Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Óriási nyári szúnyogháló vásár: így zárd ki a zavaró rovarokat!

Végre itt egy könnyen felszerelhető, kedvező árú típus, amit imádni fogsz

2022. június 07. - naptermeke

Nálad is sok a rovar nyáron? Eleged van a berepülő, bemászó szúnyogokból, legyekből, bogarakból?

Hozzád is sok rovar jut be a házba, lakásba, nyaralóba? Ha nem megfelelő a szúnyoghálód, akkor a különféle legyek, bogarak könnyen bemászhatnak, berepülhetnek és megkeserítik a mindennapokat.szunyoghalo1.jpg

Légycsapókkal, mérgekkel és különféle csapdákkal való kísérletezgetés helyett legjobb, ha teljesen ki tudod zárni a kártevőket. A legújabb tépőzáras szúnyoghálóval egyszerűen és hatékonyan tarthatod távol az irritáló rovarokat. Fedezd fel a Mosquito Stop-ot és óvd meg házad, lakásod és nyaralód a nem kívánt betolakodóktól!

Mosquito Stop tépőzáras szúnyogháló - nagyszerű védőpajzs a rovarok ellen!

A Mosquito Stop szúnyoghálóval megkímélheted saját magad és szeretteid a fájdalmas rovarcsípésektől. Képzeld el, milyen jó lesz, hogy végre bátran aludhatsz nyitott ablaknál egész nyáron: otthonod folyamatosan szellőzhet, az idegesítő, zümmögő rovarok viszont kint maradnak!12_11.jpg

Egyszerű, tépőzáras elve révén villámgyorsan telepítheted bármilyen ablakkeretre. A szúnyogháló 130x150 cm-es méretű, ollóval a kívánt méretre szabhatod. Minőségi és tartós poliészter anyaga miatt ellenáll a sérüléseknek, hosszú időn át szolgálhat. Nagy előnye, hogy bármikor levehető, újra felhasználható, továbbá mosható, vasalható.szunyoghalo_fejlec1.jpg

Hogyan kell felszerelni?

Csak néhány lépés, és már kész is vagy:

1. Tisztítsd meg, portalanítsd és zsírtalanítsd a kívánt ablakkeretet.
2. Ragaszd fel az öntapadós csíkot az ablakkeretre.
3. Helyezd rá a szúnyoghálót enyhén ráfeszítve a tépőzárra, majd simítsd ki a ráncokat.
4. A felesleges részeket vágd le ollóval és már kész is vagy!

06_10.jpg
Ha nem közvetlen az ablakkeretre szeretnéd felrakni, akkor tetszőleges keretet is készíthetsz hozzá. A hálót télire ajánlott levenni és eltenni, így megőrizheted tartósságát.

Milyen állatok ellen hatásos?

- szúnyogok
- legyek
- darazsak
- pókok
- egyéb bogarak
- rágcsálók

szunyoghalo2.jpg

Nézd meg itt, milyen gyorsan felrakható:

Tegyél a nyugodt nyári napokért: most minden csomagban 3 db szúnyogháló, szuper áron!

Számolj le a zavaró éjszakai zümmögéssel és a rovarcsípésekkel, fékezd meg a beszökni kívánó ízeltlábúakat! A csomagban a felszereléshez szükséges tépőzáras tapadócsíkot is megtalálod. Sőt: most minden csomagban 1 helyett 3 db szúnyóghálót kapsz szuper áron. Mindössze annyit kell tenned, hogy ingyenesen feliratkozol hírlevelünkre.

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni háztartási, kerti, autós, műszaki ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Mosquito Stop tépőzáras szúnyoghálót 3 db-os csomagban 3.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

11_21.jpg

süti beállítások módosítása