Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így nyújtsd ki a hátad otthon: napi 2x5 perc elég hozzá

Fantasztikus módszer a fájó hátra: kinyújt, kiropogtat, megmasszíroz!

2022. június 03. - naptermeke

Téged is hát- és derékfájás kínoz? Ne szenvedj tovább, egy zseni eszközzel otthon is kinyújthatod a gerinced!

Sokat ülsz számítógép előtt? Netán fizikai munkát végzel, nehéz tárgyakat mozgatsz? Bármelyik csoportba is tartozol, az biztos, hogy gerinced, hátad óriási megterhelésnek van kitéve. A görnyedt háttal ülés, illetve a nagy igénybevétel állandó hátfájáshoz vezethet.derek6.jpg

Ne várd meg, míg a fájdalom súlyosbodik! Sajnos csontkovácshoz nem mindenkinek van ideje és lehetősége eljárni, viszont egy ügyes, otthon is használható módszerrel megelőzheted és csökkentheted a hátfájdalmakat, súlyos tüneteket. Tarts velünk és tegyél most hátad egészségéért!

Back Magic derék- és háttámasz: kinyújtja, kiropogtatja és megmasszírozza fájó tagjaid!

A Back Magic egy speciális kialakítású derék- és háttámasz, ami rövid időn belül képes mérsékelni a hátfájást, nyújtja a gerinced és visszaállítja annak természetes görbületét. Nagyban hozzájárul a lemerevedett hátizmok és vállízületek újra rugalmassá tételéhez.59.gif

Ha gyakran dolgozol számítógépnél, súlyos tárgyakat mozgatsz vagy már régóta krónikus hátfájás gyötör, a Back Magic nélkülözhetetlen számodra!

Hogyan működik?

A Back Magic megnyújtja a gerincet, ezáltal leveszi a terhelést a porckorongokról. Ezzel azt éri el, hogy a gerinc mentén futó izmok ellazulnak, ami a fájdalom csökkenéséhez vezet. 

58.gif

A deréktámasz 88 akupresszúrás nyomópontot tartalmaz, melyek hatására a feszültség fokozatosan oldódik. Az ágyéki gerinctől induló masszírozó, vérkeringést-serkentő golyócskák hozzájárulnak ahhoz, hogy tested energiával töltődjön fel.

derek3_1.jpg

Hogyan kell használni? 

Mi sem egyszerűbbhelyezd egy stabil padlófelületre, állítsd be kezdetben a padlóhoz legközelebbi fokozatot, majd a derekaddal a szélesebbik oldalához közel feküdj rá először csak 2-5 percig. Lazíts, lélegezz egyenletesen, élvezd a nyújtást!51_4.jpg

A tapasztalatok szerint már 3-5 nap után érezheted a jótékony változást, a fájdalom enyhülését. 2-3 hét rendszeres használattal látványosan javulhat a testtartásod, megszűnhet az izommerevség. A deréktámaszt használhatod a padlón, jógagyakorlatként, székben ülve az irodában vagy akár autóban is.

59_3.jpg

Hölgyeknek és uraknak is ajánlott, 38x24 cm-es mérete révén bárki kényelmesen tudja használni. Könnyen hordozható, így mindenhová magaddal tudod vinni.

Nézd meg a videón, milyen öröm vele a nyújtás:

Kiknek javasolt a Back Magic ortopéd deréktámasz használata?

- akik állandó, szűnni nem akaró hátfájdalmaktól szenvednek
- irodai dolgozóknak, számítógép előtt ülőknek
- nehéz fizikai munkát végzőknek
- sportolóknak, aktív életmódot folytatóknak
- akik szeretnék elkerülni a hát-, gerinc- és vállfájdalmakat
- akik nem szeretnének drága fizioterapeutás vagy kiropraktőr kezelésre költeni
- akik otthonukban vagy akár munka közben szeretnének ellazulni, nyújtani

05_31.jpg

A fájdalmaknak lőttek: legyen Tiéd a Back Magic mindössze 5.990 Ft-ért!

Használd otthon, munkában vagy autóban is a Back Magic-et, és számolj le a kínokkal! Dőlj hátra és élvezd a nyújtást, tegyél hátad, gerinced, vállaid egészségéért! A deréktámaszt a Nap Terméke blog 2 és féléves születésnapi akciójában most mindössze 5.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi két egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva. Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakoznod, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél):

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: nyomj az alábbi megrendelőlinkre és szerezd be most a Back Magic ortopéd deréktámaszt mindössze 5.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

03_33.jpg

süti beállítások módosítása