Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Neked is leesik az állad, ha kipróbálod ezt a távcsövet

Itt a zseniális messzelátó: nyaraláshoz, városnézéshez feltétlen vidd magaddal!

2022. június 13. - naptermeke

Te is imádsz kirándulni, túrázni vagy városnézni? Szeretsz új dolgokat szemügyre venni? Ezt imádni fogod!

Itt a nyár, sokat lehetünk odakint, végre felfedezhetünk új helyeket, tájakat, számos természeti és ember alkotta csodát. Azonban szabad szemmel nem mindig tudjuk úgy szemügyre venni a dolgokat, ahogy szeretnénk. Mit szólnál, ha mától úgy láthatnád a világot, ahogy eddig még sosem?

7_11.jpg

Az új egyszemes távcsövet akár a zsebedbe is berakhatod, mindig veled lehet: nem túlzás, hogy egy új dimenzió nyílhat meg vele előtted. Olyan dolgokat is észrevehetsz, amiket nélküle képtelenség lenne.

Egyszemes (monokuláris) távcső - 16x-os nagyítású, vízálló messzelátó, éles képpel

Végre egy távcső, amit nem lesz nyűg magaddal hordani: ez a hihetetlenül kompakt, könnyű, ám masszív felépítésű kukker elfér egy táskában vagy akár a zsebedben, így amikor szükség van rá, bármikor előveheted. Mostantól nem maradsz le semmilyen fontos eseményről, látnivalóról sem! 01_25.jpg

16x-os nagyításával még a több száz méterre levő dolgok is olyanok lesznek, mintha közvetlen előtted lennének. Precízen, könnyen állítható, dupla fókuszrendszere segít kiválasztani a szemednek és igényeidnek legmegfelelőbb beállítást. Az erős gumibevonat csúszásmentes, stabil fogást és vízállóságot biztosít. 

tavcso.gif

52 mm-es átmérőjű, minőségi objektívje kristálytiszta, becsillanás-mentes, éles képet nyújt számodra, akár 8000 m távolságba is elláthatsz vele. 22°-os látószöge révén nem veszítesz semmit szem elől. A nagy fényerejű optika gondoskodik róla, hogy nappal, esőben, szürkületben, ködös időben is használhasd. 

50_6.jpg

Legyél egyedül vagy társaságban, egy biztos: a távcsőben látott tájak, természeti képződmények bárkit le fognak nyűgözni rövid időn belül! Mindenkinek ajánlott, aki szeretné jobban megismerni környezetét, a természetet. Akár egy hétköznapi kempingezést, erdei sétát is képes felejthetetlen emlékké varázsolni. 

Nézd, milyen remek képet ad:

Mi mindenhez használhatod az egyszemes távcsövet?

- kiránduláshoz, túrázáshoz
- városnézéshez
- kempingezéshez
- horgászathoz, vadászathoz
- állatok, növények vizsgálatához
- távoli objektumok megfigyeléséhez
- koncertekhez, fesztiválokhoz, egyéb rendezvényekhez
- színházba, sporteseményekre
- égi jelenségek (pl. holdfogyatkozás) vizsgálatához

tavcso9.jpg

Jól látod: az egyszemes távcső most csak 4.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Ismerj meg új tájakat, dolgokat, élvezd az éles képet és a kiváló nagyítást! Az univerzális egyszemes távcsövet most születésnapi akciónk keretében fél áron kapod meg, ha csatlakozol hírlevelünkhöz.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, kerti, autós, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 58_8.jpg

süti beállítások módosítása