Tarts velünk és mutatjuk a trükköt!

A Te késeid sem mindig úgy vágnak, ahogy azt szeretnéd? Jó lenne, ha kedvenc bicskád, bárdod vagy szerszámod újra régi fényében tündökölne? Kicsorbult, életlen eszközökkel valóságos tortúra bármilyen feladat. Sőt, a tompa eszközök meg is csúszhatnak a felületen, ami könnyen balesethez vezethet.kes62.jpg

Ne kínlódj tovább kőkori élezőkkel, elavult módszerekkel! Elhoztuk számodra a késélezők legújabb generációját: a vadonatúj 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel akár 10 mp alatt, biztonságosan újíthatsz meg bármilyen kést vagy éles szerszámot. 

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - néhány húzással élessé teszi késeidet, szerszámaidat!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel pár húzással újíthatod meg késed, bicskád, bárdod, tőröd, szikéd, ollód vagy egyéb éllel rendelkező szerszámod. Titka a különleges, 3 fokozatú élezésben rejlik: a hagyományos élezőkhöz képest sokkal hatékonyabban tudsz vele dolgozni. Nem kell hozzá nagy erőkifejtés, sem különösebb szaktudás: úgy tervezték, hogy bárki könnyedén elboldoguljon vele. Biztonságos, gyors, öröm használni!kes70.jpg

Kipróbáltuk, bevált - nálad is működni fog!

Tudni kell, hogy mikor megérkezik a raktárunkba egy termék, azt minden esetben alapos tesztelésnek vetjük alá. A késélezőt kb. egy hétig nyüstöltük, és maximálisan felülmúlta várakozásainkat. Sokféle vágóeszközzel kipróbáltuk, mindegyiknek nagymértékben megjavította az élét, sőt, maga a penge is megújult, visszanyerte régi fényét. Az élezés után bárdunk a papírlapot immár könnyedén szelte, konyhai késünk a paradicsomot vágta fel egy mozdulattal. poszt1_21.jpg

Mitől ilyen hatékony ez a késélező? Mi az a 3 fázis?

A késélezőt 3 különböző élezőréteggel látták el, melyek mindegyike más-más folyamatért felel. Így a végeredmény lényegesen precízebb lesz, mint a hagyományos élezők esetében, késeid sokkal jobban fognak vágni, ráadásul ellenállóbbak is lesznek a karcolásokkal szemben.

1. Gyémántbevonatú fázis: ennél a legelső fázisnál a speciális, gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg elsimítja a repedéseket és megjavítja az élt.

2. Wolfram fázis: a középső, durvább élezésre képes wolfram-acél réteg segít élt képezni a pengének, mely így ideális "V" alakot ér el.

3. Kerámia fázis: a legutolsó fokozat polírozza, kifényesíti és extra élessé teszi a pengét.

kes20_1.jpg

Hogyan kell használni? 

Helyezd el stabilan az élezőt egy asztalon, majd fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot. Másik kezeddel húzd át a kést a kívánt fázison magad felé, finoman lenyomva, kb. 5 alkalommal, míg a megfelelő élt el nem éred. A legjobb hatáshoz ajánlott mind a 3 fázison sorban végigmenni. 

keselezo2-uj.gif

A használatot követően öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már ki is próbálhatod a makulátlanul éles, megújult eszközödet!

Ergonomikus, tartós kialakítás

A késélező gumibevonatos talpa csúszásmentes használatot, az ergonomikus markolat biztos fogást szavatol. Jobb és balkezesek egyaránt használhatják. Próbáld ki Te is és szeletelj, vágj, apríts, darabolj, filézz játszva megújult eszközeiddel! Otthonra, irodába, konyhákba, kifőzdékbe egyaránt ajánlott találmány.  

kes75.jpg

Nézd meg bemutató videónkat:

Nyári születésnapi ajánlat: késélező most csak 4.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Nyugdíjazd Te is régi, haszontalan élezőidet! A gyémántbevonatos élezővel újjávarázsolt késekkel akár egy népszerű sztárséf, olyan könnyen készíthetsz el bármit. 

Születésnapi ajánlatunk keretében most fél áron, 4.990 Ft-ért juthatsz hozzá ehhez az univerzális vívmányhoz. 

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!  kes12_2.jpg

süti beállítások módosítása