Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Kegyetlenül jó ez a késélező: 10 mp alatt szuperéles késeket kapsz

Késre, bárdra, bicskára, szerszámokra is remek megoldás, imádni fogod

2022. május 09. - naptermeke

Nem akarsz többé tompa késekkel, szerszámokkal szenvedni? Itt a felmentősereg!

Épp főznél, szerelnél, barkácsolnál, de nem elég élesek a késeid, szerszámaid? Életlen eszközökkel merő kínlódás tud lenni bármilyen feladat. Sőt, a tompa pengék könnyen sérülést is okozhatnak: hamarabb megcsúsznak a felületen, ami nagyon veszélyes, egy pillanat alatt megvághatod velük magad. poszt01_6.jpg

Ismerős látvány? Trancsírozás helyett mutatunk jobb megoldást!

Sajnos a régi típusú késélezők nem minden késhez jók, ráadásul ha nem vagy elég ügyes, örökre tönkre is teheted velük a pengét. Ne küszködj tovább: elhoztuk számodra az egyszerűen használható, biztonságos és hatékony késélezőt: ezzel a 3 fázisú újdonsággal könnyedén megújíthatsz bármilyen kést, ollót vagy éllel rendelkező szerszámot!

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - másodpercek alatt visszakaphatod eszközeid régi élét!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel néhány húzással szinte olyan élesek lehetnek a pengék, mint új korukban! Különlegessége az egyedülálló 3 fokozatú élezésben rejlik: a hagyományos élezőkhöz képest sokkal hatékonyabban tudsz vele dolgozni. Nem kell hozzá nagy erőkifejtés, sem különösebb szaktudás - úgy tervezték, hogy bárki könnyedén elboldoguljon vele. Biztonságos, gyors, öröm használni!

kes70.jpgMit jelent a 3 fázisú technológia?

A késélező élezőfeje 3 vájattal van ellátva, melyek különféle jótékony hatást fejtenek ki a pengére. Ez a 3 fázis együttes erővel teszi késeidet, szerszámaidat élesebbé, csillogóbbá, ellenállóbbá. A normál élezőkkel szemben lényegesen precízebben lehet vele élezni, anélkül, hogy kárt tennél a pengében. kes21.jpg1. Az első fázisért a gyémántszemcsékkel bevont fej felel: ez az előkészítő szakasz képes még a sérült, kicsorbult, elhajlott élű késeket is megjavítani. Mivel a gyémánt a legerősebb csiszolóanyag, ezáltal a repedések is eltűnnek!

2. A wolfram fázisban történik az él képzése. Ez a legfontosabb fázis, ekkor éri el a penge éle az ideális "V" alakot. A szupererős fejjel a keményebb késeket is pillanatok alatt megélezheted!

3. A végső fázis a polírozás: ez a kerámia élezőfejjel történik. Ez biztosítja, hogy a penge fényes, extra éles és karcálló legyen.kes13_1.jpg

Előtte-utána: mostantól késeid úgy vágnak majd, ahogy szeretnéd!

Hogyan kell használni? 

Helyezd el stabilan az élezőt egy asztalon, majd fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot. Másik kezeddel húzd át a kést a kívánt fázison magad felé, finoman lenyomva, kb. 5 alkalommal, míg a megfelelő élt el nem éred. A legjobb hatáshoz ajánlott mind a 3 fázison sorban végigmenni. 

keselezo2-uj.gif

Használat után öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már ki is próbálhatod a makulátlanul éles, megújult eszközödet!

Strapabíró, ergonomikus kialakítás

A késélező gumibevonatos talpa csúszásmentes használatot, az ergonomikus markolat biztos fogást szavatol. Jobb és balkezesek egyaránt használhatják. Próbáld ki Te is és szeletelj, vágj, apríts, darabolj, filézz játszva megújult eszközeiddel! A gyémántbevonatos késélezővel úgy érezheted magad, akár egy sztárséf valamelyik főzőműsorból!kes12_7.jpg

Figyeld, milyen simán megy vele az élezés: 

A 3 fázisú késélező most csak 4.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Itt az ideje, hogy lecseréld régi élezőidet! A 3 fázisú késélezőt nyugodt szívvel ajánljuk minden háztartásba, konyhába, üzemi kifőzdébe, vendéglátóegységbe egyaránt.

2 és fél éves születésnapi akciónk keretében most fél áron, mindössze 4.990 Ft-ért juthatsz hozzá a gyémántbevonatos késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre.   

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 kes75.jpg

süti beállítások módosítása