Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Minden 3. embert érint ez a lábujj betegség - így tegyél ellene!

Itt vannak az okok és egy zseniális fegyver a szép lábakért

2022. május 10. - naptermeke

2 gyakori lábujj-elváltozás, ami tavasszal és nyáron is sok gondot okozhat

Magyarországon nagyjából minden harmadik embert érint a lábujjak elváltozása. Ezek közé tartozik a bütyök és a kalapácsujj is. Sokan emiatt nem szívesen járnak nyitott cipőkben még a legnagyobb melegben sem. A ferdén álló ujjak az esztétikai gondok mellett számos betegséghez is vezethetnek. toe16.jpg

A bütyökben és a kalapácsujjban is közös, hogyha nem figyelünk oda rá időben, súlyos gyulladást, vérhólyagot vagy akár mozgásképtelenséget is okozhat. Előrehaladott állapotban már csak műtéttel és fájdalmas, hosszú rehabilitációval kezelhető.

Ne késlekedj, tegyél most lábaid szépségéért és egészségéért! Most van a legjobb időpont, hogy lábujjaid visszanyerjék természetes helyzetüket, hogy aztán nyáron újra bátran járhass nyitott cipőkben.

Toe Corrector lábujj távtartó - rövid időn belül segít kiegyenesíteni a lábujjakat!

A rendkívül puha szilikonból készült Toe Corrector lábujjaidat fokozatosan a megfelelő irányba állítja. Legyen szó bütyökről vagy kalapácsujjról, már néhány hét vagy hónapon belül látható változást érhetsz el. Mindezt otthon, pihenés, alvás vagy akár munka közben!

lab3_2.jpg

Hogyan működik?

A Toe Corrector 5 gyűrűje mindegyik lábujjadat elválasztja és természetes helyzetébe kényszeríti. Ezáltal az ujjak napról-napra kezdenek visszaállni eredeti pozíciójukba. Csökken a kidörzsölés kockázata, a fájdalom is fokozatosan enyhül. Azt fogod észrevenni, hogy könnyebb lesz a járás, stabilabb lesz az egyensúlyod, ráadásul a testtartásod is javulhat. lab4_1.jpg

Hogyan kell használni a lábujj távtartót?

A Toe Correctort pillanatok alatt felveheted: csak húzd fel az ujjaidra egyesével, és máris elkezdi jótékony hatását. Mindkét lábra kiváló, cipő alatt, zokniban is hordhatod. Mivel univerzális méretű, hölgyek és urak számára is alkalmas. labujj2_1.gif

A Toe Correctort a legjobb eredményhez ajánlott minden nap hordani. Az első héten elegendő napi 10 perc, hogy lábak megszokják a viselést. Ezt követően tovább is hordható, minimum napi 60 perces használattal már látványos eredmény érhető el pár héten belül. A tapasztalatok szerint 1 hónap elteltével a legtöbb használónál érezhetően mérséklődnek a fájdalmak. Jó hír, hogy olyannyira kényelmes, hogy egy idő után fel sem tűnik, hogy rajtad van! 

Nézd, milyen könnyű felvenni:

Kiknek ajánlott a Toe Corrector szilikonos lábujj távtartó?

- mindenkinek, akik rövid úton szeretnék megelőzni a lábfájdalmakat
- akik szeretnék elkerülni a bütyköt, kalapácsujjat, ízületi gyulladást
- akiknél már elkezdett a bütyök vagy kalapácsujj kialakulni
- akik szeretnének javítani lábaik szépségén
- sokat gyaloglóknak, kirándulóknak, sportolóknak, aktív életmódot élőknek
- állómunkát végzőknek (pl. boltosok, fodrászok, takarítók, pincérek)
- akiknek sokat kell magas sarkú cipőt viselniük
- időseknek, ízületi panaszokban szenvedőknek
- mindenkinek, akik szeretnének javítani egészségükön, testtartásukon, járásukon4_4.jpg

Legyenek Neked is szép lábaid nyárra! Egy pár lábujj távtartó most csak 3.990 Ft!

Szépítsd meg Te is lábaidat a Toe Corrector segítségével, számolj le a fájdalmakkal, a csúf bütyökkel és kalapácsujjal! Születésnapi akciónk keretében minden csomagban 1 pár (2 db) lábujj távtartót kapsz mindössze 3.990 Ft-ért.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre az alábbi űrlapon vagy linken:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a Toe Corrector lábujj távtartót 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

61_10.jpg

süti beállítások módosítása