Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Meglepő, mit művel az ülőmunka a nyakaddal

Mutatjuk a nyakfájás okait és egy zseni trükköt a fájdalmak ellen

2022. március 01. - naptermeke

Neked is gyakran szúr, hasogat, görcsöl a nyakad? Ez lehet az oka!

A nyakfájás rengeteg embert érint manapság. A hasogató, szűnni nem akaró fájdalom kegyetlenül meg tudja keseríteni a mindennapokat. Tudd meg most a nyaki görcsök okait, és hogy hogyan tehetsz ellenük! 

neck25.jpg

A nyakfájás egyik legfőbb kiváltó oka az ülőmunka. Ha túlzottan előre hajtott fejjel nézed a monitort vagy a mobiltelefon képernyőjét, az akár 20 kilós terhelést is róhat a nyakizmokra. Sok esetben a helytelen fekvés (pl. lelóg a fej a párnáról), idegbecsípődés, valamint a huzat is kiválthatja a kellemetlen érzést. 

Remek hírünk van: egy szuper újdonsággal rövid időn belül enyhíthetsz a nyakfájáson, megelőzheted a súlyosabb tüneteket, mint pl. a porckorongsérv vagy a nyakcsigolyák elmozdulása. Ha Te is ülőmunkát végzel, sokszor fáj a nyakad, ez az eszköz aranyat érhet számodra!

NeckMedicinal nyaknyújtó és pihentető párna - csillapítja a fájdalmat, segít egyenesen tartani nyakadat

A NeckMedicinal egy Németországban kifejlesztett zseniális felfújható párna, mely segít enyhíteni a nyakfájdalmakat, emellett váll-, és gerincfájás esetén is bevethető. A tapasztalatok szerint már az első pár használatot követően képes mérsékelni az izmokban levő feszültséget, merevséget és görcsös érzést. 

57.jpg

Mi a titka?

A NeckMedicinal a fájdalom fő okát szünteti meg: tökéletesen megtámasztja a nyakad, megemeli az állcsontot, ezáltal biztosítja gerinced természetes görbületét, meggátolja, hogy nyakad túlzottan előre vagy oldalra dőljön. nyak17.jpg

A NeckMedicinallal az fogod tapasztalni, hogy fokozatosan enyhül a fájdalmad, napról-napra csöken a nyak- és válltájékon keletkező feszültség. A párnával az inak, az izmok és az idegek vérellátása is nagymértékben javul, mivel segít növelni a csigolyák és az ízületek közti teret. 

Hogyan használhatod?

A párnát tépőzárral könnyen felcsatolhatod. Ezután a hozzá tartozó levegőpumpával és szeleppel egyszerűen, pár mozdulattal felfújható és leereszthető. Először napi 1-3 alkalommal 15-30 percig ajánlott viselni a megfelelő eredményhez. A párna univerzális méretű, hölgyek és urak számára is alkalmas.neck.gif

Mivel könnyű és kisméretűre leereszthető, a NeckMedicinal bárhol veled lehet: használhatod otthonodban, pihenés, utazás vagy munka közben is.

nyak14.jpg

Súlyos ízületi gyulladás, friss törés, tumor, csontfertőzés, csontritkulás, nyaki instabilitás kivételével bátran használhatod. Komoly nyaki bántalmak esetén azt javasoljuk, hogy feltétlenül kérd ki kezelőorvosod véleményét a nyaknyújtó eszköz használatáról.

Figyeld, milyen kiválóan megtámasztja a nyakat:

Kinek ajánlott a nyaknyújtó párna?

- mindenkinek, akinek rendszeresen fáj a nyaka, válla
- mindenkinek, aki gyakran érzi merevnek a nyakát
- ülőmunkát végzőknek, számítógép előtt ülőknek
- okostelefont használóknak
- mindenkinek, aki szokott az ágyból TV-t nézni vagy olvasni
- mindenkinek, aki szeretne javítani a testtartásán
- becsípődött idegektől, porckorongsérvtől, kidudorodott porckorongoktól szenvedőknek

06_24.jpg

Nincs több nyakfájás: a NeckMedicinal párna csak 6.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Próbáld ki Te is NeckMedicinalt és mulaszd el a görcsöket, szüntesd meg a beállt, merev nyak kínzó érzését! Ülőmunkát végzőknek, sokat számítógépezőknek kihagyhatatlan. Lepd meg vele saját magad, szeretteid!

A nyaknyújtó párnát a blogunk tavaszi akciójában most mindössze 6.990 Ft-ért érheted el egy ingyenes feliratkozás után. 

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel email hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linkre kattintva. Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen ezáltal nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki újdonságokról, kiemelt ajánlatokról sem (később egy kattintással bármikor leiratkozhatsz, ha szeretnél):

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

2. lépés: nyomj az alábbi megrendelőlinkre és szerezd be most a nyakpárnát szuper áron 6.990 Ft-ért. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

cikk06_1.jpg

 

süti beállítások módosítása