Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Iszonyúan jó ez a késélező: 10 mp alatt éles lehet tőle késed

Itt a gyors élezés titka - késre, bicskára, bárdra, tőrre is használhatod

2022. január 15. - naptermeke

A prémium késélező most féláron a Tiéd, ha feliratkozol hírlevelünkre!

2 éves születésnapját ünnepli blogunk: ennek alkalmából nagyszerű kedvezményekkel készülünk. Egy ingyenes feliratkozás után egyes népszerű termékeinket akár 50%-os árelőnnyel érheted el: kattints ide a feliratkozáshoz!

Mi a mai ajánlatunk?

Ma a 3 fázisú gyémántbevonatos késélezőt szerezhetik be féláron hűséges olvasóink. Ezzel a zseniális találmánnyal pillanatok alatt élessé teheted késed, bicskád, bárdod, ollód vagy szerszámod. Iratkozz fel most ide kattintva és Tiéd lehet 3.990 Ft-ért a késélező. 

A feliratkozás teljesen ingyenes, és számtalan előnnyel jár: innentől kezdve az új konyhai, háztartási termékek mellett a legjobb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod. Ha netán nem tetszene hírlevelünk, csak egy kattintás a leiratkozás, így igazán megéri kipróbálni, nem veszíthetsz semmit!

Meguntad a tompa késekkel való küszködést? Itt a megoldás, anélkül, hogy lecserélnéd eszközeidet!

Régi késeid vesztettek élükből, folyton csak trancsíroznak? Tompa eszközökkel nemcsak lassabb a munka, hanem sokkal veszélyesebb is velük bármilyen feladat. A nem megfelelő él könnyen megcsúszhat a felületen, ami balesethez is vezethet. keselezo14.jpg

Elég a kínlódásból! Mutatjuk, hogy lehetnek újra éles késeid!

A hagyományos élezőkhöz jókora kézügyesség kell, akár kárt tehetnek a pengében, ha nem vigyázol. Ne küszködj tovább: elhoztuk számodra a késélezők legújabb generációját! Az új 3 fázisú késélezővel megkönnyítheted életed. 

Gyémántbevonatos késélező - 3 fázisú technológiával teszi eszközeid szuperélessé!

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel pár húzás, és késeiddel ismét csodásan vághatsz, szeletelhetsz, apríthatsz.

Használhatod késhez, bárdhoz, tőrhöz, bicskához, ollóhoz, szerszámokhoz egyaránt. Képzeld el, ahogy a régi, kopott pengék másodperceken belül újra élesek, csillogóak lesznek. Ezzel a forradalmi élezővel polírozhatod és ellenállóvá is teheted az eszközöket.   keselezo15.jpg

Mit jelent a 3 fázisú élezés?

A késélező 3 különböző bevonatú vájattal ellátott feje különleges 3-as hatással feni meg megkopott pengéidet. Ez az egyedülálló technológia együttes erővel teszi késeidet, szerszámaidat élesebbé, csillogóbbá, ellenállóbbá. A hagyományos élezőkkel szemben sokkal precízebben lehet vele élezni, anélkül, hogy kárt tennél a pengében. kes20_1.jpg

Lássuk, mire képes a 3-féle felület:

1. A legelső fokozatban az élezőfejet gyémántrészecskékkel látták el. Ez a különleges csiszolóréteg elsimítja a késeden levő egyenetlenségeket, eltünteti a repedéseket. 

2. A második wolfram fázis segít élt képezni a pengének, így ideális "V" alakot érhetsz el vele. 

3. A végső fázisban a kerámiabevonatnak köszönhetően polírozhatod, kifényesítheted és extra élessé varázsolhatod a pengét. 

poszt1_20.jpg

A 3 fázisú technológia révén a kopott, rozsdásodó pengék is megújulhatnak

Hogyan kell használni a késélezőt?

A 3 fázisú késélezővel még azok is elboldogulnak, akik korábban nem használtak semmilyen élezőt: csak helyezd el egy asztalon, fogd meg szorosan a markolatot, majd a másik kezeddel húzd át a késeket az egyes fázisokon, magad felé, kb. 5 alkalommal, míg a kívánt élességet el nem éred. Nem szükséges hozzá nagy erőkifejtés, elég enyhén lenyomni a pengét. Ezután öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már használhatod is a makulátlanul éles, megújult eszközödet!

12.gif

Ergonomikus, biztonságos kialakítás, strapabíró anyag

A késélező ergonomikus, nagyméretű markolattal, csúszásmentes gumitalppal rendelkezik. Olyan strapabíró, hogy még hosszú évek múltán is jól használható marad! keselezo16.jpg

Nézd, milyen zseniálisan élezhetsz vele:

A gyémántbevonatos késélező előnyei összefoglalva:

- 3 különböző fázis egyben: csiszol, élez és políroz
- villámgyorsan borotvaélessé varázsol bármilyen vágóeszközt vagy éllel rendelkező szerszámot
- megóvja a késeket, szerszámokat a karcolásoktól
- egyszerűen használható
- biztonságos működésű
- könnyen hordozható
- strapabíró, masszív felépítésű
- könnyen tisztítható (kivehető élezőfej)
- otthoni, éttermi, kifőzdei használatra is kiváló
- most szenzációs áron elérhető (hírlevél feliratkozóknak)

9html04.jpg

Születésnapi ajánlat: a 3 fázisú késélező most csak 3.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Képzeld el, milyen remek lesz, hogy többé nem kell tompa eszközökkel kínlódnod. Innentől kezdve még a vastagabb húsok, keményebb hozzávalók sem fognak ki rajtad. Úgy vághatsz, apríthatsz, hámozhatsz, filézhetsz, akár egy valódi sztárséf a TV-ből!

2 éves születésnapi akciónk keretében most féláron, 3.990 Ft-ért juthatsz hozzá a 3 fázisú gyémántbevonatos késélezőhöz, ha feliratkozol hírlevelünkre.   

Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez:

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni konyhai, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a 3 fázisú gyémánt késélezőt 3.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

keselezo17.jpg

süti beállítások módosítása