Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Így világítsd meg házad, kerted, üzleted plusz áramfogyasztás nélkül!

Itt a szupererős új kültéri fényforrás, most zseni ajánlattal

2022. március 18. - naptermeke

Fél áras kedvezmények várnak egy ingyenes feliratkozás után!

A nagy sikerre való tekintettel meghosszabbítottuk születésnapi akciónkat: egy ingyenes feliratkozás után Te is nap mint nap fantasztikus kedvezményekre lehetsz jogosult: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai akciós termék?

Ma a vadiúj, mozgásérzékelős, napelemes 100 db LED-del szerelt lámpát érhetik el kedvezményesen azok, akik csatlakoznak hírlevelünkhöz. Ezzel a sokoldalú kültéri lámpával brutális fényerőhöz juthatsz, külön üzemeltetési költség nélkül. A lámpát 3 db-os csomagban most mindössze 8.990 Ft-ért érheted el, ha feliratkozol itt hírlevelünkre.

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, villámgyors és temérdek előnnyel jár: innentől kezdve az új háztartási, kerti, műszaki ajánlatok mellett a legjobb exkluzív akciókat is egyből megkapod. A leiratkozás csak egy kattintás, így igazán megéri kipróbálni!

Megbízható kültéri fényforrásra van szükséged? Ezzel a lámpával végre mindent jól láthatsz! 

Az egyre melegebb időjárásnak köszönhetően napról-napra többet vagyunk kint a kertben, udvaron sötétedés után is. Egy megfelelő kültéri világítás ilyenkor aranyat érhet. A hagyományos vezetékes lámpákat viszont sok nyűggel jár telepíteni, nem mindenhová alkalmasak, ráadásul élettartamuk is alacsonyabb.

59_1.jpg

Ne botorkálj többé a sötétben! Mutatjuk, hogy borítsd fénybe kerted...

Áramzabáló, könnyen kiégő fényforrások helyett ismerj meg egy olyan megoldást, amivel nem kell körbekábelezned az udvart. Egy csúcsmodern találmánnyal külön üzemeltetési költség nélkül világíthatsz kültéren bárhol, ahol fényre van szükséged.  

Napelemes, 100 LED-es mozgásérzékelős lámpa - szédületes fényáradat a nap erejével!

Az új napelemes, mozgásérzékelős lámpával mostantól bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Úgy alakították ki, hogy a lehető leggyorsabban felszerelhesd, ahova csak szeretnéd. Akaszd vagy csavarozd fel falra, kerítésre vagy egy oszlopra, és máris világíthatsz vele!

01_30.jpg

Hogyan működik?

Különlegessége, hogy 100%-ban a nap erejét használja a feltöltődéshez: nem kell hozzá semmilyen elem, plusz akkumulátor vagy vezetékes villany. Nappal töltődik, este világít! Modern, nagy kapacitású napelemének köszönhetően még borúsabb időben is képes töltődni. Teljes feltöltés esetén akár 8 órán keresztül is készenlétben marad. 

05_30.jpg

Amint 8 m-es közelébe érsz, automatikusan felkapcsolódik. Miután nem érzékel további mozgást, 30 mp-en belül magától lekapcsol.

02gif-100nap.gif

A 100 db hidegfehér fényű SMD LED gondoskodik arról, hogy kívánt terület tökéletesen meg legyen világítva. A korábbi típussal ellentétben kétoldalt is helyeztek el rajta LED-eket, így 180°-os fénynyalábot bocsát ki magából. 800 lumen fényereje kb. 20-25 m2-nyi terület kifogástalan bevilágítását teszi lehetővé.fejlec01_5.jpg

Modern napelemének hála, borúsabb, felhősebb időben is tud töltődni. Felhelyezéskor mindössze arra kell figyelned, hogy olyan helyre telepítsd, ahol éri közvetlen napsugárzás. Ajánlott felhelyezési magassága 2-2.5 méter.

Hőségben, esőben, hidegben is működik

A készülékház IP65-ös védelme révén a nagyobb esők, viharok sem fognak ki rajta. Emellett kiválóan állja a port, a hőséget és a fagyot is. 

08_37.jpg

Képes elriasztani a betörőket, besurranókat

A LED lámpa kiegészítő biztonsági megoldásként is bevethető: hirtelen felvillanó fénye képes teljesen megrémíteni a gyanútlan betolakodókat. Ugyan ki akarna kockáztatni egy lebukást erős fényár közepette? 

Nézd, milyen nagyszerű a fénye:

Hová ajánljuk a 100 LED-es napelemes lámpát?

- ház köré, kertbe, kapu elé
- udvarra, teraszra, erkélyre, lugasokhoz, filagóriákhoz
- garázsok, alsóépületek köré
- nyaralókhoz, hétvégi házakhoz
- üzletekhez, boltokhoz
- céges telephelyekhez, üzemekhez, raktárakhoz
- bárhová, ahol nincs bevezetve a villanyáram
- bármilyen kültéri helyre, ahol magas fényerővel, takarékosan szeretnél világítani

10_22.jpg

Nyári születésnapi akció: a lámpa most 3 db-os csomagban, őrült jó áron minden feliratkozónak!

Világíts Te is mostantól plusz áramfogyasztás nélkül, kiemelkedő fényerővel! Használd az új napelemes LED lámpát és gondoskodj a megfelelő kültéri világításról egész évben!

A lámpát most 3 db-os csomagban, fantasztikus árelőnnyel érheted el nálunk egy ingyenes feliratkozás után. A 3 db lámpával pl. kertkapud, udvarod, teraszod is meg tudod egyszerre világítani. 

Mit kell tenned a kedvezményhez? Csak kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel hírlevelünkre ingyenesen ide kattintva: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 db-os LED lámpa csomagot mindössze 8.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, 2 munkanapon belül postázzuk:      

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

11_20.jpg

 

süti beállítások módosítása