Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Fedezd fel a közeli éleslátás titkát: zseni újdonság érkezett

Olvass, gépezz, telefonozz mostantól anélkül, hogy hunyorognod kellene!

2022. június 01. - naptermeke

Te sem látsz mindig jól közelre? Van már olvasószemüveged, de nem vagy vele elégedett?

Nem mindig látod jól az apró betűket? Gyakran kell hunyorognod számítógép, telefon használata közben? Sajnos a normál olvasószemüvegek csak kb. 40 centire adnak éles képet, ami a mai modern igényekhez nem mindig elegendő. onepower5_1.jpg

Ugye nem akarsz tovább hunyorogni, folyton cserélgetni különböző erősségű olvasószemüvegeidet? Ügyes mérnökök felmérték a modern kor elvárásait, és megalkották azt a találmányt, amivel több közeli távolságba is éles képet kaphatsz. Fedezd fel most és élvezd a tiszta közeli látás minden előnyét!

One Power többfunkciós olvasószemüveg: +0.5-től +2.5-ös dioptriáig tökéletesen láthatsz vele

A One Power névre hallgató forradalmian új olvasószemüveggel gyerekjáték lesz elolvasni a kisebb betűket, jól látni mobilod, számítógéped képernyőjét, varrni, barkácsolni, behajtani apró csavarokat.

9html-uj06.jpg

Úgy alakították ki, hogy mobilozásnál, monitor vagy tablet előtt is jól láss vele. Sőt, távolabbra sem nyújt olyan bántóan elmosódott képet, mint a hagyományos olvasószemüvegek. Így nem kell folyton le-fel igazgatnod, ha pl. a szoba vagy a kert másik végébe szeretnél átnézni. 

Mitől olyan különleges a One Power szemüveg?

A One Power-t rugalmas fókuszú lencsékkel látták el: ezekkel a forradalmi kialakítású Flex Focus nevű lencsékkel szemeid mindig a számukra megfelelő éles pontot találják meg.

onepowergif1.gif

Ha a szemed +0.5 és +2.5-ös dioptria között van, akkor kifogástalanul láthatsz vele. Így bármerre is pillantasz, jól fogod látni a közvetlenül előtted, és a kicsit messzebb levő dolgokat is. Nem kell semmit állítgatnod rajta, egyszerűen vedd fel, mint egy hagyományos szemüveget, és máris olvashatsz, szerelhetsz, varrhatsz, számítógépezhetsz, telefonozhatsz. 

905.jpg
Képzeld csak el, milyen csodálatos lesz, hogy innentől kezdve nem lesz szükséged több szemüvegre, jól láthatsz közvetlen közelre és kartávolságba is. Nincs több hunyorgás, nem fogod megerőltetni a szemed!

07_28.jpg

Ha csak most ismerkedsz az olvasószemüvegek világával, és nem szeretnél súlyos tízezreket csak 30 cm-es távolságba használható szemüvegre költeni, a One Power akkor is ideális választás számodra.

Divatos külső, hölgyek és urak is használhatják

A One Power tervezésekor arra is figyeltek, hogy divatos, emellett könnyű kialakítást kapjon. Stílusos, enyhén lekerekített fekete kerete szinte mindenkinek jól áll! Olyannyira kényelmes, hogy akár egész nap rajtad lehet, nem fog zavarni a viselése.9html-uj05.jpg

Uniszex külseje révén hölgyek és urak is bátran hordhatják, fiataloktól az idősekig egyaránt. Minőségi műanyaglencséi karcmentesek, szára is strapabíró kiképzésű. Viseld Te is otthon, munkában vagy bármilyen nyilvános helyen, és tapasztald meg az éleslátás örömét!

99.jpg

Nézd, milyen jól használható a gyakorlatban:

Jól látod: a One Power többfunkciós olvasószemüveg most csak 5.990 Ft minden feliratkozónak! 

Olvass, számítógépezz, telefonozz anélkül, hogy folyton szemüveget kellene cserélgetned: születésnapi ajánlatunknak hála, most egy szaküzletben található szemüveg árának töredékéért juthatsz hozzá ehhez a sokoldalú vívmányhoz.

Lepd meg saját magad, párod, szeretteid a közeli éleslátás szabadságával! A Nap Terméke blognak köszönhetően a One Power többfunkciós olvasószemüveghez most fél áron juthatnak hozzá, akik feliratkoznak email hírlevelünkre.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést…

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a One Power olvasószemüveget 5.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, azt követő munkanapon postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

54_3.jpg

süti beállítások módosítása