Napi akciók, autós, kerti, háztartási, egészségmegőrző termékek bemutatása

A NAP TERMÉKE - hasznos termékek ajánlója

Itt a zseniális olvasószemüveg: több távolságba is használhatod

Olvasáshoz, számítógéphez, szereléshez is kiváló - nem kell többet hunyorognod!

2022. január 05. - naptermeke

Közeli éleslátás többféle távolságba? Mostantól lehetséges!

Te sem mindig látsz jól közelre? Netán már többféle olvasószemüveget használsz olvasáshoz vagy számítógép elé? A szemüvegek állandó cserélgetése nagyon fárasztó tud lenni. A modern igények azonban megkövetelik, hogy egyszerre lásd jól az apró betűket, mobilod vagy számítógéped képernyőjét is. 

onepower11.jpg

Te is több olvasószemüveget használsz? Mutatunk jobbat!

Sajnos a normál olvasószemüvegek csak 30-40 cm-re adnak éles képet, ami gyakran nagyon kevés. Ügyes szakemberek ezt az igényt ismerték fel, amikor megalkották azt a látássegítő megoldást, amivel Te is több közeli távolságba láthatsz élesen. Fedezd fel most és könnyítsd meg vele életed!

One Power többfunkciós olvasószemüveg - nem kell többé cserélgetned szemüveged!

A One Power egy forradalmian új olvasószemüveg, amit remekül használhatsz olvasás, szerelés, varrás, telefonozás vagy számítógépezés közben is. Ha a Te szemed is +0.5 és +2.5-ös dioptria érték között van, akkor tökéletes látást élvezhetsz vele egész nap.onepowergif1.gif

Mi a titka?

A One Power különleges rugalmas fókuszú lencsékkel van ellátva, amik a Te igényeihez igazodnak. Attól függően, hogy épp közelebbre vagy kicsit távolabbra pillantasz, szemeid mindig a nekik megfelelő éles pontot találják meg a lencsén. Így elfelejtheted a zavaró hunyorgást, valamint a szemüvegek folytonos, idegőrlő cserélgetését is.

html03_3.jpg

Képzeld el, milyen jó lesz, hogy pl. könyvolvasás, festés, barkácsolás vagy irodai munka közben is élesen láthatsz. Mostantól elég egy szemüveget magadnál hordanod. 

Ez a sokrétű eszköz a szem korral járó romlásához is nagyszerűen alkalmazkodik, így nem lesz szükséged új szemüveget vásárolni a jövőben, ha esetleg emelkedne a dioptriád. 

69_1.jpg

Divatos, uniszex viselet

A One Power kinézete divatos, hölgyek és urak egyaránt hordhatják. Enyhén lekerekített kerete szinte minden fejformára remekül illeszkedik! Otthonra, munkába, bármilyen nyilvános helyen is bátran felveheted. A keret szélessége 14 cm, magassága 3.5 cm.

09_13.jpg

Nézd, milyen jó vele látni:

Kinek ajánlott a One Power olvasószemüveg?

- mindenkinek, akinek dioptriája +0.5 és +2.5 közé esik
- mindenkinek, aki szeretne közelre élesen látni
- mindenkinek, aki több olvasószemüveget használ, és nem akarja folyton cserélgetni őket
- aki gyakran ül számítógép előtt, irodában dolgozik
- aki nem akar súlyos összegeket drága olvasószemüvegre költeni
- aki egy divatos, tartós, könnyen használható, kedvező árú olvasószemüveget keres 

html04_2.jpg

Új évi ajánlat: a One Power most csak 5.990 Ft egy ingyenes feliratkozás után!

Ajándékozd meg saját magad vagy valamelyik szeretted a közeli éleslátás szabadságával! A One Powert most egy hagyományos szemüveg árának töredékéért, mindössze 5.990 Ft-ért érheted el új évi ajánlatunk keretében egy ingyenes feliratkozás után.

Mit kell tenned? Kövesd az alábbi 2 egyszerű lépést a kedvezményhez...

1. lépés: iratkozz fel a Nap Terméke hírlevélre ingyenesen ide kattintva:

KATTINTS IDE A FELIRATKOZÁSHOZ!

Ha netán most nem kívánsz vásárolni, akkor is megéri csatlakozni, hiszen így nem maradsz le a jövőbeni egészségmegőrző, háztartási, műszaki ajánlatokról sem (egy kattintással bármikor leiratkozhatsz a jövőben, ha szeretnél).

2. lépés: kattints az alábbi linkre vagy képre és rendeld meg a One Power olvasószemüveget 5.990 Ft-os akciós áron. Rendelésedet villámgyorsan, azt követő munkanapon postázzuk: 

KATTINTS IDE A MEGRENDELÉSHEZ!

72.jpg

süti beállítások módosítása