Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ez feltétlen legyen nálad utazáskor: városnézéshez, túrázáshoz is remek

Ismerd meg a távcsövek királyát - itt a nagy hatótávú, zsebben is elférő messzelátó

2022. június 27. - naptermeke

Te is imádsz utazni, városnézni, felfedezni új dolgokat?

Itt a kirándulószezon, nyáron még inkább igényünk, hogy minél jobban megismerjük a körülöttünk levő világot. Az emberi és természeti csodák felfedezése pótolhatatlan élményeket képes nyújtani. Szabad szemmel azonban nem mindig tudjuk olyan közelségből látni a dolgokat, ahogy azt mi szeretnénk.  tavcso6.jpg

Nagy és nehézkes duplacsöves távcsöveket viszont rengeteg nyűggel jár cipelni. Mit szólnál egy olyan kompakt messzelátóhoz, ami akár a zsebedben is elfér? Ismerd meg a vadiúj egyszemes távcsövet, amivel akár több kilométer távolságba is elláthatsz!

Egyszemes (monokuláris távcső) - vegyél bármit szemügyre, kiváló élességgel! 

Nem túlzás, hogy az egyszemes távcsővel egy új világ nyílhat meg előtted: akár közeli dolgokról, apróbb állatokról vagy növényekről, illetve távoli objektumokról van szó, mindent fantasztikus minőségben láthatsz. 01_25.jpg

Ez a hihetetlenül kompakt, könnyű, ám masszív felépítésű kukker elfér egy táskában vagy a zsebedben, így amikor szükség van rá, bármikor előveheted. Mostantól nem maradsz le semmilyen fontos eseményről, látnivalóról sem! 62_3.jpg

16x-os nagyításával még a több száz méterre levő dolgok is olyanok lesznek, mintha közvetlen előtted lennének. Precízen, könnyen állítható, dupla fókuszrendszere segít kiválasztani a szemednek és igényeidnek legmegfelelőbb beállítást. Az erős gumibevonat csúszásmentes, stabil fogást és vízállóságot biztosít. 

tavcso.gif

Pár gyakorlati példa, mi mindenhez használhatod az egyszemes távcsövet:

- Kiránduláshoz, túrázáshoz, kempingezéshez: ha Te is aktív életet élsz, ez a messzelátó nélkülözhetetlen eszköz számodra.

- Városnézéshez: a távcsővel olyan építészeti megoldások tárulhatnak a szemed elé, amiket szabad szemmel sosem vehetnél észre. 

- Élőlények megfigyeléséhez: legyen szó szarvasokról, őzekről, énekesmadarakról, kisemlősökről vagy ragadozókról, mostantól mindent biztonságos távolságból szemlélhetsz, anélkül, hogy megzavarnád őket.

tavcso9.jpg

- Horgászathoz, vadászathoz: a távcsővel könnyedén feltérképezheted a különféle nádasokat, akadókat, illetve észre tudod venni a vadakat. 

- Rendezvényekhez, sporteseményekhez, koncertekhez: vidd magaddal az egyszemes távcsövet rendezvényekre is, és hozd a szemed elé az eseményeket, lásd kedvenceid testközelből!

Nézd meg a videón, milyen szuperül láthatsz vele:

Az egyszemes távcső most csak 4.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Ha Te is sokat vagy a szabadban, ez távcső hatalmas segítségedre lesz. Fedezz fel eddig ismeretlen dolgokat, élvezd az éles képet és a kiváló nagyítást! Az egyszemes távcsövet most fél áron kapod meg, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 58_8.jpg

süti beállítások módosítása