Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Zavar a horkolás? Zseni módszer a lárma ellen

Meglepően jó trükk, hogy te és párod is nyugodtan pihenjetek

2022. március 30. - naptermeke

Te vagy a párod hangosan horkol? Így számolj le a horkolással biztonságosan!

Falat kaparod kedvesed horkolásától? Te magad is hangos horkoló vagy? Nem kell, hogy a horkolás megkeserítse párkapcsolatod, házasságod!

hork30.jpgIsmerős a helyzet? Ne aggódj, van kiút!

Sokan nem tudják, de a helytelen éjjeli levegővétel számos egészségügyi kockázattal is jár. Az egész napos fáradtság mellett akár infarktus, agyvérzés, reflux, cukorbetegség is felléphet. Ne kockáztass egy esetleges válást, szakítást vagy súlyos betegséget! Ismerj meg egy hatékony, gyors és fájdalommentes módszert a zavaró éjszakai lárma megállítására. 

Horkolásgátló állpánt - nyugodt, csendes éjszakák neked és kedvesednek!

A horkolásgátló állpánt gyors, biztonságos és fájdalommentes fegyver a horkolás ellen. Ez a bárki számára használható, kényelmesen viselhető találmány óriási segítséget nyújt mindazoknak, akik horkolnak, vagy zavarja őket párjuk horkolása. hork80.jpg

Hogyan hat?

Az állpánt a horkolás fő okát küszöböli ki. Mivel az alvás közben elernyedt szájpadlás és gége elzárhatja a légutat, ezáltal rezgés keletkezik. Ez okozza azt a jellegzetes horkoló hangot, amit a legtöbben ki nem állhatnak. Az állpánt ezt állítja meg azzal, hogy finoman megtámasztja az állat és nyitva tartja ezzel orrüreged légútját. Ennek köszönhetően a teljes alvásidő alatt helyesen, zajtalanul tudod venni a levegőt. horkolas_1.gif

Hogyan kell használni?

Csak vedd fel alvás előtt és élvezd a csendes éjszakákat! Mostantól soha többet nem kell külön aludnotok kedveseddel. Újra együtt lehettek, kialudva, feltöltődve ébredhettek minden nap egymás karjaiban.81.jpg

Tépőzárja révén könnyen méretre állítható, bármilyen fejformára illeszkedik, hölgyeknek és uraknak is ajánlott. Egész éjjel rajtad lehet, ihatsz és beszélgethetsz is benne, nem akadályoz semmiben. Képzeld csak el, milyen felemelő érzés lesz, hogy Te és párod is végre nyugalomban tudtok aludni. Mindkettőtök teljesen kipihenheti magát, energiával telve kezdhetitek a napot. 

Bemutató videó: 

Miért érdemes neked is a horkolásgátló állpántot használnod?

- rekordidő alatt állíthatod meg a horkolást
- helyesen, csendesen veheted a levegőt egész éjszaka
- elkerülheted az ún. mikro-ébredéseket, a veszélyes oxigénhiányos állapotot
- növelheted a mélyalvásban töltött időt
- javíthatod szervezeted oxigénellátását
- csökkentheted a horkolás okozta betegségek kockázatát
- nyugodtan, zajok nélkül pihenhettek együtt pároddal
- nem zavarod többé a többi környezetedben alvót sem

82.jpg

Tegyél a nyugodt éjszakákért: az állpánt most csak 3.490 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Ne hagyd, hogy egészséged vagy párkapcsolatod veszélyeztesse a horkolás! Használd a pántot minden nap és számolj le végleg a zavaró horkolással!

Blogunk 2 éves születésnapi akciójában a horkolásgátló állpántot mindössze 3.490 Ft-ért érheted el, ha csatlakozol hírlevelünkhöz. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a horkolásgátló állpántot 3.490 Ft-os akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

83_2.jpg

süti beállítások módosítása