Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Eszméletlen jó ez a késélező: 10 mp alatt éles késeket varázsol

Késre, bárdra, bicskára is kiváló megoldás otthonra, kifőzdéknek

2022. február 14. - naptermeke

2 éves lett blogunk: szenzációs akciók várnak, ha feliratkozol!

Tovább tart nagy sikerű születésnapi akciónk: legnépszerűbb termékeinket akár 50% kedvezménnyel is elérheted, ha feliratkozol hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai ajánlat?

Ma a 3 fázisú gyémántbevonatos késélezőt szerezhetik be 50%-os árelőnnyel hűséges olvasóink. Ezzel a fantasztikus találmánnyal pillanatok alatt élessé teheted késed, bicskád, bárdod, ollód, szerszámaid. Iratkozz fel most ide kattintva és Tiéd lehet 3.990 Ft-ért a késélező. 

A feliratkozás 100%-ig ingyenes, villámgyors és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új konyhai, háztartási termékek mellett a legjobb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni!

Unod a tompa késekkel, szerszámokkal való kínlódást? Mutatjuk a felmentősereget!

Kedvenc késeid már nem úgy vágnak, mint új korukban? Tompák lettek éllel rendelkező szerszámaid? Ne küszködj tovább kicsorbult, megkopott pengéjű eszközökkel!knifesharpener-dull.gif

Ne kínlódj tompa késekkel - mutatjuk, hogyan élezz hatékonyan!

Ennek az újdonságnak a használata igazi felüdülés lesz: végre erőlködés nélkül, néhány húzással adhatod vissza késeidnek, szerszámaidnak régi élüket. Sőt, még a karcokkal szemben is ellenállóvá teheted őket!

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - másodpercek alatt visszakaphatod eszközeid régi élét!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel néhány húzással akár olyan élesek lehetnek a pengék, mint új korukban! Titka a különleges, 3 fokozatú élezésben rejlik: a hagyományos élezőkhöz képest sokkal hatékonyabban tudsz vele dolgozni. Nem kell hozzá nagy erőkifejtés, sem különösebb szaktudás: úgy tervezték, hogy bárki könnyedén elboldoguljon vele. Biztonságos, gyors, öröm használni!kes70.jpg

A késélezőt bevetheted késre, bicskára, tőrre, bárdra, ollóra, valamint éllel rendelkező szerszámokra egyaránt. Képzeld el, ahogy a régi, meggyötört pengék másodperceken belül ismét élessé, csillogóvá válnak!poszt1_20.jpg

Mitől lesznek szuperélesek késeid?

A késélező különlegessége, hogy a megszokott 1 helyett mostantól 3 féle különleges csiszolóréteg áll rendelkezésedre, melyek más-más jótékony hatást fejtenek ki a vágóeszközökre. 

1. Gyémántbevonatú fázis: ez a legelső fázis, a speciális, gyémántrészecskékkel bevont csiszolóréteg elsimítja a repedéseket és megjavítja az élt.

2. Wolfram fázis: a középső, durvább élezésre képes wolfram-acél réteg segít élt képezni a pengének, mely így ideális "V" alakot ér el.

3. Kerámia fázis: a legutolsó fokozat polírozza, kifényesíti és extra élessé teszi a pengét.
kes20_1.jpg

Így használd a legjobb hatásért:

Helyezd el stabilan az élezőt egy asztalon, majd fogd meg egyik kezeddel szorosan a markolatot. Másik kezeddel húzd át a kést a kívánt fázison magad felé, finoman lenyomva, kb. 5 alkalommal, míg a megfelelő élt el nem éred. A legjobb eredményhez ajánlott mind a 3 fázison sorban végigmenni. Használat után öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már ki is próbálhatod lenyűgözően éles, megújult eszközödet!kes71-gif.gif

A késélező gumibevonatos talpa csúszásmentes használatot, az ergonomikus markolat biztos fogást szavatol. Jobb és balkezesek egyaránt használhatják. Próbáld ki Te is és szeletelj, vágj, apríts, darabolj, filézz játszva megújult eszközeiddel! A gyémántbevonatos késélezővel úgy érezheted magad, akár egy sztárséf a TV-ből!

kes75.jpg

Bemutató videó - nézd, milyen simán megy vele az élezés: 

Iratkozz fel most és mindössze 3.990 Ft-ért Tiéd a késélező!

A gyémántbevonatos késélezővel akár egy életen át megoldhatod a tompa kések kérdését. Itt az ideje, hogy nyugdíjazd régi, haszontalan élezőidet: ez a zseniális újdonság otthoni és üzemi körülmények között is megállja a helyét.

2 éves születésnapi akciónk keretében most fél áron, mindössze 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá a gyémántbevonatos késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre.   

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

kes12_7.jpg

süti beállítások módosítása