Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Zseniális trükk a grill begyújtására: így lobbantsd be a lángot azonnal!

Villámgyors, biztonságos módszer, ahogyan még nem láttad - most bevezető ajánlattal

2022. június 21. - naptermeke

Te is szeretsz grillezni, sütögetni? Ezzel a találmánnyal megkönnyítheted a tűzgyújtást!

Grillsütésnél, nyársalásnál kritikus pont a tűz begyújtása. Faszén alkalmazásakor gyakran sokat kell várni, mire az kellően felmelegszik. A fújkálás, legyezés a legtöbb esetben nem igazán hatékony, a benzinnel történő locsolás pedig kellemetlen szagot áraszthat, nem is egészséges.grillfuvo1.jpg

Ismerj meg egy vadiúj, biztonságos megoldást, amivel gyorsabban és könnyebben meggyújthatod a tüzet. Az elektromos grillfúvóval elegendő oxigénhez juttathatod a parazsat, így az rövid időn belül felizzik.

Elektromos grillfúvó - a tűzgyújtás sosem volt még ilyen egyszerű!

Az elektromos grillfúvóval pofonegyszerűvé teheted a tűzgyújtást. Legyen szó bármilyen tűzhelyről, kellő mennyiségű levegőt biztosíthatsz ahhoz, hogy minél előbb felizzon a kívánt láng.bbq-grillfuvo.gif

Hogyan működik?

Csak kapcsold be, irányítsd a tűzhely felé a szénre vagy a fára, és a készülék ventilátora máris nagy erővel, koncentráltan kezdi el fújni a levegőt, ezzel elősegítve a lángok gyors fellobbanását. Az elektromos grillfúvó használatával perceken belül elkezdheted a sütést.  A különféle begyújtó folyadékokkal ellentétben ez sokkal biztonságosabb, ráadásul zavaró szagok sem szabadulnak fel.03_34.jpg

Ez a hatékony fújtató eszköz rendkívül masszív, erős felépítésű. Rozsdamentes acélból készült, hosszú fúvókájával könnyen hozzáférhetsz a parázshoz. Vezeték nélkül, 1 db „D” típusú góliátelemmel működik.

Mi mindenhez használhatod az elektromos grillfúvót?

- grilltűzhelyhez
- tábortűzhöz, nyársaláshoz
- kandallóhoz
- kályhához, sparhelthez
08_38.jpg

A grillfúvó mindenkinek ajánlott, aki szeret grillezni, nyársalni, és egy biztonságos, könnyen használható megoldásra vágyik a tűzgyújtáshoz. 

Fantasztikus bevezető ajánlat: a grillfúvó most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után

Könnyítsd meg életed ezzel a zseniális találmánnyal! Csökkentsd le a sütéssel töltött időt, és élvezd a fenséges, parázson sült ételeket családod, barátaid társaságában!

Ideális társ otthonra, nyaralóba, utazásokhoz, kempingezéshez egyaránt. Kompakt méretének hála, mindig veled lehet. Az elektromos grillfúvót most fantasztikus árelőnnyel érheted el egy ingyenes feliratkozás után. 

Mit kell tenned? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a grillfúvót mindössze 3.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

fejlec01_7.jpg

süti beállítások módosítása