Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Leesett az állunk ettől a fejlámpától

Szereléshez, túrázáshoz, autóba is ajánlott, fémvázas LED fényvető

2022. január 09. - naptermeke

Tovább tart születésnapi akciónk: újabb sikertermék árelőnnyel, hírlevél feliratkozóknak!

Januárban is dübörög nagy sikerű születésnapi akciónk: napról-napra hatalmas kedvezménnyel lepjük meg azokat, akik feliratkoznak hírlevelünkre: kattints ide a feliratkozáshoz!

A mai napi akciós termék a CREE LED fejlámpa. Ezzel minőségi, akkumulátoros fényvetővel bárhol világíthatsz, ráadásul a kezedet sem foglalja le. A fejlámpát most mindössze 4.990 Ft-ért érhetik el azok, akik csatlakoznak hírlevelünkhöz. 

A feliratkozás teljesen ingyenes, csak néhány pillanat és számos előnnyel jár: innentől kezdve az új akciók mellett a legütősebb exkluzív ajánlatokat is rögtön megkapod.

Szeretnél egy fényerős, könnyen használható fényforrást? Ezt neked találták ki!

Egy jól használható lámpára bármilyen helyzetben szükség lehet. Sajnos a hagyományos fényforrások ereje sokszor nagyon kevés, ráadásul mindig lefoglalják az egyik kezet. Az elemes típusokban pedig állandóan elemet kell cserélni. 

elemlampa2.jpg

Itt az ideje, hogy lecseréld régi elemlámpádat!

Ne kínlódj tovább idejétmúlt megoldásokkal! Blogunk elhozta a csúcsmodern CREE LED fejlámpát, amivel kéz nélkül, hatalmas fényerővel világíthatsz, ahol csak szeretnéd. Fedezd fel most, hogyan működik és mi mindenre használhatod!

CREE LED fejlámpa - kivételes erejű, csepp-, ütés- és porálló fényvető

A hihetetlenül masszív, fémházas CREE LED fejlámpával bárhol fényhez juthatsz, ahol szükséged van rá. Amerre nézel, arra ad fényt: nem foglalja le a kezed, így közben tudsz mással foglalatoskodni. A legújabb technológiás chipnek köszönhetően akár 200 méterre is képes leszel vele világítani. Világítási irányát 180°-ban tetszőlegesen döntheted, ezáltal mindig a legideálisabb pontra fordíthatod a fényt. 08_34.jpg

3-féle üzemmóddal (normál, villogó, energiatakarékos) bír, stabil pántjának hála, biztosan tart még mozgás közben is, garantáltan nem fog leesni rólad.06-fejlampagif.gif

A fókuszálható fénnyel közelre és távolra is ideális világításhoz juthatsz

A lámpa rendkívül strapabíró, csepp-, ütés- és porálló fémburkolatot kapott, zord időjárás estén is jól használhatod. Dizájnos fekete készülékházzal, terepmintás pánttal rendelkezik. 

05_28.jpg

Nem kell többé elemeket vásárolnod

A lámpa praktikusan, beépített akkumulátorról üzemel, melyet hálózatról vagy szivargyújtóról is tölthetsz. Egy feltöltéssel akár 5 órán át képes világítani. Képzeld el, mekkora könnyebbség lesz, hogy többé nem kell folyton lemerülő, méregdrága elemekkel szenvedned! A legújabb CREE LED-eknek köszönhetően a lámpa élettartama nagyon magas, 100.000 óra! 

33_4.jpg

Ha egyszer megtapasztalod kivételes erejét és nagyszerű tulajdonságait, biztosan nem akarsz lemondani róla. A fejlámpával végre nyugdíjazhatod régi, elemzabáló, pislákoló fényű lámpáidat. 

Nézd, milyen remekül világít:

Mi mindenhez használhatod a gyakorlatban a fejlámpát?

- kerti, ház körüli teendőkhöz
- esti kocogáshoz, kerékpározáshoz
- kutyasétáltatáshoz
- kiránduláshoz, túrázáshoz, hegymászáshoz
- kempingezéshez
- horgászathoz, vadászathoz
- autóba, állandó segítőtársnak
- szereléshez, barkácsoláshoz
- üzemi munkálatokhozfejlampa.jpg

A komplett csomag most csak 4.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után! 

Világíts Te is mától egyszerűen, lenyűgöző fényáradattal!minden fontos tartozékot (akkumulátort, hálózati és szivargyújtó töltőt) tartalmazó csomagot most fantasztikus kedvezménnyel érheted el blogunk születésnapi akciójának keretében egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke email hírlevélre ingyenesen az alábbi űrlapon vagy ide kattintva:

 KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni műszaki, háztartási ajánlatokról sem. 

2. lépés: nyomj az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a CREE LED fejlámpát 4.990 Ft-os kedvezményes áron. Rendelésedet 2 munkanapon belül postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

megrendeles_3.jpg

süti beállítások módosítása