Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Láttad már? Őrülten jó napelemes szökőkút érkezett kertbe, teraszra

Ez a nyár slágere: forog, lebeg, fröcsköl a vízen, mindenki imádja

2022. május 26. - naptermeke

Megérkezett az idei nyár újdonsága: látványos kerti csobogó/szökőkút kertbe, teraszra, erkélyre

Végre itt a jó idő, sokat vagyunk kint a kertben, teraszon vagy erkélyen. Mit szólnál, ha mostantól neked is lehetne saját kültéri csobogód, amivel feldobhatnád környezeted? Egy zseniális találmánnyal élettel töltheted meg otthonod!napelemes2gifuj.gif

Ismerd meg a napelemes szökőkutat: mostantól mesebeli hangulatot varázsolhatsz bárhova, ahova csak szeretnéd. Mindössze egy kis napfényre és egy vízzel teli edényre, kaspóra vagy hordóra lesz szükséged, és máris élvezheted a víz elképesztően látványos és megnyugtató csobogását!

Napelemes szökőkút - automata csobogó, ami a víz felszínén lebeg, forog és fröcsköli a vizet!

A napelemes szökőkúttal pillanatok alatt felélénkítheted kerted, udvarod. Ez egy rendkívül mutatós dekoráció, ami jó hatással van a testre és a lélekre: a csobogó víz hangja és látványa mellett élmény a pihenés, lazulás.01_28.jpg

Jó hír, hogy bármilyen vízfelszínt életre kelthetsz vele. Legyen szó medencéről, kerti tóról, itatóról vagy vízgyűjtő hordóról, a szökőkút otthonosan érzi magát mindenhol. Kialakításának csak a képzelet szabhat határt: körbe is díszítheted pl. kövekkel, így még tovább emelheted a pompáját.

napelemes1-gif-best_1.gif

A szökőkutat a madarak is imádni fogják. Miután beüzemeled, a nyári forróságban biztosan rátalál majd néhány gyönyörű énekesmadár, hogy jókedvűen fürdőzzön alatta!

9kuruc1.jpg

A szökőkút csodaszép a pillangóknak és az ártalmatlan méheknek is frissítő oázist nyújthat. Neked csak annyi a dolgod, hogy hátradőlj és élvezd a csobogó, valamint a természet adta mesés panorámát.

Nézd meg itt, milyen látványos:

Hogyan kell használni a napelemes szökőkutat?

A szökőkút használata rendkívül egyszerű: nem kell hozzá semmilyen akkumulátor, kábel, kizárólag a nap erejével működik. Néhány lépésben, a mellékelt fúvókával és szórófejekkel könnyedén összerakhatod.

09_15.jpg

Csak helyezd rá a kívánt vízfelületre, és napsütés hatására a beépített szolár panelek a készülék alján levő szivattyút azonnal elindítják, ami így máris elkezdi kb. 50 cm magasra pumpálni a vizet.

08_32.jpg

A vízsugár intenzitása és magassága függ a nap erejétől, ezért ajánlatos olyan helyre tenni, ahol tartósan, közvetlenül éri a fény.

Dizájnos kialakítás, hosszú élettartam

A készülék 16 cm átmérőjű, rendkívül dizájnos külsejű, bármilyen kertbe jól illeszkedik. Többféle szórófejével különböző permetezési módokat állíthatsz be. A csobogó napeleme 20.000 óra teljesítménnyel bír, így hosszú éveken át szolgálhat kertedben. Próbáld ki Te is, és lazíts mellette a forró nyári napokon!

11_16.jpg

Miért érdemes neked is a napelemes szökőkutat használnod?

- mert egy csodálatos kerti díszhez juthatsz általa
- mert remek hangulatot teremthetsz vele udvaron, teraszon, erkélyen
- mert a csobogó víz látványával és hangjával nyugtató hatást érhetsz el
- mert nem kell hozzá külön vezeték, elem vagy akkumulátor
- mert madáritatónak is tökéletes
- mert többféle szórási üzemmódot is beállíthatsz vele
- mert hosszú éveken át, üzemeltetési költség nélkül használhatod
- mert most fantasztikus nyári kedvezménnyel érheted el nálunk

11_17.jpg

A saját szökőkút nem álom többé: válaszd ezt a környezetbarát, önműködő, lebegő készüléket és élvezd a csobogó víz hangulatát!

Díszítsd fel Te is kerted, teraszod, udvarod, erkélyed ezzel az ámulatba ejtő csobogóval! A napelemes szökőkút most különleges születésnapi akcióban csak 5.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után! Nézzük, hogyan tehetsz szert a kedvezményre!

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni kerti, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre és rendeld meg a napelemes szökőkutat mindössze 5.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

15_8.jpg

süti beállítások módosítása