Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Pofátlanul jó ez a késélező trükk: késre, bárdra, bicskára is jó

10 másodperc alatt, pár húzással megújíthatod vele eszközeid

2022. április 17. - naptermeke

Szívesen megéleznéd tompa késeid? Mutatjuk a titkot, amivel pofonegyszerűen megteheted!

Régi kedvenc késeid nem úgy vágnak, mint új korukban? Kopott, kicsorbult pengékkel rémálom bármilyen konyhai feladat. A nem elég éles kés ráadásul könnyen megcsúszhat a felületen, ami komoly balesethez is vezethet. Azonban hagyományos késélezőkkel, fenőkövekkel nagyon nehéz az élezés, ha nem vigyázol, kárt is tehetsz a pengében. kes24.jpg

Ne küszködj tovább elavult megoldásokkal! A Nap Terméke blog elhozta neked a késélezők legújabb generációját: a 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel villámgyorsan, különösebb kézügyesség vagy szaktudás nélkül teheted szuperélessé vágóeszközeidet. 

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - éles, polírozott kések néhány másodperc alatt!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel pár húzással újíthatod meg késed, bicskád, bárdod, tőröd, szikéd, ollód vagy egyéb éllel rendelkező szerszámod. Titka a különleges, 3 fokozatú élezésben rejlik: a hagyományos élezőkhöz képest sokkal hatékonyabban tudsz vele dolgozni. Nem kell hozzá nagy erőkifejtés, sem különösebb szaktudás: úgy tervezték, hogy bárki könnyedén elboldoguljon vele. Biztonságos, gyors, öröm használni!

kes70.jpg

Mit jelent a 3 fázisú technológia?

A 3 élezőfázis más-más jótékony hatást fejt ki a pengére, ezáltal a végeredmény lényegesen precízebb lesz, mint a hagyományos élezők esetében, késeid sokkal jobban fognak vágni, ráadásul ellenállóbbak is lesznek a karcolásokkal szemben.kes21.jpg

1. A gyémántszemcsékkel bevont fej képes még a sérült, kicsorbult, elhajlott élű késeket is megjavítani. Mivel a gyémánt a legerősebb csiszolóanyag, ezáltal a repedések is eltűnnek!

2. A wolfram fázisban történik az él képzése. Ekkor éri el a penge az ideális "V" alakot. A szupererős fejjel a keményebb késeket is pillanatok alatt megélezheted!

3. A végső fázis a polírozás, ami a kerámia élezőfejjel történik. Ebben a fázisban a penge fényes és extra éles lesz. 05_22.jpg

Hogyan kell használni?

Helyezd el stabilan az élezőt egy asztalon, majd fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot. Másik kezeddel húzd át a kést a kívánt fázison magad felé, finoman lenyomva, kb. 5 alkalommal, míg a megfelelő élt el nem éred. A legjobb eredményhez ajánlott mind a 3 fázison sorban végigmenni. Használat után öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már ki is próbálhatod lenyűgözően éles, megújult eszközödet!kes71-gif.gif

Ergonomikus, tartós kialakítás

A késélező gumibevonatos talpa csúszásmentes használatot, az ergonomikus markolat biztos fogást szavatol. Jobb és balkezesek egyaránt használhatják. Próbáld ki Te is és szeletelj, vágj, apríts, darabolj, filézz játszva megújult eszközeiddel! A gyémántbevonatos késélezővel úgy érezheted magad, akár egy menő sztárszakács a TV-ből! Otthonra, irodába, konyhákba, kifőzdékbe egyaránt ajánlott találmány.  

kes75.jpg

Nézd, milyen jó vele élezni:

 

A késélező most csak 4.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

A késélezővel olyan késeket is megélezhetsz, melyekről korábban már lemondtál. Képzeld el, milyen remek lesz, hogy többé nem kell tompa eszközökkel kínlódnod. Innentől kezdve még a vastagabb húsok, keményebb hozzávalók sem fognak ki rajtad.

Születésnapi ajánlatunk keretében most fél áron, 4.990 Ft-ért juthatsz hozzá ehhez az univerzális vívmányhoz. 

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!  kes12_2.jpg

süti beállítások módosítása