Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Nem hittük el, mire képes ez a távcső - akár a zsebedben is elfér

Kiránduláshoz, túrázáshoz, városnézéshez feltétlen vidd magaddal

2022. május 07. - naptermeke

A Nap Terméke blog bemutatja: egy igazán jó egyszemes távcső most csak 4.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

A Nap Terméke blog immár 2 és fél éve hozza el a legújabb ajándékötleteket, akciókat. Ennek alkalmából úgy döntöttünk, hogy megjutalmazzuk hűséges olvasóinkat: egyes népszerű termékeinket most 50%-os kedvezménnyel érhetik el azok, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Ma az egyszemes (monokuláris) távcsövet kaphatják meg fél áron, akik csatlakoznak hírlevelünkhöz. Ezzel a fantasztikus messzelátóval szinte bármit szemügyre vehetsz. Vidd magaddal túrázáshoz, kiránduláshoz, városnézéshez! 

Miért éri meg feliratkozni? A napi akciók mellett további exkluzív ajánlatokat is elérhetsz, valamint első kézből értesülhetsz a legújabb termékeinkről, leárazásokról. A feliratkozás teljesen ingyenes, a leiratkozás mindössze egy kattintás, így kötöttségek nélkül kipróbálhatod!

Te is imádsz kirándulni, városnézni? Felfedeznéd a körülötted levő világot? 

Te is szeretnéd megismerni, felfedezni a körülötted levő dolgokat? A lenyűgöző természeti és ember alkotta csodák olyan élményeket adnak, amiket lehetetlen mással pótolni. Szabad szemmel azonban sokszor képtelenek vagyunk olyan közelről látni a dolgokat, amennyire szeretnénk. 1_7.jpg

Az egyszemes (monokuláris) távcsővel bármit könnyedén szemügyre vehetsz. Nézz bele és hagyd, hogy lenyűgözzön az előtted feltáruló fantasztikus látványvilág! Ez a zsebedben is elférő messzelátó mindig veled lehet. 

Egyszemes (monokuláris) távcső - 16x-os nagyítású, vízálló messzelátó, éles képpel

Az egyszemes távcsővel fantasztikus látásélményt kapsz, olyan dolgokat is felfedezhetsz, melyeket szabad szemmel képtelenség lenne. Legyen szó apróbb állatokról, növényekről, illetve távoli épületekről, objektumokról, akár égitestekről, mindent nagyszerű minőségben láthatsz. 

tavcso9.jpg

16x-os nagyításával még a több száz méterre levő dolgok is olyanok lesznek, mintha közvetlen előtted lennének. Precízen, könnyen állítható, dupla fókuszrendszere segít kiválasztani a szemednek és igényeidnek legmegfelelőbb beállítást. Az erős gumibevonat csúszásmentes, stabil fogást és vízállóságot biztosít. 

tavcso.gif

52 mm-es átmérőjű, minőségi objektívje kristálytiszta, becsillanás-mentes, éles képet nyújt számodra, akár 8000 m távolságba is elláthatsz vele. 22°-os látószöge révén nem veszítesz semmit szem elől. A nagy fényerejű optika gondoskodik róla, hogy nappal, esőben, szürkületben, ködös időben is használhasd. 

62_3.jpg

Legyél egyedül vagy társaságban, egy biztos: a távcsőben látott tájak, természeti képződmények mindenkit le fognak nyűgözni! Mindenkinek ajánlott, aki szeretné jobban megismerni környezetét, a természetet. Még egy egyszerű kempingezést, erdei sétát is képes felejthetetlen emlékké varázsolni. 

63_5.jpg

Nézd csak, milyen remekül közelre hozza a látnivalókat:

Mi mindenhez használhatod az egyszemes távcsövet?

- kiránduláshoz, túrázáshoz
- városnézéshez
- kempingezéshez
- horgászáshoz, vadászathoz
- állatok, növények vizsgálatához
- távoli objektumok megfigyeléséhez
- koncertekhez, fesztiválokhoz, egyéb rendezvényekhez
- színházba, sporteseményekre
- égi jelenségek (pl. holdfogyatkozás) vizsgálatához

01_22.jpg

Az egyszemes távcső most mindössze 4.990 Ft minden hírlevél feliratkozónak!

Láss jól mindent, ne maradj le semmilyen érdekességről! A remek minőségű egyszemes távcsövet most 4.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg az egyszemes távcsövet 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet néhány munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

 58_8.jpg

süti beállítások módosítása