Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Autósok: így nem fagy le a szélvédő reggelente

Zseni módszer a jég, a hó és a dér ellen - most hasznos ajándékkal!

2022. január 09. - naptermeke

Továbbra is kemény fagyok várhatók - így vedd fel a harcot a jegesedés ellen!

Beköszöntött az igazi tél, az országos havazás után továbbra is kemény éjszakai fagyokkal kell számolni. Ilyenkor a legtöbb autó szélvédője kegyetlenül le tud jegesedni. Ha nem szeretnél kefékkel, idegőrlő jégmentesítéssel vesződni reggelente, akkor itt az ideje, hogy felfedezz egy egyszerű, ám annál hatékonyabb megoldást. szelvedo_3.jpg

Ismerd meg a többrétegű autós szélvédő takarót: ezzel a remek találmánnyal mindig tisztán tarthatod kocsid üvegét.

Autós szélvédő takaró - a jelenlegi leghatékonyabb fegyver a jég, a dér és a hó ellen

A vadonatúj autós szélvédő takaróval mostantól elsőosztályú védelmet kaphatsz a tél káros hatásaival szemben. Ez az időjárás-álló találmány jelenleg a leggyorsabb és leghatékonyabb módszer zavaró jegesedésre.

52_7.jpg

Mitől ilyen hatékony?

A takaró többrétegű, különleges alumínium bevonatú anyaga megóvja szélvédőd a legzordabb időjárástól is. Esztétikus és tartós eszköz, melyet kész felüdülés lesz használni: felrakni és levenni is csak néhány másodpercig tart! Füleivel együtt biztonságosan rögzítheted, így nem lopják el, nem fújja le a szél sem.

poszt02.jpg

Gondolj bele, mennyi időt és fáradságot megspórolhatsz: este felrakod, reggel leveszed, és alatta mindig makulátlan szélvédőt találsz! Az eddigi fárasztó jégtelenítéssel töltött időt végre fordíthatod másra is.

blog1.gif

150x70 cm-es mérete révén szinte bármilyen személyautóra elegendő nagyságú. Összehajtva kis helyet foglal, így tökéletesen elfér az ülés alatt, a csomagtartóban vagy akár a kesztyűtartóban is. 

54_2.jpg

Télen a hideg, nyáron a hő ellen óv: fényvisszaverő rétege megvédi kocsid belsejét a nap ártalmas hatásaitól is. Ez a sokoldalú találmány nem hiányozhat egyetlen autós eszköztárából sem!

53_5.jpg

Elkerülhetsz vele egy bírságot, balesetet is

Tudtad, hogy bírságolhat a rendőr, ha jeges szélvédővel közlekedsz? A mostani télen is már történtek olyan balesetek, amik a korlátozott kilátás számlájára voltak írhatók. Ne kövesd a hanyag autósok példáját, tartsd tisztán mindig kocsid üvegét a szélvédő takaróval!

Figyeld, milyen tiszta marad alatta az üveg:

 A szélvédő takaró előnyei:

- elsőrangú védelmet kapsz vele a jegesedés, a dér és a hó ellen
- elfelejtheted a kefékkel, jégkaparókkal, jégoldókkal való kínlódást
- gyorsan, biztonságosan felhelyezheted
- használatot követően kis helyen elfér
- bármilyen személyautóra ráteheted
- esztétikus kinézettel bír
- nyárra is kiváló, véd a naptól, hőtől
- lopásbiztosan felhelyezhető
poszt04_2.jpg

Szuper ár, most AJÁNDÉK jégkaparót is kapsz egy ingyenes feliratkozás után!

Ints búcsút a fárasztó jégmentesítésnek! Használd Te is az autós szélvédő takarót, és indulj mindig tiszta kilátással útnak! Kerülj el egy büntetést vagy balesetet, közlekedj felelősséggel!

Születésnapi ajánlatunk keretében most a szélvédőre tehető takaró mellé egy praktikus jégkaparót is kapsz ajándékba, amit az oldalablakokhoz használhatsz.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést:

1. lépés: iratkozz fel email hírlevelünkre ingyenesen az alábbi linken vagy űrlapon: 

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

(egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél). Ha esetleg most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni autós, háztartási, műszaki ajánlatokról sem. 

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a szélvédő takarót 2.990 Ft-os kedvezményes áron, ajándék jégkaparóval. Rendelésedet villámgyorsan, másnap postázzuk:  

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

html04_3.jpg

süti beállítások módosítása