Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Ezzel többé nem égeted oda a húst grillezésnél

Itt a grillszezon: így készíts ínycsiklandó ételeket egy ügyes találmánnyal

2022. május 28. - naptermeke

Imádod a fenséges grill ízeket? Itt a trükk a még finomabb ételekért!

Jön a nyár, berobbant a grillszezon is: nem csoda, hogy rengetegen választják a sütésnek ezt a formáját a szép időben. Amellett, hogy isteni finom fogásokat lehet készíteni a szabadtűzön, remek baráti, családi programot is biztosíthat egy jó grillparti. bbq10.jpg

Azonban maga a sütés sok nehézségbe ütközhet: könnyen leéghetnek vagy leeshetnek a parázsra az ételek, ha nem vigyázol. Ráadásul a tűzhely tisztítása felér egy kínzással: lesúrolni az odaragadt ételmaradékot nagyon sok időbe és fáradságba telhet. bbq1_1.jpg

Ismerős látvány? Mutatjuk, hogyan kerüld el a fárasztó takarítást!

Tedd egyszerűvé a grillezést egy mozdulattal! Megérkezett egy ügyes találmány, mellyel ínycsiklandóan finomakat süthetsz anélkül, hogy odakapna vagy leesne az étel!

Tapadásmentes BBQ grill sütőlap - nem ragad, nem potyog le vele az étel, a finom szaft is megmarad

A BBQ grill sütőlappal gyerekjáték lesz bármit elkészíteni a grillen. Csak tedd rá a rácsra, pakolj rá mindenféle finomságot, amit szeretnél: tehetsz rá húsokat, kolbászt, sajtot, zöldségeket, lepényt vagy akár tojást is. Az ételek sokkal hamarabb megsülnek, ráadásul a finom szaft sem csurog le a grill lapról. 

bbqgif_1.gif

A sütőlap tapadásmentes bevonatának köszönhetően nem ragadnak le, nem égnek oda a fogások, mindent egy mozdulattal megfordíthatsz. Sőt, mivel szupervékony kialakítású, ezért hasonló grillcsíkok jelentkeznek a húsokon, mint normál rácsos sütésnél. bbq3_2.jpg

Mitől ilyen hatékony?

A BBQ grill lap teflonbevonatú, üvegszálas szövete ellenáll a nagy hőnek, 100%-ig tapadásmentes felületet biztosít. Minden egészségügyi szabványnak megfelelő, biztonságosan használható, szagtalan eszköz. 
63_7.jpg

40x33 cm-es méretű, így számos finomság ráfér. Langyos vízzel, csap alatt villámgyorsan tisztítható. Faszenes, elektromos, gázos grillsütőn egyaránt használhatod. 

fejlec2_11.jpg

Gondolj bele, milyen csodás lesz, hogy elfelejtheted a végeláthatatlan súrolást, tisztán tarthatod sütődet. A BBQ grill sütőlapon készült ételek után garantáltan megnyalja mindenki a 10 ujját!

Nézd, milyen álomszerű vele a grillezés:

Mi mindent süthetsz a sütőlapon?

- húsokat
- kolbászt
- halat
- zöldségeket
- gyümölcsöket
- tojást
- palacsintát, pizzát, lepényeket
- sajtot
- egyéb finomságokat bbq8.jpg

Süss Te is eszméletlen finomakat, kerüld el az odakapást!

Blogunk 2 és féléves születésnapi akciója alkalmából most fergeteges árelőnnyel, mindössze 2.990 Ft-ért lehet Tiéd a 2 db sütőlapot is tartalmazó csomag, ha feliratkozol hírlevelünkre. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

A feliratkozás teljesen ingyenes, ettől kezdve a jövőbeni akcióinkról is azonnal értesülhetsz. A leiratkozás csak egy kattintás.

2. lépés: kattints az alábbi linkre és rendeld meg a 2 db-os BBQ grill sütőlap csomagot mindössze 2.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

10_17.jpg

süti beállítások módosítása